Şimdi Ara

dışarda bir sürü güzel kız olması ve aniden gelen sana bakmayacakları gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün üni de oturuyorum bir sürü güzel kız geçti önümden vay be ne güzel kızlar var diye içimden geçirdim sonra aniden hiçbirinin bana bakmayacağı gerçeği geldi moralim bozuldu kalktım :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pühh sen bitmişşin tükenmişsin sen hocam
  • Tercih edilmeyeceğini bilmesi, insanı çok yıpratıyor. Böyle adaletin ...

• pühh sen bitmişşin tükenmişsin sen hocam

• ben kendime baktırmak için uğraşıyorum ve başarıyorum da.

sende ugras, bakımını yap ve özenli giyin. bakan elbet olacaktır.
  • sözlük değil oğlum burası
  • Sen onlar için sayıdan ibaretsin.Sayılıktan sıyrılman için mastermind yöntemlerim var.Prensiplerime aykırı olan metotlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mahmut sen misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Sen onlar için sayıdan ibaretsin.Sayılıktan sıyrılman için mastermind yöntemlerim var.Prensiplerime aykırı olan metotlar
    Yav bir git işine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver geçsinler. Yakışanı al güzel olabilir de iş çıkarmasın
  • Hocam kızlar tipe bakmıyor anlayın artık.Tamam tipinde önemi var ama sen kaliteli/kültürlü ve konuşması bilen bir insansan kızları elde etmek çok zor değil.Birde şu var tabi;Her kız seninle olacak diye bir şey yok.

• Açıkçası umrumda değil. Böyle düşüne düşüne kızları ne kadar yüceltiyoruz gözümüzde ulaşılmaz ilan ediyoruz onları. Sonra kızlar niye egolu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

ben kendime baktırmak için uğraşıyorum ve başarıyorum da.

sende ugras, bakımını yap ve özenli giyin. bakan elbet olacaktır.
    Yıllardır evden çıkarken saça vs şekil yaparım diş fırçalarım elbiselerim kombindir dikkat ederim ama bakan yok.Külliyen yalan.Ben kendimde ne eksik onu biliyorum gerçi de bakımlı olmak karşı cinste sandığınız kadar etki yaramıyor.Pis gezin demiyorum tabii ki.

• Al benden de o kadar

• bana yağ tulumu diyen kızı, kendime tekrar tekrar baktıracak kadar bi iş yaptıysam bence bişeyler becermişim hocam
  • Dostum o düşünceye ek olarak güzel kızların yanındaki suratına bile bakmayacağın tipleri de düşün :) biraz ağır oldu belki ama öyle maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baksa yollu dersiniz ,bakmasa cart curt edersiniz

ya bütün yıkıklar bu foruma mı üye oluyor ,yoksa yıkıklığını ilan için mi üye oluyor :)
    ülkede binlerce kız arkadaşı olan erkek var ama nedense bu forumdakilerin içinde bunlardan bulamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 14 Ekim 2019; 3:59:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BigbyWolf_

Hocam kızlar tipe bakmıyor anlayın artık.Tamam tipinde önemi var ama sen kaliteli/kültürlü ve konuşması bilen bir insansan kızları elde etmek çok zor değil.Birde şu var tabi;Her kız seninle olacak diye bir şey yok.
    amaç seviye farkı olmaksızın kızsa kültüre bakımada gerek yok.ne ankara kekoları gördüm kızları götürüyorlardı.Tabi böyle tiplerle takılan kızlarda bellidir :asd

• _BigbyWolf_ kullanıcısına yanıt
    Hocam şu hayatta tek bişey biliyorsam oda şudur kızlar kültürlü erkeklerden nefret ediyor tam tersine keko seviyorlar

• Change1 kullanıcısına yanıt
    Kızlar serseri erkeklerden hoşlanır bu doğru ama 2 lafı bir araya getireceksende biraz kültürün olması lazım.Heptende keko olmaya gerek yok yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.