Şimdi Ara

Direksiyonun komple değişmesi normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citroen C4 2015 model aracimin direksiyonunun alt kismında bulunan metal bir kısım var.O metalin alt kısmındaki ince sac acilmisti.Bende servise görürdüm. Servis bugün aradi parca geldi degiselim dediler.Araci sabah götürdüm.Direksiyon komple değişecek dediler 4500 Tl.Araç garantili para vermeyecem.Ancak servis kayitlarinda görünür herhalde bu degisim.Ayrıca direksiyonun üzerinde hava yastigi olduğundan satarken alan kişi farklı düşünebilir. En fazla 50-100 TL lik metal için direksiyon değişmesi mantikli gelmedi bana acaba servis garanti ayagina firmayi mi kandiriyor ?

Resimdeki kırmızıyla işaretlenen bölüm.http://picpaste.com/c4direk-4nyCDPhr.jpg

Direksiyonun komple değişmesi normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 20 Şubat 2017; 12:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti dahikindeki islemse ana firmayi zor kandirir cunku degisen parca citroene gonderiliyor inceleme icin.

Benimde eski arabamda derisi karardi diye komple direksiyon degismisti. Servisin bundan bir kazanci yok

O dediginiz kaskodan yaptirilan islemlerde olur olursa.

Hayirli gunler

• Konuyu görünce aracınız fiat sandım.Malum City Mod belirli yıllarda problemli üretilmişti.2006 Puntomuzun 2 ay önce direksiyonu değişti kuruş para ödemedik.Servis kabul etti parça numarasından hatalı olduğu emsal kararlar olduğu içinde itiraz etmiyorlar.Bundan dolayı servisin kâr amacı güttüğünü düşünmeyin.
  • Muhtemelen sizin arabanız bir geri çağırma içerisinde şase numarasından belirlenmiştir.

Bırakın yapsınlar, Garanti kayıtlarında da görünse hasar diye görünmeyecek, bugun olmasın ama araca hırsız girse de airbag calınabilir, bu aracı hasarlı yapmıyor.

Kaldı ki eğitimini almış insanlar söküp takacak, araç sahibi olarak tedirgin oluyoruz ama 2.el değerini etkileyecek bir durum değil.

• Simdi araci almaya geldim. Aracin esp ve ABS si ekranda uyari veriyor muş. Bu ise bakan üstada egitimdeymis.Araci boyle sl götür yol yardimini ara gelip yapsinkar diyorlar.Direksiyonu yaparken esp ve abs yi bozmuslar.

• Bahsettiğiniz ikinci arıza, araç servise verildikten sonra ortaya çıkmışsa servisin sorumluluğu söz konusudur. Ücretsiz olarak onarımı yapmaları gerekir.

Aksi halde zararınızı (örneğin bu süreçte araç kiraladıysanız kiralama bedelini) karşılamaları gerekir.

Ayrıca aracınız bu arıza nedeniyle değer kaybına uğradıysa onu tazmin etme sorumlulukları da vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2017 -- 21 Şubat 2017; 12:56:6 >
  • 2010 yılında aldığım aracın direksiyon derisinde hata vardı, direksiyon garantiden değişmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam servis kayitlarinda hangi parcanin ne sebep/sikayetle degisti yazar. Servis kayitina ulasan bu bilgiye de ulasir, ama gelir yine pazarligini yaparsa baskasina satarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak2017 B kullanıcısına yanıt
    Araci biraktim ciktim.Adamlar çok pişkin hem araci bozmuş hem de arabayi al götür yol yardimini ara gelip yapsinlar diyor.Kendi hatalari olduğu kayıtlarda görünmesin istiyorlar.Tutanak tutun dedim olmaz dediler bende araci yapin gelip alayim dedim araci birakip ciktim.Bu arada serviste Şampiyon Malatya Citroën servisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

Araci biraktim ciktim.Adamlar çok pişkin hem araci bozmuş hem de arabayi al götür yol yardimini ara gelip yapsinlar diyor.Kendi hatalari olduğu kayıtlarda görünmesin istiyorlar.Tutanak tutun dedim olmaz dediler bende araci yapin gelip alayim dedim araci birakip ciktim.Bu arada serviste Şampiyon Malatya Citroën servisi

Yol yardımıyla olmayacağını biliyorlar çünkü sen sağlam arabayı boz birde böyle alın de. Siz direk citroen türkiyeye şikayet edin hocam geçmiş olsun

• Yetkili servis ise normal.

• Yetkili servis ise normal.

• Fluence ve meganeların bej rengi deri direksiyonlarında kronik sorun var benim direksiyon 2 defa değişti.Neden bir sakıncası olsun ki faturada direksiyon yazıyor Airbag değil endişelenecek bir durum yok.Ayrıca sadece direksiyon değişecek aynı Airbagı geri takacaklar

• Aracı kullanmadığınız süre için ikame araç tahsis etmeleri gerekir. Etmezlerse araç kiralayıp kira bedelini tazminat olarak isteyebilirsiniz.

Ayrıca 30 işgünü içinde onarımı bitiremezlerse ayıpsız misli ile değişim veya bedel iadesi haklarınızı kullanabilirsiniz.

Herkes işini doğru yapmalı, haklarınızı kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2017 -- 21 Şubat 2017; 14:14:13 >
  • Zaten her servise gitme sonrasi Citroen merkez arayip soruyor bayiden memnun oldunuz mu diye.Şikayet ederim kesin.Araci sorunsuz yapip teslim etsinler de kiralim araç filan şöyle dursun.

• Yardımcı olurmusunuz. Benimde punto direksiyon kutusu değişecek dedi servis. Ancak ücretsiz değiştirmiyor. 2006 model aracım sizinki kaç modeldi nasıl değiştirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: puntozede

Yardımcı olurmusunuz. Benimde punto direksiyon kutusu değişecek dedi servis. Ancak ücretsiz değiştirmiyor. 2006 model aracım sizinki kaç modeldi nasıl değiştirdiniz.

City mode 3500 tlcik geçmş olsun

• garantiden değiştirmeleri çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.