Şimdi Ara

Diş Teli Takan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
22.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden yada şuanda diş teli kullanan var mı ? Muhtemelen 20 gün sonra ben de kullanacağım. Acaba nasıl birşeydir? İlk zamanlarda ağızda yara yapıyormuş filan. Kısacası tecrübeli olanlar varsa biraz bişeyler anlatırsa sevinirim.

• İlk takıldığında ağızında yabancı bir madde hissediceksin ilk günler ağrılı yaralı geçer . Ağrı için minoset plus yaralar içinde telin keskin yerlerine sakız yapıştırabilirsin . Takılırken hiçbirşey hissetmiyorsun ama dişçiden eve doğru giderken yavaş yavaş ağrı başlar bu ağrı 1 hafta 10 gün sürer bu süre zarfında sert yiyecekleri unut sabah kahvaltısı olarak tavsiye eti burçak ile sütü karıştırıp yiyebilirsin . Belli bir zaman geçtikten sonra varllığını unutuyorsun zaten özellikle sormak istediğin birşey olursa pm yolla
  • Güzel anlatım, teşekkürler. Sen nerede yaptırdın? Yeditepe'de 5000TL istiyorlar.
  • Bende taktıracağım diş teli korkuyorum ama.
  • Keşke bende takabilsem.
  • 2 aydır takıyorum ve bu ay 3. kopma oldu. yarın doktoru nası arıcam ne yüzle arıcam kara kara düşünüyom.
  • Bende yarın ilk randevuya gidecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 1 Şubat 2010; 22:29:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu porselen tel diye bişey varmı görünmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

2 aydır takıyorum ve bu ay 3. kopma oldu. yarın doktoru nası arıcam ne yüzle arıcam kara kara düşünüyom.

Aman hocam benim kaç defa koptu braketlerim düştü tekrar taktılar hiç takma.

Yalnız yasak ürünler çok asitli içecekler,cips,sakız vb. yasak ama ben uymuyorum pek problem olmuyor en fazla teller gevşiyor yada cips arasına sıkışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 1 Şubat 2010; 23:15:18 >
  • arkadaşım ilk taktığında 7 ila 10 arasında ağrı olur sızıdan agzını kapatamazsın sadece çorba içebilirsin ... 10-15 günde yaralar geçer ama gine sonradan tekrarlayabilior belli süre sonra iyileşior fakat sürekli yeni şeyler eklenio lastik,damağa parça ... felan filan bütün parçalar takıldığında ilk hep böle olyor ... eğer doktor telin ayarını değiştrisin tekara ilk takıo gibi olurusn ... Ve eğer Özele yaptırısan teli milyarlarca tutar bende devlet fakültesinde tüm tedaviyi 440 Tl'ye yaptırıorum ama 4sene sıra bekledim ...
  • Ben 1,5 yıl önce taktırmıştım yaklaşık 1 ay önce çıktı şimdi de 20 yaş dişlerim çekilecek bu hafta
  • 1hafta ayvai yedin.sorasi hisstemicen zaten.istedgini ye iç araada dügmeler kopuyor okadar.ben ayda 2kere gidiyorum adam herseferinde kızıo
    arka dişlere metal birsey takıyoru 2 tane bi sag bi sola bikere o 2sini kırdım şok oldu dio bunlari nasıl parcaladin

agri acı şiddeti insandan insana degişiyor dedi bizm doktor.mesela ben taktım hiç öyle agri felan olmadi tabi ilk hafta yiyemiyorsn bişe o herkesin ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENCHAN -- 1 Şubat 2010; 23:23:32 >
  • 2.5 senedir kullanıyorum, allah izin verirse 2 ay sonra çıkacak.

İlk başlarda yemek yerken zorlanacaksın, ağzında yaralar olacak, çiğnerken acı verecek doğru dürüst ısıramayacaksın ama alıştıktan sonra çok rahatlıyorsun.Ancak yediğin yemeklere bağlı olarak tel kopacaktır, illaki kopacak

Birde ilk başta sana söylenen zamana sakın inanma Eğer 1 yıl sonra çıkar derse kafadan 6 ay da sen koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moskva

Güzel anlatım, teşekkürler. Sen nerede yaptırdın? Yeditepe'de 5000TL istiyorlar.

Yuh baya pahalıymış ya bende maksimum 500 ytl sanırdım
  • Ben bundan 5 sene önce taktırdım hala duruyor meretler ağzımda ama önde değil dişin arkasında o yüzden taktığımı kimse anlamıyor :D 3500 dolara taktırmıştım ben. 5 ay sonra çıkıyor benimkiler tedavi bitti ama 20 lik dişlerin çıkması bekleniyor onlar çıkarken bozabiliyormuş sırayı ondan.
  • 16 yaşında geldim hala taktıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: keteor

2.5 senedir kullanıyorum, allah izin verirse 2 ay sonra çıkacak.

İlk başlarda yemek yerken zorlanacaksın, ağzında yaralar olacak, çiğnerken acı verecek doğru dürüst ısıramayacaksın ama alıştıktan sonra çok rahatlıyorsun.Ancak yediğin yemeklere bağlı olarak tel kopacaktır, illaki kopacak

Birde ilk başta sana söylenen zamana sakın inanma Eğer 1 yıl sonra çıkar derse kafadan 6 ay da sen koy

bnm 1.senem doluyor martta cikacak.benim doktorun dedigi de tedavi eger 1 1.5 seneyi gecerse ya hastada ya doktorda problem vardir.

• 3-4 gün ağrır dişlerin,yaralar falan oluşur.Sonra alışırsın zamanla.Eylül'den beri kullanıyorum artık alıştım yani dişimde tel olduğunun ben bile farkına varmıyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

16 yaşında geldim hala taktıramadım

yaşın önemi yok artık.ben 20 yim bitiyor 1.5 aya tedavi
  • İlk günlerde çok ağrı hissetmedim ama ilk gün çorba dışında hiçbir şey yiyemedim çiğnerken ağrı yapıyordu.
    4. ay oldu ve çok rahatım, ağrı sızı yok. Fark edilir derecede düzelme var.
    Tam olarak 5750 TL (hem de peşiN ) yaptırdım, Bakırköy'de. Ramiz Razmik Nahcivan doktorum, kendisi bu işin uzmanıdır. Sana da öneririm.
    Fiyat biraz yüksek ama hizmet mükemmel. 2. şubesini de hemen üst katına açıyormuş.
    Capacity AVM'nin hemen karşısında binalardaki tabelalara bakarsan görebilirsin. Güvenilir biri.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.