Bildirim
Diyarbakır nasıl bir yer?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben hiç sevmiyorum ama Mardin'den sosyal açıdan daha iyi olduğu da bir gerçek.Kürt sorunu değilde,bölücü beyinli insan çok.Can sıkan,boş konuşan insan çok.Ama sen bunlara aldırma,hayatını yaşa.Korkma,sonuçta Türkiye Cumhuriyeti'nin bir iline gidiyorsun.Texas'a değil ! Diğer şehirlerde ne kadar tehlike altındaysan orada da o kadar tehlike altında olursun.Fazlasını düşünme,kasma kendini.
Ailenle mutluluklar. -
İşi nedir babanın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
İşi nedir babanın ?
Subay. Bu daha kötü bir gerçek subay çocuğu olduğumu öğrenseler neler gelcek başıma acaba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
quote:
İşi nedir babanın ?
Subay. Bu daha kötü bir gerçek subay çocuğu olduğumu öğrenseler neler gelcek başıma acaba.
Yuh ! Bu kadarda olmaz kardeşim.Şaka mısın diye sorarlar adama.Bu ülke sahipsiz mi ? Sanırım sen Diyarbakır'ın başka bir ülkeye bağlı olduğunu düşünüyorsun.nedir bu korku.Sen böyle yazarsan başkası ne yazmaz ! Kendinize gelin.Şaşkınlıkla okudum valla.Cesur ol kardeşim. -
quote:
quote:
İşi nedir babanın ?
Subay. Bu daha kötü bir gerçek subay çocuğu olduğumu öğrenseler neler gelcek başıma acaba.
Hangi semte geliyorsunuz. mahalle adı ver. tarıcam sizi. yakıcam evinizi -
ne adamlar var yahu subay çocuğu olsan ne olucak seni bayrak direğinemi asıcaklar
-
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
quote:
İşi nedir babanın ?
Yuh ! Bu kadarda olmaz kardeşim.Şaka mısın diye sorarlar adama.Bu ülke sahipsiz mi ? Sanırım sen Diyarbakır'ın başka bir ülkeye bağlı olduğunu düşünüyorsun.nedir bu korku.Sen böyle yazarsan başkası ne yazmaz ! Kendinize gelin.Şaşkınlıkla okudum valla.Cesur ol kardeşim.
Ya bende aynen senin gibi düşünüyordum ama paranoyak oldum her şeye en kötü tarafından bakıyorum.
Not: Söylediğim yanlış anlaşılmasın gurur duyuyorum babamın mesleğiyle dediğim gibi bi paranoya oldu içimde :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 22 Mayıs 2010; 17:48:08 >
-
Maalesef ülkemizdeki "kale"lerden birisi.
Ama umuyorum, bir gün buraları da düzelecek.
Bu arada benim de liseden yakın bir arkadaşımın babası subay. Görevi gereği bir süre Diyarbakır'da kalmışlar. Sempatizanların çok olduğunu; fakat karışılmayınca bir şey yapmadıklarını söylemişti. Tabii şimdi nasıl, bilmiyoruz. -
arkadaşım babamın tayini yüzünden bizde birçok il dolaştık ve şimdi Diyarbakırdayım. Diyarbakırda Türkiyenin diğer bütün illeri gibi bir il. Ben Diyarbakırda kalıyorum. Aklına takılan sormak istediğin herhangi bir şey varsa msn de sorabilirsin.
msn= c.apture@hotmail.com -
Merak ettiğim şeylerden biride hobi malzemeleri, elektronik gibi şeyleri orada da bulabilecekmiyim rahatlıkla? -
benim pederde aynı işi yapıyor 3 sene kaldım d.bakırda arada tek tük terörist yandaşları olabilir onun dışında d.bakır insanı iyidir korkacak bişey yok tvde gösterilen şehir gibi değil. -
quote:
Merak ettiğim şeylerden biride hobi malzemeleri, elektronik gibi şeyleri orada da bulabilecekmiyim rahatlıkla?
olmazmı ya ne zannediyorsun dağbaşımı :D -
Asker çocuğunun bu kadar tırsak olmasını aklım almıyor nedense -
quote:
Orijinalden alıntı: C.apture
quote:
Merak ettiğim şeylerden biride hobi malzemeleri, elektronik gibi şeyleri orada da bulabilecekmiyim rahatlıkla?
olmazmı ya ne zannediyorsun dağbaşımı :D
Baktın bulamadın,internetten alırsın.
Sen bana özel mesaj at ben sana hem güvenli hem de bol çeşit ürün bulunan pek kimsenin bilmediği siteler veririm.
HobiGaraj bunlardan biri.TopModels.com.tr'de çok iyi modelcilikte. -
Diyarbakırı gerçekten , insanların çöp atmak için uğradığı arka sokak gibi tanıtıyorlar sanki her gün dışarı çıktığında kafanın üstünden mermi geçeçekmiş gibi geliyor insana.Banada öyle geliyor ama hiç yaşamadığım için bilmiyorum. -
sözde kürdistanın başkenti işte öyle diyorlar onlar ne beklersin ordan allah kolaylık versin. -
Ne demek lan babamın mesleği cart curt, subay çocuğu olmak kadar gurur verici bişey yok orda.Bişey olcaksa sana baban subay olduğu için olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: GencFB35!
Asker çocuğunun bu kadar tırsak olmasını aklım almıyor nedense
Ya yanlış anladı herkes onu ima etmedim :D Neyse içim rahatladı yorumlar sayesinde hayatımın 2 senesi çöpe gidicek sanmıştım :D
Ya eğitim nasıl okulların? Liseye başlıycam Rekat Kurum Anadolu Lisesi'ni düşünüyorum? Çocuk muamelesi yapmayın lütfen. -
Hocam korkun olmasn batıdaki bir çok şehirden daha iyi durumda. Karışılmadıktan sonra kimse sana birşey yapmaz , doğunun parisidir
İstanbulda bulabildiğin çoğu şeyi ordada bulabilirsin
Benzer içerikler
- acil rapor verir mi
- adidas orjinallik sorgulama
- prozac 20 mg kullananlar
- medeniyet dediğin tek dişi canavar ne demek
- mahlas bulma
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X