Şimdi Ara

Kanser hastası dayım için yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , dayım şuanda kanser. İlerlemesi durmuş olmasına rağmen ağrısı bir hayli var. Morfin falan etki etmezken 1 tane bulabildiğimiz DUROGESIC Adlı ilaç çok işe yaradı. Fakat sadece kanser hastaları kırmızı reçete ile yazdırabiliyor. Ve bazı nedenlerden dolayı dayımın üzerine yazdıramıyoruz. Bu konuda ücretli ücretsiz yardım edecek olursa çok sevinirim. Kanser hastası tanıdığı olup onun üzerine yazdırabilecek satış fiyatının üzerinden alabilirim. Şuanki satış fiyatı 40tl civarı olması lazım. Yardımınıza ihtiyacım var. Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Up

Sağol hocam.
  • Bir up da benden.

• Umarım bir an önce bulursunuz hocam. Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Umarım bir an önce bulursunuz hocam. Up.

Teşekkürler hocam inşallah. Gerekirse ücretiyle almaya razıyız.

@Tsuda

Teşekkür ederim hocam.
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 2-3 hafta önce babamdan kalma iki kutu vardı elimde. Çalıştığım hastanenin medikal onkoloji servisine verdim, keşke daha erken denk gelseydik. Kısmet.

Bu tarz ilaçları reçetesiz parasıyla alamazsınız diye biliyorum. Niye reçete yazılmıyor bu arada ?
  • reçetesiz alınabiliyor mu eczaneden? reçetesiz fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıtkı Sıyrılmış

reçetesiz alınabiliyor mu eczaneden? reçetesiz fiyatı nedir?

Malaaesef kırmızı reçete ile alınıyor hocam.içinde uyuşturucu etken olduğu için narkotik tarafından da kontrol altında oluyor. Kullandıktan sonra dış kabını eczane geri istiyor.

@DaYWaLkeR

Hocam dayım maalesef bazı sebeplerden dolayı TC vatandaşı olmadığı için alamıyoruz.

Ayrıca bakar mısınız hocam onkoloji servisinde mevcut mu acaba zahmet olmaz ise?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 9 Haziran 2017; 1:7:1 >
  • up

• Up

• Yukari

• Nasıl inancam kaanıt yolla özelden yardım edeyim

• Cok gecmis olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kale2334

Nasıl inancam kaanıt yolla özelden yardım edeyim

Nasıl bir kanıt istiyorsunuz hocam. İnanmıyorsanız yapıcak bir şey yok. Sağlık bu sonuçta yalan söyleyecek değilim. Annemin kendisi de hemşire zaten amacım uyuşturucu almak olsa zaten her türlü elde ediliyor.
  • Geçmiş olsun dayınızın TC vatandaşı olmaması ilacı almasına engel değil ki?. Kırmızı reçete yazılır parası ile eczaneden alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Geçmiş olsun dayınızın TC vatandaşı olmaması ilacı almasına engel değil ki?. Kırmızı reçete yazılır parası ile eczaneden alırsınız.

Bildiğim kadarıyla kırmızı reçete sadece hastalara veriliyor. Mesela ben sağlıklı halimle gidip kırmızı reçeteli ilaç alamıyorum maalesef. Yani direkt olarak doktorun yazması gerekiyor ki doktorda böyle bir riske gireceğini sanmıyorum. Uyuşturucu etken fazla olduğu için böyle ilaçlar devlet tarafından ve narkotik tarafından baya kontrol altındalar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.