Şimdi Ara

Dijital platform kullanıcıları yeniden korsana yöneliyor; Korsan kullanımı yükselişte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten izlemeye değer bişey varsa üye oluyosunuz ve paranızın hakkını alabilmek adına yeni şeyler görüp izlediklerinizden de bişeyler kapıyosunuz. Her biri 5 lira olsa iptal etmeye üşenip her ay para çekmesini göz ardı edeceksiniz.

• Apple TV+ ilk çıktığında bunu yapmak istemişti ilk başta Netflix reddetmişti.

Birtek Apple’a abone olacaktık diğer hepsini izleyebilecektik. Bu noktaya geleceği belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 15 Ağustos 2025; 1:14:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar sonunda akıllanmaya başlamış.Size tek bir örnek söyleyeyim ben South parkı çok severim.Şuan ülkemizde ki hiçbir platform da yayınlanmıyor.Bu kadar popüler ve sevilen dizinin hiçbir yerde olmamasının mantıklı bir açıklaması varmı.Ondan sonra millet niye korsana yöneliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

turkcealtyazi org

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Yapay zekla çıktı mertlik bozuldu. Altyazı yapay zekaya çevirtiyorlar saçma salak bişi çıkıyor ortaya. Olmayan ingilizcem ile doğru olmadığını anlıyorum

South park hbomax ile anlaşmalıydı tekrar paramount plus dönmüşler. O da TR'de yok. Paramount içeriği Bein e geldi ama bu kısma South park vs dahil mi bilmiyorum.

Çok fazla platform var, bu çok büyük sorun ;

Netflix, Prime, Hbomax, Disney, Tod-bein, Dsmart go, Gain

Hangisine bakacağını şaşırıyor insan.

Ben sadece alışverişlerimi yapmam sebebiyle yıllık Hepsibrada premium alıyorum yanında hbomax ile geliyor.

• albts kullanıcısına yanıt

biz kullanıyoruzda işte onlar kullanamıyor ip'tv filan mecbur alıyoruz,gerçi prime ve max'de iyi artık.

• sepulturgay kullanıcısına yanıt

Bende sadece netflix var orta paket ve aylık 290tl olmuş orta paket. İnanılmaz pahalı geliyor. İçerik kalitesi de azaldı nicelik te azaldı. Eskiden her hafta 2-3 içerik gelirdi izlemeye vakit kalmazdı şimdi ayda 1 2 içerik ya geliyor ya gelmiyor türkiye kütüphanesinden bahsediyorum. Eski serileri de toplu eklemiyorlar ne bileyim çığlık serisi testere serisi amerikan pastası gibi gibi 10 larca korku serisi falan var izlenecek ama hiçbiri hemen hemen netflixte yok.

Hocam tr de ne yazık ki bir hobi edinmek lüx hale geldi. Araba almak ev almak tamamen lüx. Dışarıda bir kahve içmeye çıksan yol parasıyla beraber 250tl yi aşıyor. Üstüne trafik insan dırdırı egosu çekiyorsun en az da 3 saat vaktin gidiyor. Haliyle boş vakitlerde oturup akşam dizi/film bakıyor insanlar dijital platformlarda. Parası yetmeyenler de korsan izliyor. Bende netflix var ama bir çok yeni çıkan içeriği ya sinemada izliyorum gidip ya da malum yerlerden indirip 4k/1080p olarak izliyorum evimde tv de. Yani artık her şey çok pahalı dışarı çıkılacak gibi değil.

Netflix: 7060 - 302 milyon
    Apple TV: 4450 - 30 mil
    Google Movies: 4400
    Disney+: 2336 - 127 mil
    Amazon:1700 - 200 mil (190 mil amazon shop'tan geliyor)
    TV+: 1400 - 1,7 mil
    HBO:1000 - 125 mil
    TOD (BeinConnect): 640 - 0,5 mil
    Mubi: 630 - 12 mil

katalog sitesi: https://www.movieofthenight.com/catalog/tr/

abone sayısı:
    https://flixpatrol.com/streaming-services/subscribers/

ne izlerim: https://www.justwatch.com/

• abooov buradaki herkes yasal olarak hepsine üye mi olmuş 🫢🫢🫢🫢

Apple tv ya da google tv de istediğin filmi diziyi satın alma olayı olmalı. Yada başka bir ortak platform olabilir. Bu şekilde gittikçe bi zaman sonra insan neden bunlara bu kadar para verdiğini sorgulamaya başlar.

• Bindebir alt yazılı anime izlerim, güncel veya doksanlardan bunun için platform mu kovalyayım?

• Millet keriz mi ki hepsine ayrı ayrı üyelik yapsın. Ne izleyeceğine ne zaman izleyeceğine karar veremezsin. Canın ister korku canın ister dram canın ister aksiyon izlersin, ancak nerede ne zaman hangi filmi izleyeceğinle alakalı garanti bişey yok. Bi diziye başlamışsın, bi baktın bi haftaya kalkmış. Nette herşey var ama bu platformlarda ya yok ya da süreli. O yüzden korsan normal şu dünyada. Korsan da sayılmaz, ben istediğim içeriği istediğim zaman izliyorum. Kimseye zararım yok çalma çırpma yok. Buna korsan bile denmez artık şu platform hırsızlarının yanında.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Evet bu da çok büyük bir sıkıntı.

• estf kullanıcısına yanıt
    sesten sub üreten web hizmeti bile yapmışlar. 64kbps mp3 e dönüştürüp kolayca upload edip srt ye dönüştürmek mümkün. ama daha kolay bir yönteme ihtiyaç var. ha bir de upload edecek diye beklerken dil modelini indirip kendi bilgisayarımda dönüştürdü.

• Neredeyse bütün platformlara aboneyim ama akşam bir şeyler izleyeyim dediğimde hiçbirinde izleyecek düzgün içerikler bulamıyorum! Hele ki Netflix tam bir rezalet! Senede bir iki film çıkar da izleriz diye aylık 350 TL ödüyoruz, tam bir saçmalık!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.