Şimdi Ara

Doberman Pinscher Almak İstiyorum..!Nası bi Köpek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çabuk eğitilir mi Ne kadar yaşar ücreti

Ve de en önemlisi bana saldırırmı büyüyünce

• valla bedava bulacağını sanmıyorum çok pahalı hayvanlar nasıl eğitirsen öyle gider sen ona bişey yapmazsan oda san yapmaz
  • hmm pahalı mı

Ne kadar peki belki ucuz gelebilir

• egitemiycekseniz,zaman ayıramıyacaksanız,apartmanda besliyeceksiniz,insanlara hava atmak için yanınızda tutucaksanız,köpegi bir canlı aileninin bir üyesi degilde eşya gibi görücekseniz sakın almayın.
    Sokaga aticaksaniz hic almayin.evde büyüyen bir köpek sokak ve barınak ortmına hic alişamaz.Ayrıca köpeklere o kdr para ödemiyelim lütfen barınaklarda bir sürü sahipsiz köpek var.ayrıca ayda birde olsa mutlaka barınaklara gidelim gidince insan köpek beslemenin kolay bir iş olmadıgını çok iyi anlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 10 Temmuz 2008; 15:02:24 >
  • eğitebilirsen al sümsük sümsük yetiştirilmez o köpekler
    ama bence doberman alma alman kurdu veya rot al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pitbull al, daha ufakları var
  • Yaa hava için diil tabii ön planda o yok..Abim rottweiler mı ne onu alıyodu tam bn bunu istedim araştır dedi..Bahçemiz var büyük apartman diil...
  • doberman asla sahibine saldırmaz bunu bilin ben bir tane dişi var evde iki tane olduğu için vermek istiyorum kendisi iki yaşında irtabat tel 05332624098
  • dogo al dogo.
  • bak kardeşim en az 12 13 sene yaşarlar iyi bakarsan bende var bir tane king doberman dişi gayette güzel erkekler kadar boyu ve kalıbı var köpek bir aydır bende bende ikitane olduğu için bakmakt zorlanıyorum o yüzden sadece yaptığım masrafı alıcam bunula ilgilenen arkadşlar varsa 05332624098 nolu tel den bana ulaşsınlar ergin
  • Ben de bayılıyorum bu hayvanlara. Özellikle sokak kedilerinin üstüne saldı mı toz duman oluyo namussuzlar. onlar yapamazsa ben ezerim kafasını bir tepikle
  • HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR HER YERE PAYLAŞTIM BURDA DA PAYLAŞMAK İSTEDİM BELKİ SAHİPLENMEK İSTEYEN ÇIKAR BEN KIZIM MAGUNUMU BİR AY ÖNCE BULDUM KENDİSİ KİNG DOBERMAN SAFKAN EVDE İKİ TANE OLDUĞU İÇİN ZOR GELMEYE BAŞLADI BU ARADA KÖPEĞİN İÇİ VE DIŞ PARAZİT AŞILARINI YAPTIRDIM TASMASI ZİNCİRİDE YENİ KARNESİDE VAR TIRAŞ TA ...ETTİRDİM KENDİSİ 2 YAŞINDA DİŞİ İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA SADECE MASRAFLARINI ALIP VERİCEM TAM TAMINA 250 TL MASRAF ETTİM BANA TELDEN ULAŞANLARADA BİLGİ VERİRİM 05332624098 YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Ben de bayılıyorum bu hayvanlara. Özellikle sokak kedilerinin üstüne saldı mı toz duman oluyo namussuzlar. onlar yapamazsa ben ezerim kafasını bir tepikle
    Bunu dalga geçilcek bi olay olarak görmüyorum
  • UP bende almak istiyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

Çabuk eğitilir mi Ne kadar yaşar ücreti

istersen saldırır tabi niye saldırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodentia -- 16 Temmuz 2011; 12:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteFun

quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

Çabuk eğitilir mi Ne kadar yaşar ücreti

istersen saldırır tabi niye saldırmasın

Çabuk bulun şu adamı stefun a cevap versin.
  • http://www.perlanera.hu/ buyur burdan bak fiyatları cok pahali ama baktiktan sonra neden olduğunu anlıyacaksın uçakla getiriyorlar secereli tahmini bin dolar üstü en az türkiyeden alan var yardımcı olurum. Ayrıca doberman sahibine saldırmaz ögreninde gelin cahiller o sadece bacaktaki bir hastalik beyine vuruyor oda beyinde ağrı yapıyor o ağrı sırasında istemsiz davranış binde bir olur ayrıca sırf dobermanda değil labradorlardada var o hastalik.. Ayrıca eğitimi zor dominant bir sahibi olması lazım yaşam kalitesi yüksek olması lazım sokakta kediyi tut onu tut bunu tut olmaz aylık 250 TL harcaması gerektigini unutmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattimeister -- 16 Temmuz 2011; 12:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoonna

egitemiycekseniz,zaman ayıramıyacaksanız,apartmanda besliyeceksiniz,insanlara hava atmak için yanınızda tutucaksanız,köpegi bir canlı aileninin bir üyesi degilde eşya gibi görücekseniz sakın almayın.
    Sokaga aticaksaniz hic almayin.evde büyüyen bir köpek sokak ve barınak ortmına hic alişamaz.Ayrıca köpeklere o kdr para ödemiyelim lütfen barınaklarda bir sürü sahipsiz köpek var.ayrıca ayda birde olsa mutlaka barınaklara gidelim gidince insan köpek beslemenin kolay bir iş olmadıgını çok iyi anlıyor.

Ben apartmanda baktım.Bu köpeğin özelliği apartmanda bakılmasıdır.Bahçede sorun çıkar.Normal bir aile kolay kolay bakabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.