Şimdi Ara

Dizel marea alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhabalar fiat marea hakkında hiç bir bilgim yok + dizel marea için dahada bilgisizim bu araba alınır mı ? nasıl bir araçtır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-dizel-marea-klimali-sorunsuz-piril-piril-191031541/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 lpgli marea'm var. dizelini bilmiyorum ben tüplü arabamdan memnunum. yakıtı kullanıma göre 0,25₺ ile 0,35₺ kuruş arasında değişir. daha az yaktıran var. birkaç kronik sorunu var (rölanti dalgalanması, abs ışığı yakması, kalorifer peteği, hararet göstergesi vs.) bunların hepsinin çözümü var tabii. sorunları çözersen ya da sorunsuz araba alırsan seni memnun eder. yolda keyif verir. fiyatına göre performanslı arabadır. bağımlılık yapabilir
  • Bence bu arabaya yanaşmayın. Marea iyidir ve gayet konforlu bir arabadır. Ama bu paraya sağlam dizeller bulunmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Opel Vectra Alınır mı?
    15 yıl önce açıldı
    Opel Astra Alınır mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Opel Corsa alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski nesil dizel alınmaz. Aracın boya durumu muallak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Alınır neden alınmasın iyice baktırıp alabilirsiniz hocam, 1.9 jtd doblolar canavar gibi hala ayaktalar, az yakar çok giderdi zamanında bu kasada dahada performanslı olacaktır.

Eski diyenlere de bakmayın turbolu dizel işte daha ne olacak

SAMSUNG GALAXY S III
    Fabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.