Yüzbaşı
04 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 359 (Bu ay: 2)
Gönderileri

henüz 17 cycle olan MacBook promun pil sağlığı %93 e kadar düştü. ne yapmalıyım bu durum normal mi? ilk başlarda çok dikkat ettim söylenenleri uyguladım, pili senkronize ettim ama yine de önüne geçemedim. kasım ayının 22'sinde kullanmaya başladım. 4 ay olmadı henüz. normal mi bu durum. verileri coconput Battery üzerinden alıyorum.

arkadaşlar MacBook proyu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. coconaut battery uygulamasından baktığımda %96.4 gözüküyor. kapatıp açtım değişiklik yok. garip değil mi?

Karaman diş kaç civarı kapattığını bilen yardımcı olabilir mi
İstanbul hukuk wp grubu için mesaj atabilirsiniz
Arkadaşlar Vodafone çarkı çevirden homend indirim kodu çıkan bana verebilrse çok memnun olurum
Arkadaslar bunu bulabileceğim yada bulma ihtimalimin olduğu bir yer var mı
Ufak bir çocuk scooter sürerken düşüyordu bacakları 180 derece açık şekilde yere düşüyordu. Daha sonrasında bacaklarını 180 derece açıp yerde dans eden bı adamla birleştirmişlerdi videoyu
Nedir lan bu hüngüre hüngüre agladiniz. Almışlar marketten cipsleri mısırları şıkır şıkır yiyonuz bişey anlamadım filmden sizin yüzünüzden. Filmde dram filmi olmus
TM arkadaşlar niye hukuk yazmıyorsunuz. Çoğu sayisaldan girmiş ama hukuk yazmış. Ve bu konuda ne düşünüyorsunuz
Hakkında
Forum İmzası:
Yanlış trene bindiysen, koridorda ters yöne koşmanın bir faydası yoktur.
Dietrich Bonhoeffer
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Samsung
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.069
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 52.390 (Bu ay: 968)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.907 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.