Şimdi Ara

dini siyasete alet etmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Daha kötüsü var siyaseti dine alet edenler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep oy alma taktiği zamanında deniz baykal kara çarşaflı kadına chp rozeti taktı.

• Yalnız trollük böyle yapılmıyor hocam, kusura bakma sen biraz zekasız davranıyorsun

Bu yaptığına AKP'Liler bile güler
  • demin ezan sesiyle erdoğanin bir konuşması verildi besiktas lyon macı arasında. dini siyasete alet etmek degil sömürmek çarpı binbeşyüz allah bunlara nasip etmesin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi gün yine müslümanım , kafamda güzel , dedim dini alet etmeyin allahın izni ile başörtülü bacılarımızın sorunu biz çözeceğiz

imza. K.K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldan_dala -- 14 Nisan 2017; 10:22:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalite yerlerde
  • Ak-troller içinde iq seviyesi en düşüğü bu sanırım.

Şi bi bak bakayım c.başkanının elindeki kitap neymiş.

• Tayyip Erdoğan'da kendisini peygambere benzetmişti geçen gün. Marmariste uçaklarını arayan darbeci askerlerin kendisini bulamamamsını, aynı kafirleri, peygamberimizi Nur mağarasında arayıp bulamamalarına benzetmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.JohnWatson kullanıcısına yanıt
    buda yanlış

ama AKP bunu aktif olarak , hergün kullanıyor

CHP'nin bu tarz hatalarını cımbızla arayıp bulabilirsin.

tıpkı şimdi yaptığın gibi
  • Konuyu açan pırıl pırıl zekaya bir soru:

Kaç kişi KK'ya ya da CHP'ye "dindar" diye oy veriyor? Dolayısıyla kaç kişi CHP hayır verin dedi diye hayır diyor?

Kaç kişi RTE ve AKP'ye "dindar" diye oy veriyor? Dolayısıyla kaç kişi "dindar" RTE istedi diye evet veriyor?

Yahu, tamam, anladık. Maaş alıyorsunuz, işiniz, göreviniz. Ancak hiç mi utanmanız, şerefiniz, onurunuz yok yav...
  • Ya şimdi bir şey diyeceğim olmayacak
    Kuranla miting yapmalar , peygamber - allah üzerinden benzetme yapmalar , evete dini anlam yüklemeler , muhalefeti dinsizlikle secdesi sapmışlıkla vs. suçlamalar , hak yolundayız vs. diye dine inanan peşimize takılsın mesajları artık alıştığımız şeyler.mitinglerde söylenenlerden twitterda yazılanlardan bulabilirsin.

din istismarı ile müslüman dışındakilere zulüm ne alaka ? öyle bir iddiam olmadı.
  • Hocam iq kaç acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cuma namazanı gidilmesinin haber yapılması , türbanlı olduğu için okula alınmamalar , saçı uzun diye okula alınmamalar vs. elbette hatalı

kara çarşafa çok sert eleştiriyi bende yaparım.cumaya gidiyorum deyip 2 saat gelmeyen memura , tıpkı sigara içmek için gidip yarım saat gelmeyen memura sövdüğüm gibi söverim.yatırlardan medet umanları eleştiririm.

Ancak ; mecliste , mitingde onbinlerin önünde islama hakaret eden duymadım.hatta islam malca peygamber şöyle böyle diyende açıkça görmedim.

Bu hakaret konusunu açıklarsan sevinirim.

islamı veya dini yanlış,eksik bulmayı , ateizm , agnostisizm ,deizim gibi felsefik yaklaşımları hakaret olarak algılıyorsan , buda apayrı siyasetten çok bağımsız bir durum.

birde şöyle bir durum var ;

bu ülkede neden türban yasaklandı , ülkenin ezici çoğunluğu müslümanken herköyde camii varken , neredeyse tüm dini oluşumlar neden olduğu gibi iltica olarak görüldü ?

buda taa kurtuluş dönemindeki cehaletle ve dini sömüren ingiliz, fransızlarla vs. yapılan savaşa kadar gider.

yani olayı etki-tepkiyle açıklamaya kalkarsak , ademle-havvaya kadar gitmesekte çok yaklaşacağımız kesin ...

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Gece gece AKP'li doluyordu forum, şimdi işsizler herhalde. Gündüz de doluşmuşlar foruma.

Anlatamazsın bunlara hocam. Bunlar kendileri yapınca normal, ama karşı taraf yapınca ortalığı velveleye verirler.

Mağduruz derler, karşı tarafı daha fazla mağdur ederler.

Hayatımda bu kadar iki yüzlüsünü görmedim, hem de bunlar Avrupa'ya da iki yüzlü diyorlar.

Avrupa iki yüzlü ama sen önce dön bir aynaya bak. Avrupa'da hiçbir devlet, kendi halkına karşı iki yüzlü değil.
    sosyal medya ayrıca ele alınmalı , devlet büyüklerinin onbinlere hitap ederken kulladıkları söylemler sosyal medya ağzıyla olamaz , sosyal medyaya cevap olamaz.

tartışma konusuna gelirsek , ben zaten düzeleceğimizi düşünmüyorum , heleki askerlik yaptıktan sonra bu konuda çok netim.

tartışmasını bilen biri denk gelince yazasım geliyor , genelde pm'den yazışır bazenden direk buradan.amaç, yeni bakış açıları kazanmak
  • Erdoğan propaganda reklamında bile arkada ezan sesiyle konuşuyor en basitinden. şu konuyu açarken utanmadın mı hiç yoksa beyin ameliyatı olupta yükten mi kurtuldun hocam?

bide nickin güzelmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.