Şimdi Ara

DIGITURK SOYGUNU! BU AHLAKSIZLIĞA DUR DEYİN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üyeliğim önümüzdeki ay bitiyor, yenileyecektim ancak bu yorumlardan sonra vazgeçtim, şark kurnazları...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekim ayında 2 yıllık taahhüdüm bitiyor. Beni bayilerinin yalanlarıyla taahhüde soktular, sonra siz yalancısınız dediler suratıma. Şimdi yemin ediyorum full paket ligtv de vereceğiz 10tlye desinler, elimle hareket çekerim. Her hafta düzenli olarak arıyorlar çünkü taahhüt bitiyor, açmıyorum hiçbir telefonlarını.

Bunlar günümüzün Yasal dolandırıcıları ve profesyonel oynuyorlar oyunlarını. Şöyle söyleyeyim, eger evinize digitürk servisi geldiyse kameranız varsa onunla yoksa telefonunuzla servisin söylediği herşeyi kaydedin sesle veya görüntüyle. Size imzalatacakları birşey varsa kelimesi kelimesine okuyun. Müşteri hizmetleriyle iptal, taahhüt vs. konuşması yapacaksanız mutlaka ses kaydı yapın. Çünkü söylediklerinizi veya söylediklerini inkar edebiliyorlar. Elinizde mutlaka kanıt olmalı, onlar insanları profesyonelce öpüyorlar, oyunu kuralına göre oynamak gerekiyorsa biz de elimizden geleni yapacağız. Ekim ayında cihazı tesilm ederken kamera ile görüntü alacağım, faturamı sorgulatırken de ses kaydı yapacagım. Ondan sonra oynasınlar oyunlarını bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 20 Ağustos 2013; 1:11:50 >

• kardeşim geçmiş olsun türkiye'de sistem insanı kaz gibi yolmak üzerine kurulu

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Ekim ayında 2 yıllık taahhüdüm bitiyor. Beni bayilerinin yalanlarıyla taahhüde soktular, sonra siz yalancısınız dediler suratıma. Şimdi yemin ediyorum full paket ligtv de vereceğiz 10tlye desinler, elimle hareket çekerim. Her hafta düzenli olarak arıyorlar çünkü taahhüt bitiyor, açmıyorum hiçbir telefonlarını.

Bunlar günümüzün Yasal dolandırıcıları ve profesyonel oynuyorlar oyunlarını. Şöyle söyleyeyim, eger evinize digitürk servisi geldiyse kameranız varsa onunla yoksa telefonunuzla servisin söylediği herşeyi kaydedin sesle veya görüntüyle. Size imzalatacakları birşey varsa kelimesi kelimesine okuyun. Müşteri hizmetleriyle iptal, taahhüt vs. konuşması yapacaksanız mutlaka ses kaydı yapın. Çünkü söylediklerinizi veya söylediklerini inkar edebiliyorlar. Elinizde mutlaka kanıt olmalı, onlar insanları profesyonelce öpüyorlar, oyunu kuralına göre oynamak gerekiyorsa biz de elimizden geleni yapacağız. Ekim ayında cihazı tesilm ederken kamera ile görüntü alacağım, faturamı sorgulatırken de ses kaydı yapacagım. Ondan sonra oynasınlar oyunlarını bakalım

Telefon konusmasindaki ses kaydi yasal olmadiktan(ses kaydi alindigi belirtmek zorundasin ve bir kac sey daha olmasi lazim) sonra bir ise yaramaz ve oynama yapilabilecegi gecerliligi olmaz.

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• bir de saçmalığa bakar mısınız " yalnızca fax ile iptal talebi alınabiliyor. " fax mı kaldı arkadaş

Orijinalden alıntı: e*man

bir de saçmalığa bakar mısınız " yalnızca fax ile iptal talebi alınabiliyor. " fax mı kaldı arkadaş

fax ile iptal talebi saçmalıgınıhttps://tuketici.btk.gov.tr/giris/ buraya kayıt olun ve şikayetinizi bildirin, başınıza gelen olayı Dsmartta yaşadım buraya bi şikayet yetti,heme üyeliği iptal ettiler.
  • Babam rahmetli oldu, onun üyeliğini bile 2 ayda zor iptal ettirdim. Cihazı geri vermek için Ankara içinde Çankaya'dan Yenimahalle'ye oradan da Eryaman'da bir bayiye gitmem gerekti ki arada kaç telefon görüşmesi yaptım kaç bayi aradım sayısı belirsiz, adam ölmüş hala bana taahhüt diyorlar kardeşim adam artık yok bak veraset belgesini size faksladım diyorum yok size devredelim, arkadaşım istemiyorum diyorum, tamam ben notumu aldım istediğiniz bayiye gidin cihazı geri verin diyor, tamam gidiyorum, bayi biz de böyle not yok göremeyiz cihazı da biz almayız zaten diyor hır gür 2 ayda makinayı geri verdim, 3-4 ay sonra son ödeme tarihi 16'sı olan ama bizim elimize nasılsa 20'si gibi ulaşan bir 380 tl cihaz faturası ortaya çıkıyor annem telaşla beni arıyor ben hemen ödeyim mi bunu bak geçmiş diye, bende müşteri hizmetlerine fatura babamın üzerine mezardan çıkarıp mı alacaksınız lan faturayı? diye başlayan 10 dakikalık sövme maratonuna başlıyorum, telefonu kapatıyorum 10 dakika sonra fatura iptal mesajı geliyor, digiturke bedava değil üstüne para verse yine üye olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostsoul22 -- 8 Eylül 2013; 1:09:26 >

• 5 yıldır üyeyiz en ufak bi problemimiz olmadı digiturkle.Fatura konusundada ne dedilerse onu yolladılar
    hatta bu kuruş bazında kalan tutarlar önceki aboneliğimizde bizdede çıkmış 2 ay sonra haberimiz oldu finansal birimden aradılar kusura bakmayın deyip o ücreti almadılar.Twitter ve face sayfalarındada bakıyorum tonlarca şikayet bu digi ile sorun yaşamayan bi tek benmiyim ya :)

İşte yıllardan beri forumlarda okuduğum digitürkle ilgili bu tür şikayetler yüzünden abone olmuyorum.Gerçekten de ürkütücü,
    bu kasıtlı olarak yapılan bir dolandırıcılık eylemi ve bunu yapan da büyük bir yayın grubu:reklam için zırt pırt ararlar ama borcun oldumu
    özellikle sallarlar ki kuruş büyüyüp binlere,yüzbinlere dayansın da adamın ayağındaki donu bile alayım politikası. Adı ticaret ama halk dilindeki
    tabiri;niteliklidolandırıcılık.
    Hiç abone olmadım bu şikayetler yüzünden abonede olmayacağım,kaybeden dt oluyor. Yaşasın web paylaşım.
  • Bilinçli tüketici olduktan sonra kimse sizden zorla veya alavere dalavereyle birşey alamaz.
  • Geçmiş olsun. Kanuni yollardan hakkınızı aramaya devam etmeniz halinde, İnşallah sorununuz çözülecektir.
    Bir diğer mesele ise benim de tercih ettiğim yöntem, üyelik iptali gibi işlemleri bayilerden yapıp kaşe ve imzalı bir kağıt üzerine "borcunuz yoktur" yazısı almak her zaman işe yarayacaktır. Size de tavsiyem bundan sonra bu şekilde hareket etmenizdir.

Tekrardan geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun. bilinçli tüketici olalım. tekellerle iş yapmayalım. çok lazım oldugunda ordan burdan uydudan izleyelim.

atv -star vss übibik kanalları izlemek için boşuna platform satın almayın. zaten uydu alıcıya 100 tl verdiginzde bu kanallar elinizin altında çok lazımsa.

yok giriş paketiymiş fln niye her ay bunlara para kaptırıyosunuz.10/15 tl. ne var yahu bu platformlar da para verecek kadar özel bişey.

Digiturk soyguncu bir firmadır.

LİG tv izlemek isteyene zorla Giriş+2 keyif paketi(13+4+4) TL ödemek zorundayız.Üstüne süper lig paketinede 50 TL ödeyip 70.99 TL ye bağlıyoruz.

Telekomun internet almak isteyene sabit hat kakalaması=Digiturkun giriş+2 keyif paketi kazığı.
    telefonda bana film paketinin ücretsiz verileceği söylendi... özellikle sordum süre bittikten sonra ne olacak diye? karşıdaki abi kampanya bittiğinde bana mesaj geelceğini istersem 14 liradan devam edebileceğimi söyledi...yalnız burda küçük bi ayrıntı var bana 1 yıllık üyelikten hiç bahsetmedi...
    ben de kıllanıp online işlemlere baktım meğersem film paketini 1 yıl bağlamış arkadaş... neden söylemiyorsun arkadaş 1 yıllık olayı...
    gerçekten aradıklarında açmayacaksın telefonu....

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

bugün öğlen telefon geldi dijiden... neymiş faturalarımı düzenli ödüyormuşum... (burayı iyi okuyun daha henüz ilk faturam geldi o da ayın 17'si son ödeme...) neyse,
    telefonda bana film paketinin ücretsiz verileceği söylendi... özellikle sordum süre bittikten sonra ne olacak diye? karşıdaki abi kampanya bittiğinde bana mesaj geelceğini istersem 14 liradan devam edebileceğimi söyledi...yalnız burda küçük bi ayrıntı var bana 1 yıllık üyelikten hiç bahsetmedi...
    ben de kıllanıp online işlemlere baktım meğersem film paketini 1 yıl bağlamış arkadaş... neden söylemiyorsun arkadaş 1 yıllık olayı...

Banada aynısı oldu. Faturaları düzenli olarak ödediğiniz için salon filmlerini açıyoruz dediler online işlemlere baktığımda Haziran 2014 e kadar Avantaj paketi tanımlanmış. İptal bedeli çok uçuk olmazsa iptal etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 10 Eylül 2013; 0:52:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

bugün öğlen telefon geldi dijiden... neymiş faturalarımı düzenli ödüyormuşum... (burayı iyi okuyun daha henüz ilk faturam geldi o da ayın 17'si son ödeme...) neyse,

Banada aynısı oldu. Faturaları düzenli olarak ödediğiniz için salon filmlerini açıyoruz dediler online işlemlere baktığımda Haziran 2014 e kadar Avantaj paketi tanımlanmış. İptal bedeli çok uçuk olmazsa iptal etmeyi düşünüyorum

banada 1 ay sporexstra hediye verdiler ama tam tarihinde geri kapattılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

banada 1 ay sporexstra hediye verdiler ama tam tarihinde geri kapattılar :)

geri kapatmayı geçtim adamlar taahhüt yapmış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.