Bildirim
jvc kameradan usb ile bilgisayara video aktarımı yapılabilir mi???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1.USB özelliğini kamerada açık(on) durumunua getiriyoruz.
2.Kabloyu kameraya bağlıyoruz
3.Tanımasını bekliyoruz
4.Eğer pinnacle, ulead gibi bir program kurmuş isek kabloyu takar takmaz karşımıza otomATIk kullanda bu programlar çıkacaktır. Yok kurmadı isek Movie Maker ile idare edebilirz.
5. Windows Movie Maker i açıyoruz. Video aygıtından yakala'ya tıklıyoruz. Görüntü aktarımına başlıyoruz. Aktarım işlemi bittik ten sonra 2. kısım olan düzenlemeye geçiyoruz. Yazı, efekt falan eklyeceksek, bu işlemleri burada yapıyoruz. 3.Kısım ise filmin bitirildiği kısımdır. Biz görüntüyü VCD formatına çevirecek isek seçenekler arasında var mı hatırlamıyorum, vcd formatında kaydedip cd ye yazdırıyoruz.
Burada yüzeysel anlattım.. Keşfederek de programı kolayca kullanbilirsiniz. Üzerinde biraz uğraşmak lazım.. Eğer güzel bir aktarım yapmak istiyorsanız firewire (1394 kartı olarak da bilinir, sony buna i-link der) kablosu kullanınız. Aktarım programı da çok önemlidir. Bunu için de size önerim "Ulead Video Studo 8"
-
görmüyor abim ya -
quote:
Orjinalden alıntı: d_v_a87
görmüyor abim ya
Neyi görmüyorsun. Kamerayı bilgisayarınızı mı tanımıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
görmüyor abim ya
Neyi görmüyorsun. Kamerayı bilgisayarınızı mı tanımıyor..
Bende poanasonic kamera var usb den bağlayınca camera kendini kapatıyor ulead kamerayı görmüyor 1394 portum var kablo aldım uymadı usb ile bağlayabiliyorum sitesine baktım driver falan yok anlamdım gitti -
quote:
Orjinalden alıntı: minimalist
quote:
quote:
görmüyor abim ya
Bende poanasonic kamera var usb den bağlayınca camera kendini kapatıyor ulead kamerayı görmüyor 1394 portum var kablo aldım uymadı usb ile bağlayabiliyorum sitesine baktım driver falan yok anlamdım gitti
USB ile bağlanınca kapanmaması gerekir. Bilgisayarınızın USB girişlerinde sorun olabilir. Sorun olup olmadığını anlamak için, kameranızı başka bir bilgisayarda deneyiniz. Baklaım orda da usb ile bağlantı yapınca kamera kendini kapatacak mı..
-
quote:
Orjinalden alıntı: minimalist
quote:
quote:
görmüyor abim ya
Bende poanasonic kamera var usb den bağlayınca camera kendini kapatıyor ulead kamerayı görmüyor 1394 portum var kablo aldım uymadı usb ile bağlayabiliyorum sitesine baktım driver falan yok anlamdım gitti
Panasonic kameranın modeli ne? Panasonic kameralar usb den en sorunsuz video aktarımı yapan kameralardır bunun için motion dv programnı kurup kameradan motion dv seçmen yeterli 1394 kabloya filan gerek yok.
-
Vdr - M30 pm attım.. -
Nette yazılımı mevcut değilmiş tekofakstan istedim gönderecekler..ders kameradan görüntü aktarımı bölümünede belirtseler iyi olur tüm kameralar için geçerli olmadığını -
vdr m30 panasonic den uzak dur -
Merhaba... JVC GR-D43 kamera görüntüleri PC ye alamıyorum. Driver istiyor... İnternetten bulamadım..Yadım!!!!!!lütfennn..........! -
quote:
Orijinalden alıntı: htk4464
Merhaba... JVC GR-D43 kamera görüntüleri PC ye alamıyorum. Driver istiyor... İnternetten bulamadım..Yadım!!!!!!lütfennn..........!
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X