Şimdi Ara

DisplayPort ile Hdmi kabloyla Bilgisayardan Televizyona Ses aktarımı nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni desktop bilgisayarda hdmi çıkışı yerine Display çıkış koymuş Dell.
    Aşağıda resmini gördüğünü DisplayPort'a hdmi kabloyu takıp televizyona görüntüyü veriyorum.
    Ancak bir türlü sesi televizyondan alamıyorum. Bu konuda bilgisi veya başına gelip çözümü olan var mı ?

Teşekkürler

DisplayPort ile Hdmi kabloyla Bilgisayardan Televizyona Ses aktarımı nasıl yapılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 9 Mart 2015; 13:22:07 >

• alalalala bilgisayarın ses yazılımı ayarlarına bakın.
    display port ile hdmi 'ın ses aktarım konusunda bir farkı yoktur..
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;

Aşağıda ki işlemi yaptım ve altta ki resimde ki gibi bir sonuçla karşılaştım.

Bununla alakası olabilir mi ?

Çıkan sonuç da bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 10 Mart 2015; 9:46:38 >

• SES driverını yükleyin pcye..güncel olanını bir de öyle deneyin
  • Sağ alttaki sese sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarını seçin, bir ihtimal orada televizyonu görüyorsa sağ tıklayıp varsayılan aygıt olarak ayarla seçip deneyin.
  • bovte B kullanıcısına yanıt
    Aslında sorun birazda buradan kaynaklanıyor.
    Evde de aynı işi yapıyorum ama samsung tv de sıkıntı olmayan olay vestel de oldu işte :(((

Dediğiniz gibi televizyonu görmüyor.
  • Aynı yerde sağ tık ile devre dışı bırakılmış aygıtları göster işaretli değilse bir ihtimal o yüzden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.