Şimdi Ara

Diş Doktoruyum Soruları alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
13.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dis eti kanamasi azaltmak icin hangi dis macunu kullanmak gerekiyor sensodyn kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xaxti X kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum bunu hocam lütfen aydınlatın
  • Sali gunu discide randevum var fotograf cekilip kalip alinacakmis oyle soylediler. Tel taktirmak icin gitmistim 5.000 lira fiyat bictiler 4500 lira uzerinden sayip 15 taksit yaptilar. Aylik 300 liraya denk geliyor. Teller takilmadan once dis taslarimi temizletmem gerekiyormus. Dis taslarini temizlettikten 1 hafta sonra tel tedavisine baslayabilirmisim. 1.5 sene kalacakmis tel. Sabirsizlikla tedavinin baslamasini bekliyorum. 22 yasindayim keske daha once baslasaydim tedaviye. Ozguven eksikliginin en buyuk nedeni bu. Ozellikle ikili iliskilerde. Tedavi bittikten sonra da dis beyazlatma dusunuyorum. Size sorum su, tedavi ucreti normal mi ve dis tasi temizligi ozelde ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 16 Eylül 2017; 2:51:43 >
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Kemik olduğu için mecbursun öyle aletlerle çalışmaya.Git bir de ortopedi ameliyatlarını izle çekiçle giriyorlar ameliyata
  • xaxti X kullanıcısına yanıt
    Tercih yapiyon batida maa? daha az olur kontenjanin yuzde 80i bari ve ic anadoluda

• Dişlerime baktığım halde çabuk çürüyorlar. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

• kök hücre ne oldu ya_? bu japonlar ve isviçreli bilim adamları bir zahmet derinlemesine el atsalar şu işe.
  • 4 tane dişime dolgu yapıldı. Bunlardan 2 tanesine kanal tedavisi yapıldı. Bu dişlerden birisi sıvı bısey tukettıgınde dogrudan 1 dişimin yanmasına sebep oluyor. Dişlerimden birisinde çok fazla iltihap vardı ondanmı yoksa dolguda bosluk falanmı oldu?

• Tpdrpri T kullanıcısına yanıt
    Konuda mesajım bulunaun Foruma kazandırılmış iyi bir isim daha

• hocam yere dusen dislere napiyorsunuz

• Sadece alt disim diger disin arkasina geldi yatay sekilde.Diş teli taktirsam zamanla cenemin alti genisler mi

• Merhabalar hocam ortodonti tedavisine ihtiyacım var klasik tel tedavisi yerine yeni teknolojik bi sey çıkmış diye duydum biraz araştırdım cok pahaliymis ama ismini unuttum bu konuda bilginiz var mi tel yaptıracağım ama doktordan kaçıyorum doktora gitmek istemiyorum o koltukta iki saat oturduğum oldu türlü türlü iğrençlikler zaten diş dolgusuydu kanal tedavisiydi. Beni bi gaza getirin de doktora gideyim zira on dişlerim isiramayacagim kadar zayifladi acıyor bisey ısırınca

• Merhaba

Annem in sağlık güvencesi Yok dişi çekilecek altı ay önce özelde çekilmesi gereken ili diş var denildi . Geçen hafta 75.yıl a gittik 60tl ücret ödedik çekmediler .(sanırım çok az iltihap kalmış biz iltihap bitti diye düşünerek gitmiştik )

Cerrahi müdahale ile çekilmesi lazım denildi ve 20 gün sonraya randevu verdiler .

Cerrahı müdahale olmadan çekilemezmi

Cerrahi müdahale ile 2 diş cekim üçreti ne kadardır

Diş acil e gitsek cekerlermi .

Bende dişlerimi temizletmek istiyorum devlette kimi tavsiye edersiniz malum çok kalabalık çok ilgilenmiyorlar korkuyorum zarar verirlermi diye ...

Teşekkürler iyi çalışmalar

• Hocam tahminimce dis minemde zayiflik var. Cikolata, sekerli birsey yedigimde disim agriyor, soguk su disimi cekiyor hangi dis macununu kullanmaliyim ?
  • diş kaybından kaynaklı üst çenedeki şekil kaybını düzeltme şansımız varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

20 lik dişlerdie neden dolgu yapmıyorlar çekelim daha iyi diyorlar

bir şekilde çekilecek o dişler.o yüzden dolguyla ugrasana kadar cektirmek daha mantıklı

• Hocam 20'lik dişlerimi cektirecetim. Alttaki 2 dişim etin icinde ve yamuk. Ama üsttekiler normal, arada etlerime batıyorlar. Hocam, üsttekileri de cektireyim mi?

• hocam yasım 30 diş teli taktırabilir miyim takarsam kac sene takarım ?
  • benim dişlerim çocukluğumdan beri sarı her gün iki kere fırçalarım ama beyazlamıyor. bir yöntemi var mı beyazlatmanın.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 17:50:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.