Şimdi Ara

DIGITURK SOYGUNU! BU AHLAKSIZLIĞA DUR DEYİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 yılında digitürk aldım. 2009 yılında ise müşteri hizmetlerini arayıp üyeliğimi iptal ettirmek istediği belirttim. Bana ödenmemiş faturalarımı ödememi ve kartımı bayiye teslim etmemi söyledi. Faturalarımı ödedim. Kartımı da teslim ettim. Tekrar aradım. Tamamdır üyeliğiniz iptal edilmiştir dediler. Ve olay kapandı.

Ve yıl 2013 evet yanlış duymadınız üyelik iptalinden tam 4 yıl sonra Ankara Güldamla Hukuk Bürosundan arandım. Ve bu abonelikle ilgili bir yasal takip başlatıldığını 686 TL ödemem gerekiği bilgisini aldım. Tam 4 gün boyunca Digitürk müşteri hizmetleri ve finans birimleri ile telefon görüşmeleri yaptım. O dönem ben taahhütlü cihaz almışım üyelik iptal olmuş ama cihazın taksitlerini ödemem gerekiyormuş. Ödememişim. Faizleri ile birlikte bu borç çıkmış.

EY DİGİTÜRK!

1. 2009 yılından bu güne kadar neden bana 1 adet dahi fatura göndermedin? (Ne mail, ne posta ne de sms yoluyla bir defa dahi fatura gönderilmedi)

2. 2009 yılından bu güne kadar neden beni 1 defa dahi aramadın? Müşteri hizmetlerin reklam için onlarca defa ararken, müşteri memnuniyeti ön planda diye reklamını yaparken iyi güzelde kendi eksik bilgilendirmen ve yanlışından kaynaklı bir durum sonucu oluşan bir borçlanmayı neden bildirmedin neden haberdar etmedin?

Sonuç olarak;

Yapılan bu uygulama gayri ahlaki ve yanlıştır. Şikayetvar sitesin benim gibi yüzlerce mağdur olduğunu gördüm. Sosyal paylaşım sitelerinde benim gibi binlerce mağdur olduğunu gördüm. Bu yöntem ile bilinçli olarak insanların alın terine göz dikmek haram el uzatmak değil midir?

SİZLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 17 Temmuz 2013; 17:40:20 >

• Bu iki soruyu müşteri hizmetlerine de sordum. Aldığım cevap :

"Biz Digitürk olarak size borcunuzu bildirmekle sorumlu değiliz. Ödemediğiniz taktirde yasal süresi geldiği anda süreci başlatırız." (17.07.2013 16:09 tarihli görüşme)

Bu ticaret anlayışı ile milyarlar kazanan bir kuruma göz yuman tüm devlet kurumlarını da kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 17 Temmuz 2013; 16:58:07 >
  • Yasal Yollarla ve Sosyal Paylaşımlarla Haram Yoldan Para Kazanmayı Kendine Görev Edinmiş Bu Firmanın Bu Uygulamasını İfşa Edelim..
  • Öncelikle geçmiş olsun'
    Daha öncede yazdım ,üyeliğiniz iptal olduğunda, mutlaka fatura sorgulamaları unutmayınız.
    Bakın 5 kapanmış üyeliğim var ve geçen yıllardan kalma kuruş borçlar çıkmış.
    Yani ben hiç sormasam bu borçlar çoğalacak faizi ile bana bildirecekler.
    Burda amaç avukatlarının para kazanması.
    Siz siz olun her ay sorgulama yaptırın arayın bayinizi verin numaranızı baksınlar'
    Uyanık olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal Paylaşım Amacıyla Kurulan Grup :

https://www.facebook.com/groups/187247588119025/
  • geçmiş olsun hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler.

BTK yada sikayette bulundum. Onlarda firma ile iletisime gececeklerini belirttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün hukuk bürosunu aradım. Digiturk'e karşı sosyal medayadan verdiim savaşı kazandım. Haklı olduğumu sonunda duyurdum. Dosyamı geri çekmişler. Umarım her mağdur arkadaşım aynı adaletli çözümle karşılaşır.

Saygılar.
  • probleminizi çözdüğünüze sevindim. digitürkün hatta birçok firmanın, bankanın klasik davranış şekli bu ne yazık ki. bunların önüne ancak yasal uygulamalarla geçilir. maalesef devletimiz bu konuda çok gevşek. herkes istediği gibi at koşturuyor.
  • ben bu turkıye de hükümet olacağım ha.binlerci kişinin hakkını yıyen digital platformları,gsm şirketlerini,telekomu bir gunde bitirrım.ah ulan ah..
  • Geçmiş olsun hocam.

Malesef bütün şirketler aynı şeyin laciverti.Hepsi bu tarz çakallıklara bulaşıyor.Siz güzelce hakkınızı aramışsınız.Umarım insanlarımız genel olarak böyle tutuma girerler ve bunlara para kaptırmazlar.
  • Geçmiş olsun.Burası Türkiye.Maalesef her türlü hukuksuzlukların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Paketini arttırmak için sürekli telefonunu arayan adamlar borcunu hatırlatmak için dört yıl bekler.Bekler ki faize binsin daha çok para kazanabilsin.
  • Geçmiş olsun hocam hakkınızı aradıgınız için tebrik ederm sizi

• 1 senedir abonesiyim bende ancak fatura falan gelmedi (fatura değişimi yapalım dedik) onun içinde 20 TL para istiyorlar.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Lütfen mağdur olan tüm arkadaşlar işin peşini bırakmasın. Haklıysanız sonuna kadar gidin. Eğer dosyamı geri çekmemiş olsalardı ben icraya itiraz edecektim. Onlarda ya vazgeçeceklerdi ya da mahkemeye taşıyacaklardı. O zaman yine haklı olduğumu belgelerle ve kayıtlı görüşmeler ile ispat edip emsal dava oluşturacaktım. Ama gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 13 Ağustos 2013; 14:25:19 >
  • aynısını bana da yaptılar. hemde daha komik. kart iadesi yapmamışım. kart verilince parasını ödeyip aldığım cihaz çalışmıyor ki? rezillik .. avukata elinden geleni ardına koyma deyip kapadım suratına..
    ve şu anda da hala kullanıyorum başka bir cihazı.
  • En iyisi hic kullanmamak.

• Elini veriyorsun kolunu istiyorlar .

• Faturayı ödemedim diye taahhütü iptal etmişler hiç haber verdemen, kafalarına göre birde 200tl ceza kesmişler.Şimdi tüketici mahkemesine vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.