Şimdi Ara

digimon gibisi olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bayanlar harbi onun gibi çizgi film olmadı. agumon vardı evrim geçiriyodu. agumondaaan greymonaaa falan diyodu evrim geçirip greymon oluyodu. greymon bazen yanlış evrim geçirip skal greymon olurdu iskeletor bişey.. ne gaza gelirdik be şuan yazarken bile gaza geldim bunu veren kanal veya bu arşivi nerden edinebilirim? mümkünse türkçe dublaj alt yazıda olabilir. varmı bildiğiniz animelerin oldugu yer

• tek kral pokemondu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

tek kral pokemondu

Pika pika(evet bencede)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha ben digimona pek ısınamamıştım pokemon ve beyblade daha cazip geliyordu o zamanlar :D
  • pokemondan başkası yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

tek kral pokemondu

hocam gözünü seveyim pokemon 99 luların çizgifilmi. digimon gibisi olmadı valla ben böyle düşünüyorum daha çok heycan verirdi. bildiğin anime sitesi falan varmı?

edit: sanırım haksızlık ettim pokemonuda çok severdim. bide ozamanlar dragonball vardı. kame hame dalgası yapıyodu o çocuk oda güzeldi. harbi arşiv yapmam lazım ya 40 yıl geçse yine izlerim. şimdikiler saçma bakugan benten falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 26 Kasım 2012; 19:04:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben senelerdir dublajlı snopy arıyorum ben nabıyım
  • duygulandım ya la

digimon gibisi olmadı
  • digimonun filmide vardı birde cipsilerden taso çıkyırodu oydu dimi digimon tam hatırlayamadım bitane kurt gibi bişey vardı dönen tekme atıyodu en çok onu seviyodum tasolarda
  • ah bu liseli ortaokullu gençlik bunlar geleceğimiz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil205

digimonun filmide vardı birde cipsilerden taso çıkyırodu oydu dimi digimon tam hatırlayamadım bitane kurt gibi bişey vardı dönen tekme atıyodu en çok onu seviyodum tasolarda

aynen hocam dediğin gibi. o kurtun o halini hatırlamıyorumda en küçük hali gabumondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: devil205

digimonun filmide vardı birde cipsilerden taso çıkyırodu oydu dimi digimon tam hatırlayamadım bitane kurt gibi bişey vardı dönen tekme atıyodu en çok onu seviyodum tasolarda

aynen hocam dediğin gibi. o kurtun o halini hatırlamıyorumda en küçük hali gabumondu.

yok hacı o değildi ya aslan vardı oydu hatırladım şmidi bide kırmızı dinozor vardı ulan duygulandım :D
  • space jam geldi şmidi aklıma çok güzel filmdi hatırlayanlar çıakr belki
  • Digimon'u Pokemon'dan çok daha fazla severdim. İlk serisinin bütün bölümlerini izledim.
  • Tasolarını biriktiriyordum bunların taso özel ayarlıydı iç içe geçiyordu kenarları böyle kıvrılıyordu bi ileri bi geri diye ama asla bir POKEMON DEĞİLDİ

• Gerisi hikaye
  • Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı
  • Agumonla bir digimon birrleşip acayip birşey oluşturuyordu . Voltrondan sonra görülen ilk birleşmeydi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.