Şimdi Ara

Dişlerim Kötü, Diyalog Kurmaktan Çekiniyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuşunca Görüntü Kirliliği Oluşturduğumu Sanıyorum. Konuşursam Da; Konuşmakta Zorlanıyorum...
    Dişlerimde Çürük Falan Yok...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dişlerim Çok Kötü, Konuşmaktan Çekiniyorum

Diş sağlığı yalnızca estetik bir kaygı değil, aynı zamanda genel sağlığınız için de önemlidir. Dişlerinizin kötü olması, konuşmaktan çekinmenize ve sosyal etkileşimlerinizi olumsuz yönde etkilemenize neden olabilir.

Dişlerinizdeki çürükler, diş eti hastalıkları veya diğer diş sorunları konuşmanızı bozabilir. Örneğin, dişlerinizdeki boşluklar seslerin düzgün çıkmasını engelleyebilirken, diş eti hastalığı konuşurken ağrıya neden olabilir.

Dişlerinizin kötü olması nedeniyle konuşmaktan çekiniyorsanız, bu durum özgüveninizi zedeleyebilir ve sosyal izolasyona yol açabilir. İnsanlarla iletişim kurmaktan kaçınmak, ilişkilerinizi ve kariyerinizi olumsuz etkileyebilir.

Dişlerinizin kötü olması nedeniyle konuşmaktan çekiniyorsanız, diş hekiminize başvurmanız önemlidir. Diş hekiminiz, dişlerinizdeki sorunları teşhis edebilir ve konuşmanızı iyileştirmek için tedavi seçenekleri önerebilir.

Diş sağlığınıza özen göstermek, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınız için faydalıdır. Düzenli fırçalama ve diş ipi kullanımı, diş çürümelerini ve diş eti hastalıklarını önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca, düzenli diş hekimi kontrolleri, dişlerinizdeki sorunların erken teşhis ve tedavisini sağlar.

Dişlerinizin kötü olması nedeniyle konuşmaktan çekiniyorsanız, yalnız olmadığınızı unutmayın. Bu sorunla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek birçok kaynak mevcuttur. Diş hekiminizle konuşun, bir destek grubuna katılın veya konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için çevrimiçi kaynakları araştırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konuşma zaten icraatini konuştur
  • Nesi kötü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

Nesi kötü ?

Şekli Bozuk.
  • Benimde burnum eğri...Önceki fotoğraflarıma bakıyorum(10-13 yaş) burnum normal fakat şuan 17 yaşındayım burnumda eğrilik söz konusu..Küçükken hep top gelirdi galiba ondanAraştırdım septum deviasyonu olmuş...Nefes almakta zorlanıyorum..Özellikle sağ burun deliği çoğu zaman tıkalı..
    En başlarda bu durumu çok kafaya takıyordum.Sokağa çıkmatan utanıyodum...Çevremdeki insanlara danıştım.Sizce nasıl görünüyorum diye? onlarda normal dediler...Burnundaki eğrilik belli olmuyor dediler...
    Artık sosyal olmaktan utanmıyorum18 yaşına kadar eve kapanmaktan kurtuldum böylece(ameliyat için 18 yaşını bitirmek gerekiyor)
    Yani sana kötü gelen başkasına normal yada iyi gelebilir..Onun için çevrendekilere bir danış nasıl görünüyorum diye sor..Onlar da beğenmiyorsa gerçekten bi sıkıntı var demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 17 Aralık 2009; 21:49:23 >

• benim üst soldaki dişlerden biri diğer dişin üstünde haliyle gülerken ufak bir boşluk gozukuyor bende inanılmaz rahatsızım bu durumdan
  • Diş telinin masrafı normalde 100 lirayı geçmez ama malesef 2.000 ve 2.500 tl diyorlar özel dişçiler. Tanıdığınız varsa 100 liraya bile yaptırırsınız onlarda film falan için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tel. Bi tanıdığımında öyleydi çok iyi bir şekilde baktı bi kaç yıl çıkartmadı telleri ve şuan süper inci gibi dişleri var bembeyaz.
  • benim de dişlerim bozuk tel takmak istemiyorum ne yapcam bee
  • Benim de kötü. Sanki süper bir özellikmiş gibi davran geçer.
  • zilyon tane ağzı leş gibi kokan, çürükten geçilmeyen tiplerle muhattap olmak zorunda kalıyo millet siz ne diyonuz, temiz olsun yeter.
  • Aynı sorun bendede var .. sağa çekmiş dişler yani öle söledi dişci :D
    adam allahtan sempatik biri :D
    2 tane dişim çekilip bende tel takıcam ... Fazla üzerinde durmanın anlamı yok ...
    2-3 Hafta sonra yorumlarımı yazarım ozmana takmış olurum
  • Kızlar Beğenir Mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero*

Kızlar Beğenir Mi ?

Valla kardeş
    Kızların baktıgı üç nokta vardır.
    Ayakkabının tozu
    Dişlerin düzgünlüğü beyazlıgı
    Tırnaklar ve boy

Kızlara özel olarak sordum anket gibi birşey ona dayanarak söylüyorum bunları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Kızlar Beğenir Mi ?

Valla kardeş
    Ayakkabının tozu
    Tırnaklar ve boy

Kızlara özel olarak sordum anket gibi birşey ona dayanarak söylüyorum bunları :)

3'de 2.

• quote:

quote:

Kızlar Beğenir Mi ?

Valla kardeş
    Ayakkabının tozu
    Tırnaklar ve boy

Boy yok bende
    Ama ben boyumdan memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

quote:

Kızlar Beğenir Mi ?

Valla kardeş
    Ayakkabının tozu
    Tırnaklar ve boy

Boy yok bende

Hangi boy?

• quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

quote:

quote:

quote:

Kızlar Beğenir Mi ?

Valla kardeş
    Ayakkabının tozu
    Tırnaklar ve boy

Boy yok bende

Hangi boy?

• quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

quote:

quote:

quote:

Kızlar Beğenir Mi ?

Valla kardeş
    Ayakkabının tozu
    Tırnaklar ve boy

Boy yok bende

Hangi boy?

+1903

• Dişler çok önemli abi bencede diyalog kurma git tel takdır hayatın boyunca öyle olacağına 3 sene öyle kalırsın sonrada gider herkeze sırıtırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.