< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Letgo Otoplus ile aracımı sattım.

-
-
halbuki 212 bin civarına versen, vatandaşa rahat giderdi.
hiç arayan olmamasi ilginç, piyasa arabasi çünkü
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-oto-ambar-dan-2018-renault-clio-1,2-joy-manuel-23.500km-de-1011228322/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Nisan 2022; 12:36:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce 60 bine satamadığım aracı, 65 bine galeri satmıştı. Binici de artık çok ölücü. Bende şaşırmıştım ama fiyatı belirli bir skalanın altında olunca sorunlu, üstü olunca da pahalı diyerek aramıyor, sormuyor..
-
Araba piyasa arabası ama piyasa ölü. Hemen her araçta aynı sıkıntı var. İlk kez araç satmıyorum, bu 4 ya da 5. araç satışım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Letgonun sahibi Rus iyi insanlardır sever Türkleri. 5 gemi ayçiçek yağını boşuna yollamadı.
-
rus değil. wikisine bakın letgonun.
-
diğer firmalara araba satanların çok şikayetlerini okudum. araca 250 deyip eksper sonrası şurada çizik var yağ damlamış vs gibi nedenlerle 200 e düşürüyorlarmış.
siz bu konuda bir sorun yaşadınız mı?
-
Bu tür firmalara araç satarken şunu akıldan çıkarmamak lazım; bu firmalar aracı alıp satacaklar. Son kullanıcının verdiği fiyatı vermelerini beklemek saflık olur.
Benim aracımın 2019 yılından 6157 TL trameri, 2 değişen parçası vardı ve iki firma da ön fiyatlarından 21 bin ve 24 bin aşağı son teklif verdi.
Eğer aracım hatasız olsaydı da 8-10 bin kıracaklardı.
O yüzden beklentiniz önemli ve gerçekçi olmak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
binecek düzgün adam illa arar. ama çingene alsatçıysa aramaz . şimdi çoğu öyle . ben eğer kullanıcısı 5 yılın altında kullanmışsa almıyorum o aracı .
-
Bu piyasayı düzeltecek tek çözüm bu,alıcılar eğer minimum 2 yıldan önce aracını satandan almazlarsa piyasa zaten düzelmiş olacak.Ama bu bilinçte insan çok az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazazedeli -- 4 Nisan 2022; 20:3:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üç hafta evvel sattığım iki aracı da galerici aldı. iki aydır ilandaydı ve neredeyse ilandaki fiyattan aldı ikisini de. vatandaş almıyor. zaten pek arayan da olmadı.
-
Piyasada yazılan hiçbir aracın fiyatı akıl mantık dahilinde değil vatandaş sattığınız fiyat dese vermezsiniz ama galeri firma olunca boynu büküp veriyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım ben de vavaya vereceğim. 2019 corolla vision otomatik LPG hatasız 42000 de beyaz aracıma 362000 verdi . 375 e kadar satılsın istiyordum ama arayan soran yok napalım kısmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

halbuki 212 bin civarına versen, vatandaşa rahat giderdi.
hiç arayan olmamasi ilginç, piyasa arabasi çünkü https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-oto-ambar-dan-2018-renault-clio-1,2-joy-manuel-23.500km-de-1011228322/detay |
2 sene önce 60 bine satamadığım aracı, 65 bine galeri satmıştı. Binici de artık çok ölücü. Bende şaşırmıştım ama fiyatı belirli bir skalanın altında olunca sorunlu, üstü olunca da pahalı diyerek aramıyor, sormuyor.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X