Şimdi Ara

Çok yoruldum bu durumdan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta arayla tyt denemeleri 70'den 50'ye düşer mi ya keşke gece baksaydım tüm günüm mahvoldu üzüntüden bu tyt netleri nasıl sabitlenir Allah aşkına ?

Ayt çalışıyorum geride kalmamak için zaten ayt çalışınca emeğini veren bir alan ama tytde aynı konulara kaçıncı bakışım hatırlamıyorum bazı konuları resmen unutuyorum hep ve bu durumdan çok yoruldum lütfen benim gibi olup sonradan netlerini sabitleyenler öneri verebilir mi nasıl aştınız bu durumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çünkü her çözdüğünüz soru farklı. Aynı yayınevinin aynı ayar denemeleri bile farklı oluyor. Tytdeki net dalgalanmalarını kafanıza takmayın.

Aynı konulara kaçıncı bakışım demişsiniz. Bir şeyleri farklı yapın artık. Bakmayın. Kendinizi rahat hissedin, her denemeye girmeden önce eminim ulan şunun(70) altına düşmemem lazım geçen deneme bunu yaptım diyorsunuz. Sonra hop daha zor bi sınav gelince ve daha düşük yapınca da üzülüyorsunuz.

Benim ilk denemem 62 idi. 95-96 falan yaptım geçen sene tam hatırlamıyorum. Kıssadan hisse yükselir. Ama takmayın. Yatın kalkın ayt çalışın. 96 yaptık da noldu ayt geriye attı.

100k tyt yapan arkadaşımla aynı sıralamayı yaptık. Oradan hesabınızı yapın. Ders çalışın. Ayt çalışın. Olmadı mı çıkın gezin aq dünyanın döndüğü son gün değil ya. Yarın sabah devam edersiniz ertesi gün devam edersiniz. Paniğe kapılmayın. Başarılar hocam dh sizinle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Benim 1 ay kala 105+dan bir anda 90lara düşünce de aynı üzüntüyü yaşamıştım ama sonra fark ettim ki boşa üzülmüştüm, sınavda da 111 yaptım, bazen gerçekten yapılamayabiliyor sorular çok spesifik yerlerden geliyor sen yorgun oluyorsun vs

Yani tavsiyem sadece yanlışların üzerine git netini düşünme bile. Hoca bize 1. dönem son aylara kadar bu sonuç kağıdındaki toplam net kısmına bakmayın demişti o kısmı arkaya katlamış, bize konu kazanımlarının olduğu yeri göstererek "bu dönem işiniz buraya bakmak" demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 18 Kasım 2022; 20:35:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt

Çok iyi yazmışsınız hocam gerçekten tesekkür ederim.Bu sınavda bazı kötü şeyleri maalesef çok tecrübe ettim stresten çıkmadık hastalık kalmadı.Artık o kadar yoruldum ki hissizleşmeye başladım.Bugün öyle değildi üzüldüm bayağı ama genel anlamda hissizleşmeye başladım nedense.Dediğiniz gibi kısa bir aranın ardından devam edeceğim yoluma.Daha 7 ay civarı bir zaman var bunca çileyi boşuna çekmiş olmamak için tam gaz devam etmeliyim hem tyt hem aytye özellikle de aytye.

• Geçmiş senelerde netlere takılmanın sonuçlarını acıyla tecrübe etmiş biri olarak aslında hocanızın söylediği şekilde yapıyordum ama bugün gerçekten biraz üzüntüden,içime atmaktan dolayı yorulduğumu fark ettim.Achilles hocama da yazdım aslında iyice hissizleşmeye başlamışken bugün çok garipti.Bu bir süreç dediğiniz gibi daha önümüzde bunca zaman varken üzülüp zaman kaybetmek gereksiz olur ama insanız işte bazen böyle oluyor.Teşekkürler hocam.

• Bir günde 16 net düşürüp 2 günde 17 net yükselttim. Garip olanı ise 16 net düşmeden önce girdiğim sınavın netimin düşük olduğu sınavdan daha zor olmasıydı (Kurum net ortalamasına göre bunu söyledim)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok ilginç hocam ya bu kadar değişmesi gerçekten.Çok takmamak lazım o zaman

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.