Şimdi Ara

Diş Doktoruyum Soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
13.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedefim disti zaten Sınavdan önce tercih yapti kk biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    Butun uzmanlik alanlari gerekli ki en populerleri ortodonti ve cene cerrahisi univrsiteni deistirmene gerek yok dus kazanmak Sana bagli birsey

• hocam benim de sorumu görün 3kere yazdım lütfen
  • Tpdrpri T kullanıcısına yanıt
    Peki şu an atamalar neye göre oluyor bilginiz var mı mesela bir tanıdık yeni mezun şırnağa atanmış. Batıda halâ açık varsa neden doğuya atama oluyor,daha doğrusu batıya atanmak zor mu

Ve doğuya atandık diyelim istediğimiz bir şehire ne kadar sürede geçebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaxti -- 15 Eylül 2017; 23:36:24 >
  • Duzenli olarak 10 yildir disimi gunde 2kez fircalarim, arada gargarada kullanmama ragmen dis etlerimde kanama hic bitmiyor. Sukur disimde curuk, dolgu vs birseyde yok. Bu durumu nasil atlatabilirim?, Ne yapma mi onerirsiniz?

• cmbrbr kullanıcısına yanıt
    Yanlis diş fircalama sekli diş eti kanamalarinin ilk sebebidir dikkat edin

• hocam dis taslari icin önerileriniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllardır olan diş iltihabı yüz uyuşmasına sebep olur mu? Kanal tedavisi görmüş diş,çektirmeye kıyamıyorum.

• Temizlettir bi sakincasi yok ama evde degil bazı sitelerde evde Temizleme yontemi verilmis bi diş hekimi ne git ayrica Temizleme sonrasi ilk zamanlar sicak soguk temasinda disinizde sizlama olur zamanla gecer. Diş tasi olusumunun engellenmesi için diş ipi kesinlikle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tpdrpri -- 16 Eylül 2017; 0:34:5 >
  • Gazi'de Ortodonti kazandığınızı yazmışsınız şu anda Yrd. Doç. mişsiniz.Bu dediğiniz uzmanlıkla farkları olduğunu biliyorum hatta pek çok yerde akademik kariyer yapmanın çok külfetli olduğundan ve hakettiği değeri görmediği filan yazıyor.Ve maaş kazanmadıkları yazıyor (okurken) bu gerçekten böyle mi ? Sizce uzmanlık yerine tercih edilir mi getirisi götürüsü totalde nasıl olur cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tpdrpri

Temizlettir bi sakincasi yok ama evde degil bazı sitelerde evde Temizleme yontemi verilmis bi diş hekimi ne git ayrica Temizleme sonrasi ilk zamanlar sicak soguk temasinda disinizde sizlama olur zamanla gecer. Diş tasi olusumunun engellenmesi için diş ipi kesinlikle kullan

hocam bir de dişte gelisim çöküntusu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 16 Eylül 2017; 2:03:42 >
  • Abi hangi macunu kullanayim gozunu seveyim hep sarı kalıyo dislerim . param olsa ofis tipi yaptirmak cok isterim ama cok pahalı

• Hocam diş sektöründe yöntemler neden gelişmemiş? Hâla kocaman tornavidalarla tedavi yapılıyor çiviler çakılıyor, resmen inşaat yapılıyor yok mu bunun gelişmişi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Reklamlara bakma Sen hic bir diş hekimi macun onermez hepsi ayni zaten sigara kullaniyomusn

• quote:

Reklamlara bakma Sen hic bir diş hekimi macun onermez hepsi ayni zaten sigara kullaniyomusn

Hepsi aynı olamaz hocam ya, illa fark vardır. Ben sigara da kullanmıyorum ama hergün fırçalamıyorum tabi. Diş tartakları için ne önerirsin en hızlı çözüm için?

Elektrikli diş fırçası almak mantıklı mı?

Coğrafya

• quote:

Yok icmiyorum macun olarakda signal varya 75 ml 9 tl onu kullaniyorum

Hocam mezun olduktan sonra atanma durumu kura ile yapılıyor sanırım bu neye göre işliyor

?

Batıya atanma şansı nedir

• Azı dişlerimde hafif karartılar var sanırım çürük başlangıcı 18 yıldır hiç dişimi fırçalamadım sebebi o heralde. Diş hekimine görünmeyi ertelesem çürük ilerler mi bana nasıl bir tedavi uygulanır

• 26 numarali disim kirildi gecen sene yari kirik vaziyette 1 sene idare ettim

Gecen gittim doktora et sarkmasi oldugunu soyledi.

Film cektirmemi istedi.

Filmde lezyon olusumu gozukuyormus.Ilac kullan 1 hafta sonra gel dedi duruma gore kanal tedavisi yada dis cekimi yapacagim dedi.ama buyuk ihtimal cekecekmis disi.

Bizim dis yalan oldu yani.

Dolgu yapar kurtulurum diyordum.

Doktorun yazdigi ilaclari almadim.haftayada sehir disina okula gidiyorum ztn.

Ozel doktora gitsek dolgu felan yaptiramaz miyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.