Şimdi Ara

Dizel Araç tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el, max 20-30 bin km. 55-57 bin tl civarı bir araç almak istiyorum.. Önceki aracım 2012 Toyota avensis elegant extra idi.. Aracı dizel araç düşündüğüm için sattım ve şimdi ne alacağım konusunda karar vermem gerekiyor.. Mümkünse aynı segmentte bir araç arıyorum.. Focus, c-max, c5, 508, 3008, 5008... Tavsiyeleriniz için şimdiden tşk. ederim.. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkurt -- 29 Eylül 2013; 13:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkurt

2. el, max 20-30 bin km. 55-57 bin tl civarı bir araç almak istiyorum.. Önceki aracım 2012 Totoya avensis elegant extra idi.. Aracı dizel araç düşündüğüm için sattım ve şimdi ne alacağım konusunda karar vermem gerekiyor.. Mümkünse aynı segmentte bir araç arıyorum.. Focus, c-max, c5, 508, 3008, 5008... Tavsiyeleriniz için şimdiden tşk. ederim.. Saygılar..

Focus, c max, 3008 ve 5008 c sınıfı ve c sınıfı üzerine üretilmiş mpv araçlar. Elegant bir avensis ile aynı sınıf değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi segment olduklarını biliyorum arkadaşım.. Yine de tşk.. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi.. Mümkünse aynı segment (d sınıfı) dedim..
  • Latitude 1.5 dci executive+cam tavan+masajlı koltuk alabilirsiniz o paraya performans ve 2.el takıntınız yoksa mis gibi araba
  • bulabilirseniz 508 c5 yeni kasa gelecek c-max de olur. focus'a o para verilmez bunlar varken.
  • Bugün, c5 ve cmax'i inceleme ve sürme fırsatım oldu.. C5, gerçekten güzel araba.. Kalite, konfor ve ağır bir araba olduğunu çok net belli ediyor.. Cmax, çok zayıf kalıyor yanında.. C5 için, kullanıcı arkadaşlardan, olumlu olumsuz tavsiye alabilirsem çok sevinirim.. Tşk..
  • c5 olumsuz olarak 1.6 dizel için konuşuyorum... 1. vites de biraz ağır ama sonra güzel gidiyor, araç tavanı yüksek değil bana biraz boğucu geldi ama öyle aman aman değil... olumsuz olarak başka bir şeyini görmedim şuana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vitesi alışkanlık ister arada bir iki trim sesi duyan vardı başkada olumsuz yorum pek duymadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkurt

2. el, max 20-30 bin km. 55-57 bin tl civarı bir araç almak istiyorum.. Önceki aracım 2012 Toyota avensis elegant extra idi.. Aracı dizel araç düşündüğüm için sattım ve şimdi ne alacağım konusunda karar vermem gerekiyor.. Mümkünse aynı segmentte bir araç arıyorum.. Focus, c-max, c5, 508, 3008, 5008... Tavsiyeleriniz için şimdiden tşk. ederim.. Saygılar..

manuel olacaksa passat tavsiye ederim, donanım olarak masajlı titreşimli koltuğu falan yok ama marka değeri sınıfının en değerli aracıdır, ekonomiktir..
  • kuga
  • Arkadaşlar, 55 bin civarı bir araç almak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz araçlar beni aşıyor. C5 kafamda netleşmişti. Ancak 1sene sonra kasa değiştireceği için acaba demeye başladım. Bu arada bir kez daha cmax test sürüşü yaptım. Araç, c5'e göre daha atak, teknolojik, düşük km. ve kasa değişme sorunu yok. Ancak tabi ki c5'te olan ağırlık ve kalite bir tık eksik. Cmax, sanki daha cazip gelmeye başladı. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.