Şimdi Ara

Diyarbakır nasıl bir yer? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
8.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım benim babam da askeri personel face adresimi ekleyebilirsin.. Forumdan bir arkadaş daha var Diyarbakırda asker çocuğu olduğunu bildiğim onunla havuza takılırız yazları.. Tanışmak istersen dediğim gibi face ekleyebilirsin.

Ayrıca korkmana gerek yok büyük ihtimal lojmana çıkarsınız. Çünkü subayların çoğu lojmanda oturur. Benim sivilde arkadaşlarım var gayet iyiler , burada iş sende bitiyor. Sen milletin içinde çıkıp apo böyledir , şöyledir dersen etrafında kaç kişi olur sayamazsın bile. He ben ara sıra arkadaşların yanında bir sürü laf sayarım ama kimse bişe demez. Sivilde de zaten seni tanıyorlar buraların çocuğuna benzemiyorsun diye söylüyorlar. Ama batıyı arayacağına hatta İstanbul'u eminim. Üstteki resimler güzel yerleri birde ben resim koyayımda ortam gerilsin Burası surların arka tarafları çoğu şeyi bulmak doğal. Gideceğin okulun eğitimi güzel REKAT değil REKABET kurumu anadolu lisesi. Yanlız lojmanda kalırsanız eğer okulun lojmanlara uzak olacak. Onun için lojmana yakın yerlerde de anadolu liseleri var.

Rekabet kurumu anadolu lisesinin adresi =>
    http://www.rekal.k12.tr/

Diyarbakır nasıl bir yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 22 Mayıs 2010; 19:35:53 >

• ırak nasıl bi yerse orasıda aynı savaş var olum orda gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Bak bakalım,

Bu resimlerdeki heryere gittim. Burda göründüğü gibi diil abi.
    Diyarbakır berbat bir yer bence

• Konuyu açan arkadaş seni "züppe metropol çocuğu" gibi algıladım valla kusura bakma.

Gideceğin yer bir büyükşehir. İnternette biraz fotolarını incele. Orası da bizim memleketimiz. Yeri geldiğinde "vatan sana canım feda, seni çok seviyoruz" diyoruz ama sen "yok ben ankara da oturursam severim" mi diyorsun aynı zamanda? Sen bir askeri görevlinin çocuğu olarak bunu daha iyi bilirsin heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 22 Mayıs 2010; 19:35:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Konuyu açan arkadaş seni hiç sevmedim. Nerde yaşıyosun sen ya? Züppe metropol çocuğu gibi algıladım valla kusura bakma.

Ya sanki öyle gibi konuştum çok küçümsedim Diyarbakır'ı özür dilerim Diyarbakır'lı arkadaşlardan :D
    Öyle metropol çocuğuyla alakamda yok Subay çocuğuyum işte kendimi bildim bileli lojmandayım :D
    Züppe insanlardanda hep nefret etmişimdir yani yanlış algılamışsın :D

Arkadaşlar sormuş ordaki lojmanlarda oturcam işte havuzu olan yermiş. Yaş 15 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 22 Mayıs 2010; 19:35:35 >
  • Gittiğim kadarıyla Gelişmiş bir şehir. Arabadan inince bi serinlik olur hava alırım dedim akşam olmasına rağmen yüzüme sıcaklık çarptı yaz günü gitmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ya sanki öyle gibi konuştum çok küçümsedim Diyarbakır'ı özür dilerim Diyarbakır'lı arkadaşlardan :D
    Öyle metropol çocuğuyla alakamda yok Subay çocuğuyum işte kendimi bildim bileli lojmandayım :D

Arkadaşlar sormuş ordaki lojmanlarda oturcam işte havuzu olan yermiş. Yaş 15 bu arada.

Kendini bildin bileli lojmanda isen ve yaş daha 15 ise Diyarbakırın her bölgesini gezeceğini sanmıyorum.
    Gideceğin lojmanların adı kurdoğlu lojmanları. Tipin orta derecede , cebinde de paran olursa o lojmandaki kızlarla takılabilirsin. Ofis semtine yakın Diyarbakır'ın en işlek caddesidir. Gece hayatı olan bir cadde.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Kendini bildin bileli lojmanda isen ve yaş daha 15 ise Diyarbakırın her bölgesini gezeceğini sanmıyorum.
    Gideceğin lojmanların adı kurdoğlu lojmanları. Tipin orta derecede , cebinde de paran olursa o lojmandaki kızlarla takılabilirsin. Ofis semtine yakın Diyarbakır'ın en işlek caddesidir. Gece hayatı olan bir cadde.

Yani kendimi bildim bileli lojmandayım derken lojmanda oturuyorum anlamında yoksa gayet sosyal bi insanımdır :D

• Lojmanda paso 14-15 yaş çocukları döverdik ne günlerdi, hatta seyrantepeden servisle toplanıp kurdoğlundaki 13-15 yaş arasındaki çocukları iyi hırpalardık çok eğlenceliydi. Sende hazırlıklı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Mayıs 2010; 19:57:23 >
  • quote:

Yani kendimi bildim bileli lojmandayım derken lojmanda oturuyorum anlamında yoksa gayet sosyal bi insanımdır :D

Subayların ortamını biliyorum kardeş benim babam da askeri personel.
    Lojmanın sosyal ortamı ile sivil hayatın sosyal ortamı farklıdır yanlız bunu unutma.. Hele birde kendini bildin bileli lojmanda isen.
    Ben de Diyarbakır'dayım. İstediğin soru varsa sorabilirsin.

Özel olarak buralara eşya getirmene filan gerek yok dağa çıkmıyorsun. Lojmanda internet var , havuz var , cafeterya var , dinlenme tesisleri var , basketbol ve futbol sahaları var , istediğin herşeyi bulabileceğin dükkanlar var.

Şehir içinde olay çıkar.. Göstericiler bir polisi taşlar , bir dükkanları ama sen bunları görmezsin. Kepenkler kapatılır dışarıdan o gün boyunca birşey alamazsın. Tabi bunu da sen görmezsin lojmanın içinde market var. Bir fotoğraf var sakıncalı olmasa buraya koyardım ama sakıncalı , aslında sakıncalı değilde ben uygun bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 22 Mayıs 2010; 21:50:11 >

• quote:

quote:

Subayların ortamını biliyorum kardeş benim babam da askeri personel.
    Lojmanın sosyal ortamı ile sivil hayatın sosyal ortamı farklıdır yanlız bunu unutma.. Hele birde kendini bildin bileli lojmanda isen.
    Ben de Diyarbakır'dayım. İstediğin soru varsa sorabilirsin.

Özel olarak buralara eşya getirmene filan gerek yok dağa çıkmıyorsun. Lojmanda internet var , havuz var , cafeterya var , dinlenme tesisleri var , basketbol ve futbol sahaları var , istediğin herşeyi bulabileceğin dükkanlar var.

Şehir içinde olay çıkar.. Göstericiler bir polisi taşlar , bir dükkanları ama sen bunları görmezsin. Kepenkler kapatılır dışarıdan o gün boyunca birşey alamazsın. Tabi bunu da sen görmezsin lojmanın içinde market var. Bir fotoğraf var sakıncalı olmasa buraya koyardım ama sakıncalı , aslında sakıncalı değilde ben uygun bulmuyorum.

One öyle ya 9. bölge gibi bizim burda çok rahat, çok değişik şeyler yaşıycam gibime geliyo orda :D

• quote:

One öyle ya 9. bölge gibi bizim burda çok rahat, çok değişik şeyler yaşıycam gibime geliyo orda :D

Değişik şeyler derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

, doğunun parisidir

Bu lafıda kim uydutduysa g.tünde doğuda hangi, ile gitsem ''gurban burasii dogunun peeeris'idir'' diyorlar
  • 10 yıla yakın D.bakırda kaldım. İnsanı iyidir. Şerefsizide çoktur.
    ..Hergün olaylar oluyor. Hergün polis panzerleri geçiyor. Halkının çoğu terörü tutuyor ve çoğu kürtçe konuşuyor.
    ..Orda kaldığım zamanlar hem tarzım hemde tişörtüme taktığım TÜRK bayrağı yüzünden herkes bi acaip bi cins bakıyordu.
    ..Ayrıca elektronik ve hobi malzemelerini kolayca bulabilirsin. Bazı arkadaşlar demiş kısaca bi b.k yok, yapmayın etmeyin çölmü orası, aradığın herşeyi rahatlıkla bulursun.
    ..Ordaki insanlar batılılara tip tip bakıyorlar.
    ..Hep tarihi yerlerin resimlerini koymuşsunuz. Birazda Ofis,Dicle Üniversitesininde resmini koyun.
    ..Ayrıca orda arkadaş edinebilmen çok zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3psn

10 yıla yakın D.bakırda kaldım. İnsanı iyidir. Şerefsizide çoktur.
    ..Hergün olaylar oluyor. Hergün polis panzerleri geçiyor. Halkının çoğu terörü tutuyor ve çoğu kürtçe konuşuyor.
    ..Orda kaldığım zamanlar hem tarzım hemde tişörtüme taktığım TÜRK bayrağı yüzünden herkes bi acaip bi cins bakıyordu.
    ..Ayrıca elektronik ve hobi malzemelerini kolayca bulabilirsin. Bazı arkadaşlar demiş kısaca bi b.k yok, yapmayın etmeyin çölmü orası, aradığın herşeyi rahatlıkla bulursun.
    ..Ordaki insanlar batılılara tip tip bakıyorlar.
    ..Hep tarihi yerlerin resimlerini koymuşsunuz. Birazda Ofis,Dicle Üniversitesininde resmini koyun.
    ..Ayrıca orda arkadaş edinebilmen çok zor...

Sadece okuldaki arkadaşların olur sivil hayatta.. Bu hem kimliğinden dolayı hemde lojmanda oturmandan dolayıdır

• quote:

Arkadaşım benim babam da askeri personel face adresimi ekleyebilirsin.. Forumdan bir arkadaş daha var Diyarbakırda asker çocuğu olduğunu bildiğim onunla havuza takılırız yazları.. Tanışmak istersen dediğim gibi face ekleyebilirsin.

Ayrıca korkmana gerek yok büyük ihtimal lojmana çıkarsınız. Çünkü subayların çoğu lojmanda oturur. Benim sivilde arkadaşlarım var gayet iyiler , burada iş sende bitiyor. Sen milletin içinde çıkıp apo böyledir , şöyledir dersen etrafında kaç kişi olur sayamazsın bile. He ben ara sıra arkadaşların yanında bir sürü laf sayarım ama kimse bişe demez. Sivilde de zaten seni tanıyorlar buraların çocuğuna benzemiyorsun diye söylüyorlar. Ama batıyı arayacağına hatta İstanbul'u eminim. Üstteki resimler güzel yerleri birde ben resim koyayımda ortam gerilsin Burası surların arka tarafları çoğu şeyi bulmak doğal. Gideceğin okulun eğitimi güzel REKAT değil REKABET kurumu anadolu lisesi. Yanlız lojmanda kalırsanız eğer okulun lojmanlara uzak olacak. Onun için lojmana yakın yerlerde de anadolu liseleri var.

Evet,Hüseyin'in bahsettigi arkadaş benim

Buralar o kadar da kötü degildir,asker çocugu oldugun için seni dışlayacaklarını düşünüyorsan,pek sorun olmuyor bu konu

Türkiye'de askeriyenin sosyal imkan olarak en iyi şehri,denilebilir.

Askeri kantinler,havuzlar,restaurantlar,piknik yerleri,halı sahalar felan dolu

Hatta Diyarbakır'ın yarısı askeriyenin,o yarısına sadece askeri kimlikle girebiliyorsun

Ortam yapabilecegin kafeler mevcutBuradaki kızları gördügünde baya şaşırabilirsin,giyimleri olsun,güzellikleri olsun

Gece hayatı olarak bar,rock bar mevcuttur ancak disco yokDisco çocuguysan,unut discoyu

Aklıma gelenler bunlar,soracagın soru varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Arkadaşım benim babam da askeri personel face adresimi ekleyebilirsin.. Forumdan bir arkadaş daha var Diyarbakırda asker çocuğu olduğunu bildiğim onunla havuza takılırız yazları.. Tanışmak istersen dediğim gibi face ekleyebilirsin.

Buralar o kadar da kötü degildir,asker çocugu oldugun için seni dışlayacaklarını düşünüyorsan,pek sorun olmuyor bu konu

Hatta Diyarbakır'ın yarısı askeriyenin,o yarısına sadece askeri kimlikle girebiliyorsun

Ortam yapabilecegin kafeler mevcutBuradaki kızları gördügünde baya şaşırabilirsin,giyimleri olsun,güzellikleri olsun

Gece hayatı olarak bar,rock bar mevcuttur ancak disco yokDisco çocuguysan,unut discoyu

İyiymiş ya benim oraya daha önceden tayin olan arkadaşlarımda var :D İstanbul'u çok özliycem ama 2 yıl çekerim artık :D

• aileden ayrılırdım tek başıma sokaklarda yaşardım yine de gitmezdim oraya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

İyiymiş ya benim oraya daha önceden tayin olan arkadaşlarımda var :D İstanbul'u çok özliycem ama 2 yıl çekerim artık :D

Sen bilmeden yazan arkadaşların yorumlarına bakmaBiz burada seninle aynı durumdayız,neyin ne oldugunu en iyi biz biliyoruz,hiç kafana takma,buralar hiçte anlatıldıgı gibi degil,televizyonda hep olaylar gösteriliyor o olayların oldugu yer belli,onun dışında kolay kolay olay olmaz şehir merkezinde,bomba felan için garanti veremem ama

• İyi diyenleri anlamıyorum. Hiç bulunmadım diyarbakırda, fakat benim ülkemde benim dilimle konuşmayan insanların olduğu bi bölge nekadar iyi olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.