Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: luganoguz , R-10 , asi_mawi , messout , messout , 7ender Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü2 Mobil
5 sn
360.304
Cevap
2.788
Favori
22.714.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
594 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Epic Games'te malum ilkbahar indirimi başlamış, kupon yine yok. Artık bundan sonra da olmayacak gibi görünüyor. %10 cüzdan iadesi de gelmemiş maalesef.

Velhasıl kelam, geleneksel hale gelen bir Epic Games listesiyle daha karşınızdayım. İlgimi çeken, alınabileceğini düşündüğüm birçok oyunu listeye aldım.

Listeye;

0 - 10 TL arası --> 127 adet oyun

11 - 20 TL arası --> 87 adet oyun

21 - 50 TL arası --> 78 adet oyun

51 - 100 TL arası --> 49 adet oyun

101 TL ve üstü --> 37 adet oyun eklenmiştir.

Listeye dair birkaç not:

-Ubisoft oyunları hem zam yediği için hem de Ubisoft Store'da benzer fiyata bulundukları için listeye eklemedim.

-Her zamanki gibi listeye zam almamış veya zam alsa da fiyatı hala nispeten uygun olan oyunları eklemeye çalıştım. Her bütçeden oyun var listede.

-Listedeki oyunlar daha önce Amazon Prime, GOG, Epic Games vs. platformlar tarafından ücretsiz verilmiş olabilir. Almadan önce lütfen kütüphanenizi kontrol edin.

-İndirimli fiyat durumunu tespit ederken indirim oranlarını baz almaya çalıştım. Bilhassa öncesinde zam almış oyunlarda geçerli bu.

-Listede illaki eksiklik vardır, hatam varsa affola :) Sizlerin de ek oyun tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz, biz de faydalanmış oluruz hem.

Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum, iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Mart 2025; 23:57:26 >

• MindsEyeyoutube
    MindsEye - Welcome to Redrock - Official Story Trailer | 2025
    https://www.youtube.com/watch?si=xLyFCpHL0uAtAbmC&v=oprmuMXtfAo&feature=youtu.be

MindsEye ön siparişe açıldı, Türkçe yok

Steam: 26.99$
    PS5: 2.099₺
    Xbox: 2.180₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 28 Mart 2025; 21:39:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Part 2 ne olursa olsun 2020 oyunu hocam bu oyun daha çıkmadı bile.

Ayrıca bazı firmalar önerileni kafasına göre seçiyor kimi 1080P 60fps alıyor kimi 2k 60 fps. Bu oyunda belki rtx full 2k ayarlar olarak vermiştir. Ya da ufak bir firma ile Sony optimizasyonunu bir tutmamak lazım. Ps5 pc mimarisine benzediği için orada düşük sistemli konsol için baya optimizeye kafa patlatıyorlar. Pcye çıkarken de buda ayrı bonus oluyor.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Evet 2020 oyunu ama grafikleri diğer oyundan daha üst seviye sonuç olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deep Rock Galactic şu an Steam’de 5 dolar civarı daha iyi indirim görebilir ilerde ama almak isteyen olursa alabilir kesinlikle tavsiye ediyorum.

• epic games store iade + cashback ile 750 tl ye alınıyor

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Ama olayı tek bağlama indirgiyorsun firmanın optimizasyon bütçesi, yetkinliği, buna ayırabileceği zamanı, iş gücü vs hepsi ayrı bir etken, olay tek grafik değil öyle olsa ps3 grafikli Rise Of The Ronin o kadar yüksek sistem istemezdi.

Ben de indie bir yapımcı olsam oyunum piksel grafikli değilse Steam'de en çok kullanılan kartı oda 3060 zaten sanırım önerilene yerleştirirdim.

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

Geçenlerde Microsoft Store'da 16 küsur Lira'ya aldım. Almak isteyenler Microsoft Store indirimlerini takip edebilir. Oyun zaten ayda bir indirime giriyor

• Epic Store'dan oyun almadan önce " Save Dosyası " saklama da sorun yaşamanız çok olası olduğunu bir hatırlatmak istiyorum.

Ben sorun yaşadım sizde yaşayabilirsiniz.

• Technopat alıntı: Bu Steam Arama sayfası linki kısa süreliğine ücretsiz olmuş, eğer o an eklerseniz süresiz kütüphanenizde kalacak oyunları ve DLC'leri gösterir.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Hocam cashback derken hangi uygulama kullanıyorsunuz bilmiyorum ama az cashback veriyor gibi. Paycell ile alırsanız 500 TL üstüne 100 TL veriyor.

Uygulama bakmadım ortalama bir fiyat yazdım değişebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Alıntıdaki A0 Türkçeye sahip arkadaşa öncelikle teşekkürler :) Cümleyi anlamakta çok zorlandım. Bu linkte gösterilen oyunların tamamı yayınlandıklarından beri free to play/ücretsiz olan oyunlar zaten. İsteyen istediği zaman kütüphanesine ekleyebilir ve kurup oynayabilir. Ha bu arkadaş gibi Steam'deki tüm ücretsiz oyunları kütüphanenize eklerseniz, binlerce ücretsiz oyundan oluşan karmakarışık ve değersiz bir kütüphaneniz oluşur arkadaşlar :)

• the little prince kullanıcısına yanıt

Bir an, Lossless Scaling tarzında, Steam Search diye bir uygulama kısa süreliğine ücretsiz olarak yayınlandı sanmıştım ben de ilk okuduğumda. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Merhaba arkadaşlar son zamanalada piyasayi dogruca takip edemedim. Sadece Steam'de olmak üzere En uygun The Last of us keyi nerde bulunur ?

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Eneba’da Part 1 1070₺ sanırım en ucuzu burası.

eneba
    Buy The Last of Us Part I PC Steam key! Cheap price
    https://www.eneba.com/tr/steam-the-last-of-us-part-i-pc-steam-key-global

Part 2 1540₺ daha ucuzu var mı bilmiyorum.

eneba
    The Last of Us™ Part II Remastered (PC) Steam Key ROW satın alın
    https://www.eneba.com/tr/steam-the-last-of-ustm-part-ii-remastered-pc-steam-key-row

• NiTRocy kullanıcısına yanıt

Hocam Parti 2 steam fiyatı iyi güzel ama oyunun ön siparişle gelecek bazı estra içeriklerini buradan alanlar sahip olamayacaklar bilgin olsun. Şayet onlara sahip olmak istiyorsan.

ÖN SİPARİŞ bonuslarımızın dahil edilmeyebileceğini ve dahil edildiğinde piyasadaki diğer tekliflerden farklı olabileceğini bildiririz. Ürün anahtarınızı oyunun çıkış tarihinde alacaksınız.

Böyle bir not düşmüşler.

• Ramazan bayramınız mübarek olsun arkadaşlar, hayırlı bayramlar. :)

• Herkese iyi bayramlar.

Bu uyari için teşekkür ederim.. : ) oF! Türkçe dil için pes ediyorum. Steam'den alip gececegim şimdilik.

Herkes Ramazan Bayramini cani gönülden kutlarim. Herkesin Aileleriyle mutlu huzurlı ve saglikla olmasini niyaz ederim. Hayirli bayramlar

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.