Yüzbaşı
28 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 128 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Arkadaslar Neden Hull city icin bir fan club yok.

Hic alakamiz olmayan ingiliz kluplerini desteklemeyi bliyoruz, liverpool gibi, everton(ben) gibi, manchester city gibi(arap sevdalisi arkadaslar)

Hull city maclarini burada yorumlayalim.

Biraz yasi olan arkadaslar Acun iliccali'yi icimizden biri olarak kabul ediyor,

Fransa 98 den televoledeki 15 dakikalik dunya turlarina, acun firardalardan sacma sapan tv yarismalarina calismis didinmis sifirdan gelmis Turk baskani destekleyelim. Adamlar Turk Bayragiyla kutluyordu gecen sene kulubun satin alinisini.

Teknik direktor de Shota, herkesin sevdigi yari Turk Gurcu.

Maclarda sanirim TV 8.5 dan verilecek.

Acun da buralara ucaklarda CM2001 oynaya oynaya geldi :D

(53) Hull City - YouTube

BUGUN HULL CITY'NIN MACI VAR

Iyi gunler,
Bizim hatunun bir ipadi var. cok amatorce kullaniyor. internetten film falan seyrediyor iste. gecen hafta bir guncellemeye gelmis bu da yapmis. simdi apple id ile giris yapin diyor. kendisi seneler once ilk aldiginda yapmis bi daha da icloud'a girmemis dolayisiyla hatirlamiyor. daha dogrusu apple id yi buldum ama sifresini hatirlayamiyor, sifremi unuttum diyincede icloud hesabina mail attik diyor. e tabi kendisi iclouda da giremedigi icin sifreyi resetleyemiyor.(bir de mac bilgisayari var ama onun icloud u farkli)

internette baktigim kadari ile bir resetleme bulamadim. bunun legal ya da diger yollardan bir cozumu var midir. yoksa cope mi atacagiz guzelim aleti.
daha da apple yasak artik bizim eve.
Arkadaslar Iyi gunler.

HTC one telefonumu degistirmek istiyorum, bayagi eskidi artik.
Cin'den XIAOMI almayi dusunuyorum. Su anda kullandigim telefon eskide olsa oyle boyle isimi goruyordu, tabiki yeni telefonla daha cok uygulama vs deneyebilirim.
Fiyatlar bugun Turk parasi bazinda;

MI6 6gb ram 64 gb hafiza 1460 tl,
MI5X 4gb ram 64gb hafiza 817 tl

Fakat bildiniz gibi mi5x in Global romu yok. Icine baska bir rom atmadan direk orjinal Cin romuyla kullanabilir miyim. Menu dili ingilizce kullanabilirim sorun yok. Ama googleplay instagram whatsapp vs gibi seyler de illaki yukleyecegim telefona.
Su sebepten mi5x olur ya da su sebepten Mi6 almalisin diyebileceginiz noktalar var mi?

Mi nin turkiye fan sitesini, burdaki yazilari okudum ama acikcasi rom atmak istemiyorum. MI6 mis gibi evet ama fiyat farki da var 600tl. (mi5x alirsam gene Cinden 300 tlye 8gb ram alayim gariban 4gb ram'lik bilgisayarima :D )

Oneri ve yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Beyler Cinden televizyon aldim philips 5000 serisi 48". uzerinde 48PFF5081/T3 yaziyor
Lakin sistem Cince.
Dil menusune girince de cinceden baska secenek yok.
Ben bunu komple ingilizce veya turkce nasil yaparim.
Guncelle dedigimde en son surum bu diyor.

Sifirdan format gibi birsey mi yapmak gerekiyor nedir.
Yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.
(hayir 5 tane aldim bi de)PHILIPS 5000 TV DIL DEGISTIRME
Bir süredir youtube dan video indiremiyorum her program hata veriyor.
mozilla eklentisi indirmiyor belirtilen adresten indirilemiyor diyor. orbit indirmiyor , Hd youtube download programı indirmiyor, dvdsoft youtube download indirmiyor, keepvid.com sitesinden deniyorum o bile indirmiyor indirme sayfasında hata veriyor.

nedir sorun nasıl indirebilirim.

(güvenlik duvarı engellemiyor)
Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay’ın evliliği bitti
Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay çifti 20 dakikada anlaşmalı olarak boşandı.

Beyoğlu 1. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasına Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay katıldı. Duruşmaya ilk önce Nurgül Yeşilçay daha sonrada Cem Özer geldi. 14.00'da başlayan boşanma davası 14.20'de bitti.

Boşansınlar o beni ilgilendirmez de daha 5 gün önce Muhabbet Kralında Cem özer süper evliliğim var çok mutluyuz, hersene hersene bu boşanma haberleri nerden çıkıyor magazine demiyormuydu.???
Arkadaşlar bana hemen alabileceğim bir direksiyon tavsiye edebilirminiz.
çok aşırı oynamayacağım 1-2 ay boşum bu arada kullanmak için,şöyle ucuzundan ama en azından analog ve digital özellikleri olsun.
Az ve çok döndürdüğümde ona göre tepki versin.
olursa bide gazı freni olsun

60 tl ye burdaki bilgisayarcıda compaxe direksiyon var nasıldır sizce.

Şimdiden çok teşekkür ederim
ACİL Cevap lazım, 2. el 80 TL
Başlık video linki
PHILIPS 42PFL5405 FHD LCD TV

philips link

Bu paraya bu ürün iyi değil mi.
Bana uygun gibi gözüktü.

Varsa tavsiyelerinizi beklerim

şimdiden teşekkürler
VEE Bugün nihayet yeni taşındığım ilde ttnetimi iptal ettirmeye gittim.

Amacım eski interneti iptal ettirip yerine d smart ve smile adsl almaktı.
Ama iptal diyince ve ikna edilemeyince (ki orda öğrendim parola buymuş) beni ofiste ıssız bi yere çektiler.
Sorumlu dediki eğer iptal derseniz burda size bedava bişeyler vaad ederler dedi ve ekledi, sizin interneti 8 katı hıza çıkaralım ilk 4 ay da ödemeyin sonrada aynı 29 lira ödemeye devamm edin ama 2 yıllık taahhüt yapalım.

Ben tabi ne yeminler etmişim ttnete inanmamaya ama sonra dediki, ''bakın buranın altyapısı geldiğiniz yer kadar yok orda bu servisle (en düşük hızlı 4 gb kotalı) 0.8 görüyorsaanız burda anca 0.2 görürsünüz''.

İşte o zaman korktum çünkü smileyden de aynı hızda internet alacaktım.Ayrıca ekledi yok smileye gidip bize geri dönen çoook müşteri oldu yok iptal edemediler şu kadar para verdiler smile falan diye tabi o laflara pek kulak asmadım(neden acaba)

yav ne yapayım anlamadım ki.
Hakkında
Forum İmzası:
Makman yazıldığı gibi okunur okunduğu gibi yazılır.
Forum İkinci El İmzası:
Makman yazıldığı gibi okunur okunduğu gibi yazılır.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
acer 5739G
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.586
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 9.168 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 231 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.