Şimdi Ara

Disko Kralinda Sagopa'yı Neden Göremiyoruz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Orda playback olmayacağı için olabilir mi acaba ? Haha

• quote:

+12154812154812185487
  • quote:

Dostum bu laf nerden geldi bilmiyorum ama Sagopa'nın canlı performanslari var. yanı herkes playback yaparda bunda abartilcak bişey yok.
    en son ki okanın programında ceza'da playback yapiodu. 1-2 şarkisinida canli söyledi hakkını yememek lazim.

aslinda Sgopa'da daha cok seviyeli programlara cikiyor. haber programlarina genelde ya da sohbet programlarina.

• Sk kaale alınmadığı için programa çağrılmıyor . Ceza'ya yazılan yorumlara gülüyorum meyve veren ağaç taşlanır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Dostum bu laf nerden geldi bilmiyorum ama Sagopa'nın canlı performanslari var. yanı herkes playback yaparda bunda abartilcak bişey yok.
    en son ki okanın programında ceza'da playback yapiodu. 1-2 şarkisinida canli söyledi hakkını yememek lazim.

aslinda Sgopa'da daha cok seviyeli programlara cikiyor. haber programlarina genelde ya da sohbet programlarina.

Konu Sagopa hemen Ceza'yı karıştırmışsınız.Kendinizin bile inanmadığı sözleri söylemeyin.Senden bekliyorum arkadaşım Ceza'nın playback yaptığı bölümün videosunu koy bekliyorum.Bir ara konuklara söyletirken destek olsun diye sözlü olan kısmı koydu Funky.Tabi işinize nasıl geliyorsa öyle yorumluyorsunuz.Sagopa'ya da adam değil falan diyenler son zamanlarda çıkardığı şarkılardan herangi birini seçin buraya koyun ve eleştirin bakalım.Ne kadar küçük düşeceğinizi göreceksiniz.İki rapçi de üst düzey rap yapıyor.Rap deyince akla gelen ilk 2 isim Sagopa ve Ceza.Neyi tartışıyorsunuz.İki değişik tipte rap yapan 2 insan neden sizin zevkinizin dışında iş yapanları aşağılama ihtiyacı duyuyorsunuz,nedenini ben söyleyeyim bencillik
    Evet yazan herkesi boş konusmayı bırakıp iddaalarını açıklamaya davet ediyorum.Eleştirenler hepiniz boş insanlarsınız.Eleştirirsin ama hakarete ve genelleme yapamazsın bence vs dersin bir seviyen olur...

• İlk basta karsı cıkmıstım sonra düşündüm ki Kendimi buldum , cünkü Ne için yaşıyorum neden yaşıyorum ! bunları öğütlüyor belkide bir camiye gidip hocanda dinlemediğim şeyleri Sagopadan dinleyerek huzur gbuluyorum , Rap yada roıck farketmez ben sagopamı koruyorum

Korumam Boş konusmak değildir. Ceza veya değil , İlahi merhamet kocum
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D!

İlk basta karsı cıkmıstım sonra düşündüm ki Kendimi buldum , cünkü Ne için yaşıyorum neden yaşıyorum ! bunları öğütlüyor belkide bir camiye gidip hocanda dinlemediğim şeyleri Sagopadan dinleyerek huzur gbuluyorum , Rap yada roıck farketmez ben sagopamı koruyorum

Neden herkese koçum aslanım ciğerim ben sizin geçtiğiniz yollardan yıllar önce geçtim tarzında hitap ediyorsun?
  • quote:

Sagopa Kajmer Play Back ? Buyur video madem xD

quote:

Bence orda adam olmadığı içindir

cux

• quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

İlk basta karsı cıkmıstım sonra düşündüm ki Kendimi buldum , cünkü Ne için yaşıyorum neden yaşıyorum ! bunları öğütlüyor belkide bir camiye gidip hocanda dinlemediğim şeyleri Sagopadan dinleyerek huzur gbuluyorum , Rap yada roıck farketmez ben sagopamı koruyorum

Neden herkese koçum aslanım ciğerim ben sizin geçtiğiniz yollardan yıllar önce geçtim tarzında hitap ediyorsun?

Senin anlayışın düzeyin bu ise , saygı Duyarım kocum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

Senin anlayışın düzeyin bu ise , saygı Duyarım kocum

Peki koçum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 19 Ocak 2009; 14:19:26 >

• Hala boş boş konusuyorsunuz.Ben açıklama bekliyorum.
  • Bence cıkmasın zaten okan bayülgen oraya gelenlerin hicbiri ile dogru duzgun sohbet edemıyo az kısı cagırsın bızde tadına varalım programın
  • sagopa anlayışıdır sizinki..adam kötü işler yapsa , başka yönlere kaysa dahi sizin ona olan ilahi görüşünüz değişmeyecektir
    çürümüş kafaları değiştirmek zordur
  • quote:

Kedi erişemediği eti Mundar edermiş :D seninkide o misal Cliff ,

Onun kadar calıskan ol - Dinine hakim ol ve cesurcasına fikirlerini paylas onlarıda gectim Her sene 1 tane adam gii albüm cıkar Senide göklere cıkaralım Rahat Ol Kocum

kebap yapamam ama bir adana kebabı beğenmediğimde sırf kebap yapamadığım için bunu eleştiremem. saç kesmeyi bilmiyorum berber saçımı kötü kestiğinde bunu eleştiremem. öğretmenlik yapamam, iki lafı bir araya getiremeyip öğrencilerine birşey öğretemeyen insanları eleştiremem. senin mantığın bu. sorgulamayı eleştirmeyi kaldıramayan bir mantık. illa birini eleştirmemiz için onu bilmemiz gerek demi dostum? diyelim bir ihmal yüzünden nükleer santral patladı görevini ihmal eden adamı eleştiremeyeceğiz demi? çünkü bilmiyoruz nükleer santral nasıl denetlenir. maalesef böyle bir dünya yok. o adam bizler için şarkı yapıyor beğenmiyorsam tabiiki söyleyecem. sagopa babasının hayrına şarkı yapmıyorki? şarkı yaptıkça sagopa var.

sagopanın şarkılarını beğenmiyorum. insanların içini karartmaktan başka bir şey katmıyor. ama cezanın çoğu şarkısı insanı hareketlendiriyor. sagopayı 2 gün boyunca dinleyen birinin vatana millete hayrı olmaz.

ayrıca candan erçetinle, sezen aksuyla düet yapan insan ceza. candan erçetin bana göre Türkiye'nin en iyi sesi ve sanatçısı. hep müziğiyle gündeme gelmiş bir insan. candan erçetinin el uzattığı bir insanın boş olduğunu söylemek kıskançlıktır fesatlıktır. bu da sagopa hayranlarında bolca var gibi :)

"biryerinemi battı. sizin gibi insanlar arabesk türkü yerli müzik ilahi dinlemeye utanıyorsunuz.

asimile olmaya devam kardeslerim kolay gelsin"

bu nasıl saçma salak bir laftır yaa :D sanarsınki arabesk dinleyince kültürümüzü koruyacağız :) milletin jiletle kendini kestiği arabesk müziğiyle :D

• MTV' dekine canlı performans mı diyosunuz siz ya :D Adamın sesini duymakta zorlanıyorum , yuttuğu kelimeleri saymıyorum bile . . Cezanın fuatla birlikte söylediği raplere bakın bi . . Bana göre bi rapcinin arkasına en iyi gidicek ses Fuattır . Süper ses tonları yakalıyor , fuatın da değeri bilinemedi bence .
    Sagoyu yüceltelim diye , cezayı da itin deliğine sokmaya gerek yok . Madem ki sago bir numara , dostlar o zman niye cezayla kıyaslama gereği duyuyosunuz ki ? Anlamıyorum .
  • quote:

kebap yapamam ama bir adana kebabı beğenmediğimde sırf kebap yapamadığım için bunu eleştiremem. saç kesmeyi bilmiyorum berber saçımı kötü kestiğinde bunu eleştiremem. öğretmenlik yapamam, iki lafı bir araya getiremeyip öğrencilerine birşey öğretemeyen insanları eleştiremem. senin mantığın bu. sorgulamayı eleştirmeyi kaldıramayan bir mantık. illa birini eleştirmemiz için onu bilmemiz gerek demi dostum? diyelim bir ihmal yüzünden nükleer santral patladı görevini ihmal eden adamı eleştiremeyeceğiz demi? çünkü bilmiyoruz nükleer santral nasıl denetlenir. maalesef böyle bir dünya yok. o adam bizler için şarkı yapıyor beğenmiyorsam tabiiki söyleyecem. sagopa babasının hayrına şarkı yapmıyorki? şarkı yaptıkça sagopa var.

sagopanın şarkılarını beğenmiyorum. insanların içini karartmaktan başka bir şey katmıyor. ama cezanın çoğu şarkısı insanı hareketlendiriyor. sagopayı 2 gün boyunca dinleyen birinin vatana millete hayrı olmaz.

ayrıca candan erçetinle, sezen aksuyla düet yapan insan ceza. candan erçetin bana göre Türkiye'nin en iyi sesi ve sanatçısı. hep müziğiyle gündeme gelmiş bir insan. candan erçetinin el uzattığı bir insanın boş olduğunu söylemek kıskançlıktır fesatlıktır. bu da sagopa hayranlarında bolca var gibi :)

"biryerinemi battı. sizin gibi insanlar arabesk türkü yerli müzik ilahi dinlemeye utanıyorsunuz.

asimile olmaya devam kardeslerim kolay gelsin"

bu nasıl saçma salak bir laftır yaa :D sanarsınki arabesk dinleyince kültürümüzü koruyacağız :) milletin jiletle kendini kestiği arabesk müziğiyle :D

Her arabesk dinleyen Kendini jiletlermi sence ? Örneklerinden cıkarak cevap vereyim , Sacın kötü kesildiğinde Bunu eleştiremiyormusun o.O Berber cok sevdiğin kişi ise eleştiremessin '' He he '' deyip gecersn ama tanımadığn biri olsa Cok rahat eleştirebilirsin , cünkü o kişide seni bağlayan birşey yok.Sorgulamak ile eleştiri farklı şeyler bunları aynı kefene koyup gömmek olmaz. Sorgularsın cevabını alırsın ama Eleştirilerde Kendi kendine eleştirirsin kimseye zararın olmaz. O adam bizler için şarkı yapıyor.Şarkıların hepsinde birer anlam & Yaşanmışlık var.Duygularını en güzel dil ile anlatan sana göre '' A '' dır bana göre '' SAGOPA'' dır.Bunu söylemekde özgürsün ( Hakaret boyutunda olmaksızın ).Sagopa babasını hayrına yapmıyor.Babasının hayrına Kimse birşey yapmıyor bu devirde . Git bir resimi fotokopi cektir Ödüceğin miktar belli ! Git bir bakkala Balon al - su al .. Ödüceğin miktar belli.Yani suan ki dururmuzda Kimse kimseninn babasının hayrına yapmıyor.

Anlatmak istediğim sagopa kajmer işini cok süper yapıyor.Şarkılarıyla insanları derinden etkilemeyi biliyor.Bunu nasıl dinlediğinize bağlı.'' Dinledikce anlıcaksın '' boşuna dememiş.Sagopa kajmer şarkı yapıyor ve hep ayakta kalıyor.Bu yüzden Sagopa kajmer kitlesi günden Güne artıyor . Bende ceza dinlerim ama ceza uzun zamandır bir albüm cıkartmadı .Sagopa kajmer bu sürede 2 hatta eşiyle 3 albüm cıkarttı.Calısan Demir Paslanmaz Misali adam mükkemmeliğe kosuyor.Sürekli aynı rotada ilerlemiyor kendini geliştiroyr tasavufi veya baska birşey ama Kendini geliştiriyor , şarkılarına yenilikler katıyor ve dahası .. Sonra ben bu adamı övdüğüm zaman '' Yanlıssın '' deniliyor.Kardeşim sizlerde boyle yapın bende sizleri öveyim , ben bir halkım , seyirciyim en önemlisi Dinleyicim bunun sonu '' Zevkler ve renkler tartısılmaza '' gitsede ben tekrardan söylüyorum SAgopa kajmer bence en iyisi okadar eminim ki TÜM katagorileri sıralarım , kolay değil bukadar anlamlı 64 lük yazmak.Kolay değil

Doğrular insanlar içini karartıyorsa yapıcak birşeyim yok, Askerliğimi hakkaride yaptım Sen Ne hak ile ! vatana millete yararı olmaz diyorsun ?Sagopayı 3 yıldır belkide daha fazladır dinliyorum(AŞırı derecede yatarken , yolda , otobüsde , kalktığımda ) Askerlik arkadaşlarımdan birid Sirhot'dır hani bu Yonca evcimikde '' OLDU GÖZLERİM DOLDU '' Klbinde oynayan rapci , sagopa ve cezadan daha eskidir ve coğu beat onun studyosunda yapılmıştır ( zamanında )

Candan ercetine sonsuz saygım var ama onlar ile duet yapan bir cok kişi var , ona bakarsanız Sezen aksu ile Müslüm gürses'de düet yapmıştır.Ne yani şimdi müslüm gürses'e de el mi uzatlmış oluyor ??

Neyse uzatmanın anlamı yok i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D! -- 19 Ocak 2009; 14:57:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

quote:

Sagopa Kajmer Play Back ? Buyur video madem xD

quote:

Bence orda adam olmadığı içindir

cux

Dj e de gerek yok adam kendi çıkarıyo sesleri

• quote:

Orjinalden alıntı: |PortaL|

Ceza medya maymunu+ Sagopa Beyazın programındada söyledi çok seçici olduğunu

sagopa beyaza çıktı mı

ben nerdeydim ?
  • SAgopa Beyaz ın programına cıktıgında soyledı:
    istersenız youtube dan bakabılırsınız

'' Cok yerden program a cıkmam ıcın teklıf gelıyor ama cıkmamamın nedeni
    Takip etmeyen tanımayan adamlar Tek soracakları soru SAgopa Kajmer ın ne anlama geldıgı o yuzden gıtmek bana sacma gelıyor
  • ahahaha biri benim mesajıma sacma salak demiş anlama düzeyin buysa yapabilecegim birşey yok dostum.

ben sana zorla arabesk dinle demiyorum ki siz dinlediginiz adamları örnek alıyorsuuz onların hayat tarzlarını hayatınza kopyala-yapıstır yapıyorsunuz. haa belki sen böyle degilsindir saygı duyarım ama özenti bir toplumuz işte. üstelik türkü dinleyerek kültürünüzü korursunuz gibi birşey de demedim farkındaysan. dedim ya anlama kapasite bu kadar olunca boyle oluyor.

halka acık biryerde bize ait bir müzik calındıgında'' off bu ne yaaa'' denmesini hos bulmuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.