Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
826.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap anahtarı yayınlanınca haber verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşımla son 1 haftada 3 4 deneme çözerek hazırlanmıştık geçmiş yıllara ağırlık verdim arkadaşım ea tan 90 100 ben 100 115 arası yapıyorken bu sınavda 90 gelse şükredicem türkçe yer değiştirmeler bile paragraf gibiydi resmen zaman bırakmadı 79 tane işaretledm 65 net gelse iyidir matematik son 15 dk da hızlanıp ilerki sayfalardan 20 tane yapmamla 40 ı buldum ama ondan da 30 gelır tabi bu iyi düşünceyle çok daha kötüde gelebilir keza arkadaşım benimknden de kötü ilk seneydi rahattım aslında yetiyordu fakat sorular fenaydı. Herkes kötü yapmış sıralamada felan belki bi şansımız olur. geçmiş olsun herkese

bu arada sınava giren kişi sayısı tam olarak kaç net bişe bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldu madem -- 21 Temmuz 2013; 20:01:48 >
  • Yav o degilde sinav zor olumca insan yapabileceginide psikolojik olarak yapamiyor o sinav yayinlansin deneme gibi coziyim en az 10 mat fazla yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sınav soruları açıklandımı? 2014 dgs'ye hazırlanamya şimdiden başladım. Matematiğim pek iyi değildi en baştan başladık bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Yetiştiremedim en az 40 tane boşum var

Al benden de o kadar hocam. Süre konusunda sıkıntı yaşayacağımı hiç tahmin etmiyordum lakin zaman yönetimim resmen fiyaskoydu. 40 türkçe sorusuna 1 saat harcadım. Sözel bana ortalamanın üzeri gibi geldi. Sözel mantıkta bir soru illallah ettirdi. Onun dışında türkçede 65 gelir diye tahmin ediyorum ama matematik abartısız 50 soru falan bakamadım. İlk defa girdiğimden kaynaklanan bir sorun da olabilir bilemiyorum.

Senle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız hocam bide ben dershaneye 1300 tl vermiştim galiba bu yıl yine bayılcaz bi o kadar para

• quote:

quote:

quote:

Al benden de o kadar hocam. Süre konusunda sıkıntı yaşayacağımı hiç tahmin etmiyordum lakin zaman yönetimim resmen fiyaskoydu. 40 türkçe sorusuna 1 saat harcadım. Sözel bana ortalamanın üzeri gibi geldi. Sözel mantıkta bir soru illallah ettirdi. Onun dışında türkçede 65 gelir diye tahmin ediyorum ama matematik abartısız 50 soru falan bakamadım. İlk defa girdiğimden kaynaklanan bir sorun da olabilir bilemiyorum.

Senle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız hocam bide ben dershaneye 1300 tl vermiştim galiba bu yıl yine bayılcaz bi o kadar para

Aynen hocam kurs ücreti bile aynı düşün artık

• arkadaşlar yapcak bişe yok artik..Hayirlisi olsun artik...eger genel olarak kötu ise herkesin ki demekki puanlar duşer...siralama nasil degişir kestirmek zor ;(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam kurs ücreti bile aynı düşün artık

Benle birlikte okudugumuz bir arkadasim vardi gezerek tozarak ODTÜ ye girdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. üniversite olarak AÖF'den Elektrik Enerjisi Üretimi İletimi ve Dağıtım okuyorum.Bugün sınavda neredeyse çıldıracaktım ama neyse yetiştirdim.En fazla 15 boş bırakmışımdır.Sınav iyi geçti sayılır yalnız AÖF'de 4 dersten kaldım AÖF bütünleme yapar umuduyla girdim ama yapmayacaklar gibi duruyor.Bu sene dgs puanları kesin düşecek bütünleme yapmazlarsa mezun olamayacağım için tercih yapamayacam
    Bütünleme yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 21 Temmuz 2013; 23:11:19 >
  • yav bu sarı pembe araba muhabbetinde benim kafam takıldı arkadas sıklarda cevaplar yok kesinlikle diye soruyor oraları anlayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy

yav bu sarı pembe araba muhabbetinde benim kafam takıldı arkadas sıklarda cevaplar yok kesinlikle diye soruyor oraları anlayan varmı?

Ağaçlı olan soruyu yaptım ben.Diğerlerinden bi şey anlamadım.Sınava mı giriyoz bulmaca mı çözüyoz belli değil
  • Geçen sene sınava girmiş arkadaşlara soruyorum özellikle!!!!!!
    Geçen sene proesdür nasıldı?Benim bildiğim bugün veriliyordu soru kağıdı ve cevap anahtarı.Valla hiç iplenmeyen bi sınav, açıklanması tercihi şusu busu bari uzamasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

quote:

yav bu sarı pembe araba muhabbetinde benim kafam takıldı arkadas sıklarda cevaplar yok kesinlikle diye soruyor oraları anlayan varmı?

Ağaçlı olan soruyu yaptım ben.Diğerlerinden bi şey anlamadım.Sınava mı giriyoz bulmaca mı çözüyoz belli değil

ağaçlı hangisi oluyordu yahu hatırlatsana cabucak unutuyorum bende alzaymır olacaz

• herseyı gectımde bencıl kume nedır arkadas yaa hadı onu sormusun bencıl olmayan kume nedır.adamlar resmen dalga gecmıs yaa.hayatım boyunca hıc duymamıstm bencıl kumeyı.ayrıca arkadaslar osym karar almıs sanırım artık sınv sorularını yayınlamayacak gıbı.dogrumu bu? aklımıza gelen matematık sorularını paylassak fena olmaz asslında.

ABC+CBA=786 lı soru vardı a+b+c yı soruyorda 15 yaptım ben.

ABB 9 ve 4 kalansız bölünen bi sayıdır 3 basamaklı ABB sayısının en büyük değeri için a+b kaçtır gıbı vardı. sadece 288 saglıyordu cevap 10 yaptım.

birde cocugun yasını soruyordu.20 olacaktı sanırım oda.
    baska aklınıza gelen varsa arkadaslar paylasın.
  • evet çocugun yaşı 20 olacaktı.

81 mi öyle bir soru vardı tam hatırlamıyorum .Faktöriyelli soruydu heralde.

x-y diye çarpanlara ayırma vardı heralde 26 vardı .
  • ilk başlarda 100010101000 x 1.25 mi böle bişi vardı cevap 55050000li olacaktı a şıkkıydı bende
  • @3DMystic
    500050 yada 5000050 idi, tam hatırlamasanda sonu 50 ile bittiğine eminim, üşenmeden çarptım yahu

Bu arada beyler aklımda sorular var ama lanetler olsun ösym ye ne zaman açıklıycak bilmiyorum o yüzden açıklar diye bekleyip yazmadım soruları.

2^-2 - 3^-2/(6^-2)^2 sorusunu yapamadım.
    yaş sorusu 20 çıkıyor
    50kuruş 1 tl sorusu 18 çıkıyor.
    bencil sorusu harbiden bencilce bi soruydu
    faktöriyel sorusu 88
    ABC+CBA=786 15 çıkıyor yukarıda da yazmışlar
    ABB 9 ve 4 kalansız bölünen, en büyük ABB diyince A'yi 9 aldım hep ve çıkmadı ama Bnin 8 olduğu belliydi keşke A'ya sürekli değer verip çözsydim.Hiç sevmiyorum bu değer verme sorularını ucu açık gibi geliyo hep
    aklıma gelmedi şimdilik bunlar var yazarım ama

• quote:

ben 2 tanesini yapabildim birisi kaldı. bir tanesi aile aracından sonra aile aracı söylüyordu hatta o kesinlikle yanlış olan şıktı.
  • oncelıkle herkese geçmıs olsun umarım hepınız ıstedıgınızı alırsınız ben kontrol ve otomasyon teknolojisi okuyorum 1.sınıf bıttı ılk donem agno:2.58 2.donem:2.41 gelecek senede en kotu bu cıvarlarda yapıcagımı dusunuyorum

dgs ıle gırebılcegım bolumler:Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği Elektrik Öğretmenliği

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Elektronik Mühendisliği

Elektronik Öğretmenliği

Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği

İmalat Mühendisliği

Kontrol Mühendisliği

Makine Mühendisliği

Mekatronik Mühendisliği

Mekatronik Öğretmenliği

Meteoroloji Mühendisliği

Uçak Elektrik-Elektronik

Üretim Mühendisliği

İstanbulda bunlardan bırıne gırebılmem ıcın kaç net yapmam lazım ?

ayıca dersanaye gıtmıycem evde hazırlanıcam calışma kıtapları alıcam hangı yayınları tavsıye edıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

herseyı gectımde bencıl kume nedır arkadas yaa hadı onu sormusun bencıl olmayan kume nedır.adamlar resmen dalga gecmıs yaa.hayatım boyunca hıc duymamıstm bencıl kumeyı.ayrıca arkadaslar osym karar almıs sanırım artık sınv sorularını yayınlamayacak gıbı.dogrumu bu? aklımıza gelen matematık sorularını paylassak fena olmaz asslında.

ABC+CBA=786 lı soru vardı a+b+c yı soruyorda 15 yaptım ben.

ABB 9 ve 4 kalansız bölünen bi sayıdır 3 basamaklı ABB sayısının en büyük değeri için a+b kaçtır gıbı vardı. sadece 288 saglıyordu cevap 10 yaptım.

birde cocugun yasını soruyordu.20 olacaktı sanırım oda.
    baska aklınıza gelen varsa arkadaslar paylasın.

aynen ikiside doğru hocam birini 288 diğeride 15 9+6= 15
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.