|
|

1 Mobil
|
|
Hemen Aramaya Başla: Papağanın kaybolduğunu fark eder etmez aramaya başla. Ne kadar erken harekete geçersen, onu bulma şansın o kadar yüksek olur.
Kaçan Papağan Geri Gelir mi?: Sultan papağanları sahiplerine bağlı kuşlar olabilir ancak uçma yetenekleri sayesinde kolayca kaybolabilirler. Kaçan bir sultan papağanının geri dönme olasılığı vardır, ancak bu duruma göre değişir.
İnsanları Bilgilendir: Ailen, arkadaşların ve komşularınla iletişime geçerek papağanın kaybolduğunu bildir. Papağanın son görüldüğü yeri ve herhangi bir ayırt edici özelliğini paylaş.
Sosyal Medyayı Kullan: Kayıp papağanın fotoğraflarını ve bilgilerini Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarına gönder. Çevrimiçi topluluktan yardım iste.
Poster As: Papağanın fotoğrafı ve iletişim bilgilerini içeren posterler as. Mahalle tabelaları, hayvan barınakları ve veteriner klinikleri gibi yüksek trafikli alanlara poster asmayı dene.
Sultan Papağanı Dışarıda Yaşar Mı?: Sultan papağanları genellikle evcil hayvan olarak tutulur ve vahşi doğada hayatta kalamazlar. Kayıp bir papağanı bulmak hayati önem taşır.
Veteriner Kliniklerini ve Barınakları Kontrol Et: Kayıp papağanını veteriner kliniklerine ve hayvan barınaklarına bildir. Birisi papağanını bulmuş olabilir ve bu kuruluşlara götürmüş olabilir.
Sabırlı Ol: Kayıp bir papağanı bulmak zaman alabilir. Vazgeçme ve aramaya devam et. Papağanın eve geri dönme olasılığı vardır.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 12 Temmuz 2012; 15:38:34 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
![]() |
|
|
yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası. düşman bekler karşıda, önüne kattı beni, can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni. dönüp seslendim geri, merhametsiz birine, beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine. |
|
|
|
yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası. düşman bekler karşıda, önüne kattı beni, can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni. dönüp seslendim geri, merhametsiz birine, beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine. |
|
![]() |