Şimdi Ara

Dizel 0 km Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada dedigim gibi 0 km dizel araba almak istiyorum. Bütçem 55 ila 58 bin civarında. Bana lutfen o fiyata ikinci el d sınıfı al gibi tavsiyede bulunmayın. Kesinlikle 2.el istemiyorum. Beklentilerim:

1. Araç sedan olacak. Steysin veya hb istemiyorum.

2. Manuel olacak.

3. 1 yılda 3 araç degistirdim. Tek sebebi hep en baz donanima sahip araclar olmasindan dolayi kisa surede aractan sogudum. Bu nedenle kesinlikle Full olmali.

4. Ic genisligi rahatlikla 4 kisilik aileye sehirlerarasi yolculukta bol esyaya elverisli olmali.

5. Icine ses kesinlikle almamali. Konfor ve rahatligi hissetmeliyim. Su andaki aracim hyundai i30 cw . Bu aracla 200 km yol yapinca kulaklarim bile tikanmis oluyor. Yolun butun titresimini hissettigimden kamyon ezmis gibi ve arka koltuktakilerde mutlaka kusuyor. Yeni aracimda bunlar kesinlikle olmamali.

6. Reno pejo citroen seat kesinlikle onermeyin. Aracin malzeme kaliteside doyurucu olmali bu markalarda bunlar yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyat aralığında istediğiniz c sınıfına giriyor ve full bir donanım zor gibi.
  • Full olmasada fula yakin olabilir baz donanim olmasinda. Araba dolu dolu olsun istiyorum.

• 5. ve 6. maddeleri okuyunca, o paraya öyle bir araç maalesef yok gibi...
  • 55 bin az para degil ama ve o paraya icine ses almayan kaliteli malzeme istemek her kullanicinin en dogal hakki sonucta.

• Son zamlardan sonra 55-58 bine alınır mı bilmem ama Astra sedan sport donanım diyorum gerçi bu seferde performansı sizi soğutabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlara istediğiniz gibi bir otomobilin nesli tükendi maalesef. Linea full alın o zaman, sizi fazlasıyla tatmin eder. Fiyatıda 50 bin altı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada arabayi alacagim zaman aralik sonu. Yil sonu indirim ve kampanyalarini bekleyecegim. 2014 yilinda 2013 model arac olabilir. Ozellikle indirim icin bunu bekleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

Son zamlardan sonra 55-58 bine alınır mı bilmem ama Astra sedan sport donanım diyorum gerçi bu seferde performansı sizi soğutabilir

Asiri performans bekleemiyorum. Konforu cok iyi olsun genelde 90 maksimum 130 uzerime cikan biri degilim. Bu hiz aralarinda hizlanmasi iyi olsun yeyerli. Sollamalarda sorun yasatmasin yani.

• sedandan daha geniş araç mpv ler. o yüzden c-max öneriririm.şu anda 67 bine full dizel bir c-max alabilirsiniz.
  • C max tarzi dusunmuyirum. Hem o parayi verebildikten sonra uzerine 3 5 daha cikar passat alirim hayallerimin arabasini.

• o fiyata o özelliklerde bir araç yok.
  • Aklimdaki modelleri yazayim belki daha yararli olabilir benim icin. Skoda octavia (Bu model tam hayalimdeki ama 2. Eli beni korkutuyor.) , Opel astra sedan (Icinin dar oldugunu duydum birde dizel dusundugumden 1.3 motor o kasaya cok zayif kalmasindan korkuyorum.) , Toyota corolla ( Yeni kasasini bilmiyorum ama eski kasalarda ici tabut gibi geliyordu bana cok dar ferah degildi yeni kasalari nasil bilmiyorum.) Son olarak ta su anki aracimin yeni kasasi yani hyundai i 30 cw ( bu aracta cok hosuma gidiyor ama yukarida soyledigim gibi su ankide bundan ve icine cok ses aliyor ve asiri salliyor icindekiler kusuyor. Yeni kasadada oylemi acaba. Bu sorunlarin olmadigini bilsem alacagim tek araba olur.)

• 55 bin TL civarı sedan, full, iç kalitesi çok iyi, yol sesi almayan, ara hızlanması iyi, ikinci eli güçlü olan bir araç ben bilmiyorum. Hayalinizdeki araç passatsa banka yolu size gözüküyor. Octavia çok başarılı araba fakat full dizeli biraz pahalı 55 bin değil. Astra sedan cosmosunun ara hızlanması sizi üzebilir ve 55 bin TL den pahalı. Yeni corollanın içini ben hiç beğenmedim o da 55 bin TL den pahalı.
  • Doyumsuzsunuz başka bir şey değil.

Gidin cetta dsg kalın konforsa madem. Konfor istiyorum diyor ama manuel olacak?
    Konu bana pek ciddi gelmedi.
  • euro bu şekilde artarsa, yıl sonu araçların fiyatları tavan yapar. alacağınız indirim de maksimum bu günkü fiyat aralığı olur. isteklerinize baktığımda bütçeniz yetersiz.
  • atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Astra sedan içi dar değil. 2730mm dingil mesafesi olması lazım. Toyota corollaya göre biraz eni dar. Corolla daha geniş yanlamasına ama koltuk mesafesi tam olarak nedir bilmiyorum. Ses alma meselesi göreceli bi kavram. Aynı şartlarda ölçüp karşılaştırmak gerekli. Ama içine ses alıyor Astralar.
  • tamamda sizin kriterleriniz ve bütçeniz 0 araba için uygun değil ....
    bir tane öneri yapacağım fakat oda " Reno pejo citroen seat" grubuna giriyor ...

arkadaş ...o paraya golf bile alamasın ... üstelik sedan da değil ... Audi, Mercedes, Bmw, Volvo, vwi sildim ...
    bu kriterlere belki uyabilecek opel var .. Yeni Astra Sedan 1.3 Dizel .. inceleyiniz ..
  • Ya kriterlerinizi değiştireceksiniz yada bütçenizi biraz arttıracaksınız. Malesef bu fiyat aralığında şu piyasada istediğiniz gibi bir araç yok.
  • Zaten halihazirdaki 58 bin civari. 3 5 artirabilirim. 63 bin eder zar zor. Artik onada araba etmezse yapacak bisey yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.