Şimdi Ara

Disko Kralinda Sagopa'yı Neden Göremiyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dikkat ettimde son günlerde okan Bayulgen kac yildir program yapiyor hicbir sekilde sagopa kajmer'i programında göremedik ? cok merak ettim neden Göremedik diye yanı Sagopa gibi birisini duymamasi imkansiz gibi bişey.
    bende kanald'ye mail attim

fikri olan

yanliş anlaşimlalar üzerine başligi ufakta olsa editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 19 Ocak 2009; 13:35:14 >

• okan bayülgen kim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 18 Ocak 2009; 23:37:18 >
  • Ceza medya maymunu+ Sagopa Beyazın programındada söyledi çok seçici olduğunu
  • Çıkmasın da zaten. Okan Bayülgen'in son konsepti rezalet bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |PortaL|

Ceza medya maymunu+ Sagopa Beyazın programındada söyledi çok seçici olduğunu

walla bilmiyodum bunu genelde youtubedan izliyorum ama her ayrinti yok. ama büyük ihtimal teklif etmiştir diye düşünüyorum ozaman sago belki kabul etmemiştir.
  • quote:

Ceza'nın medya maymunu olup olmamasıyla ne ilgisi var?

En büyük Galatasaray+Sagopa Beyazın programında da söyledi çok seçici olduğunu

Gibi oldu..
  • Gitmesinde Usta.. Gerek yok...
    Şakaları Sırf Bel Altı Şakalar + İnsanları Küçük Düşürmek Olduğu İçin Gitmesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyazamı çıktı sago?
  • Davet etmediğini nerden biliyorsun arkadasım ?

Sagopa kajmer sürekli söylüyor , her davet edilen yere gitmem diye

Beyaz showun resmi sitesinde Kim gelsin kısmında sagopa kajmer acık ara ile 1.ydi ama programa sagopa gitmedi istemedi , Her programa cıkmaz ben böyle biliyorum :D
  • sagopa kim cezanın yanında
  • Okan bayulgenin programı Sagopa ya göre değil

sagopa daha çok konuşturulcağı insanlara bir şeyler aktarabileceği programları seçiyor
    Bunu youtube dan katıldığı programlara bakarakta anlayabilirsiniz...

Dün ceza vardı

Ne oldu? Ebru yaşar la sinem kobal Yerli plaka yı söylemeye çalıştılar

Sonra Ebru yaşar kendi yorumuyla söylemeye çalıştı,Parçanın içine ettiler..

Resmen rezillik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 18 Ocak 2009; 23:50:27 >
  • ya hic sorma orda bende sinir kaptim o birde bi kadin baglandi sagopaya laf atiyo ya anlamiyorum ceza'da bundan cok haz mi aliyor sanki hoşuna gidiyor. insan bi tepkisini koyar ya ! nedir bu kavga bu tartişma yanı böyle gündeme gelecekse ceza hic gelmesin daha iyi.
  • kardesim nasıl bir baslık bu şimdi??? nerden biliyorsun davet etmedigini????????????

şuna inan okan kesin cagırmıstır ve sagoda kesin red cevabı vermiştir.kafan rahat olsun

okan bayulgen komedyenlik yapacam diye insanlara hakaret düzeyinde espriler yapıyor. disko kralıymıs:D:D disko şebeği
  • Sagopa'yı davet etmiyor degil,Sagopa gitmiyor öyle her programa Beyaz'ada gitmedi.

Başlıgı degiştir,sago'yu küçük düşürüyosun.
  • Okan adam mi da ?
  • Dün gece programda cezaya telefonla sagopa ile arasındaki kavganın nedenini sordular okanın rengi değişti
    O programda sagopaya diss bile atıldı + dün gece olanlar sago oraya adımını bile atmaz.
  • Kedi erişemediği eti Mundar edermiş :D seninkide o misal Cliff ,

Onun kadar calıskan ol - Dinine hakim ol ve cesurcasına fikirlerini paylas onlarıda gectim Her sene 1 tane adam gii albüm cıkar Senide göklere cıkaralım Rahat Ol Kocum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

1.okan adammı yaptığı showmu?
    2.sagopa kim allah askına godomanları adam ettiniz baş tacı yaptınız baslıgı değiştir küçük düşüyomuş adamı peygamber ilan edinde kurtulalım 2tane anlamadığınız şey duyunca milleti goklere çıkarırsınız

deli gibi bogurmekle müzik oluyorsa bunlar sanatcı oluyorsa Sagopa sanatçı degil evet...
    Bu da cevap olsun size...
    Yıkıl defol bıktım sizden. Dinleme der benim nutuk. Ezik mahluk rapin lavuk. Kulak duyar dilin tutuk. Ben kuş gribi sen tavuk!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 19 Ocak 2009; 1:15:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_aga

kardesim nasıl bir baslık bu şimdi??? nerden biliyorsun davet etmedigini????????????

şuna inan okan kesin cagırmıstır ve sagoda kesin red cevabı vermiştir.kafan rahat olsun

okan bayulgen komedyenlik yapacam diye insanlara hakaret düzeyinde espriler yapıyor. disko kralıymıs:D:D disko şebeği

yaa töbee töbe ne alakasi var simdi olay o mu ? davet edilmiştir diyorum bende . sadece programda hic görmedik neden diyorum.

hatta başligi düzelteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D!

Kedi erişemediği eti Mundar edermiş :D seninkide o misal Cliff ,

Onun kadar calıskan ol - Dinine hakim ol ve cesurcasına fikirlerini paylas onlarıda gectim Her sene 1 tane adam gii albüm cıkar Senide göklere cıkaralım Rahat Ol Kocum

koçum derken? pek bi yaşlı gordum seni

sagonun bi şarkısını full açıklayın bana helal olsun diycem sizin bogurmek sandığınız o şarkılarda dünyanın çilesine derdine değiniliyor ornekler sıralarım ama ingilizce çeviriniz yetermi onu bilmem aman boşversenize ne de olsa siz anlamadığınız şeye eyvallah çekiyosunuz onada çekersiniz hadi KOÇUM aynen devam

@erco

hayatımda duyduğum en komik sozlerdi bu şarkı sozlerisen beni guldurdun allah da seni güldürsün eminemin ilk yıllarında sahnede battle yapmaya çalışırken saçmalıyışına benzemiş bu sozler allah razı olsun senden kırıldım gülmekten yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cliff -Lee- Burton -- 19 Ocak 2009; 1:18:16 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.