Şimdi Ara

digimon gibisi olmadı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Bi arkadaş rica etti o yüzden Gs topunun gizemini açıklıyorum

digimon gibisi olmadı Gs topu tüm çabalara rağmen açılamamıştır ash denediği halde bile,aslında animede hiç bir zaman Gs topu açılmamıştır.Fakat pokemon un gameboy oyunlarında (gold silver crystal) Azelea şehrinde Kurt isimli poketopu yaratıcısından Gs topunu kahramanımız alır ve Azelea ormanındaki orman koruyucusunun tapınağana koyar.Orman koruyucusu Celebi (Serebii) ortaya çıkar (Level 30) .

digimon gibisi olmadı

2008 yılında ise Pokemon un yaratıcısı ile yapılan röpörtajda ''Aslında animede Gs topundan Celebi nin çıkması planlanmıştı fakat Celebi yi 4.filmin yıldızı yapmaya sakladığımız için bu planı iptal ettik'' demiştir.

şimdi pikachu mu daha güçlü yok bu celebi mi?

tabiki celebi usta bu efsanevi (legendary)

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

beyler bayanlar harbi onun gibi çizgi film olmadı. agumon vardı evrim geçiriyodu. agumondaaan greymonaaa falan diyodu evrim geçirip greymon oluyodu. greymon bazen yanlış evrim geçirip skal greymon olurdu iskeletor bişey.. ne gaza gelirdik be şuan yazarken bile gaza geldim bunu veren kanal veya bu arşivi nerden edinebilirim? mümkünse türkçe dublaj alt yazıda olabilir. varmı bildiğiniz animelerin oldugu yer

ilk izlediğimde 4.sınıftaydım galiba okuldan geldiğim gibi 2 saat aralıksız kanald izledim acaba çıkmayacak mı diye düşünrüken başladı gerçketen mükemmeldi cipslerden çıkan tasolarının hepsini biriktirdim ama çaldılar peh özlettin şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı

Monster rancher ida bilirim hocam. Ozamanlar digimon pokemon daha popüler olduğundan daha akılda kalıcı bunlar.

Burdaki tek gözün teleport teleport teleport diye dolanıpta bir türlü doğru yere ışınlanamadığı nasıl unutulur. Hele o kurta yüklenmiş duygusallık ve iç çekişmeler animeyi geçin hangi dizide filmde var sorarım size. Anime müziğide on numaraydı. Duygulandım. Bu bitti diye ne üzülmüştüm..

Öyle valla hocam yok şimdi öyle cizgifilmler. Göz zaten unutulmaz. Teleport diyip duruyodu yanlış yere gidince korkup sasiriyodu pokemona okadarda isinamamistim ben. Ha bide dragonball vardı maymun gibi bi çocuktu kuyruğu vardı. Kame hame dalgası yapiyodu dolunayda canavar oluyodu kuyruğunu kesince kuculuyodu falan oda baya iyiydi. Bide tsubasa. Inzagi falan vardi ah ulan eski günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

beyler bayanlar harbi onun gibi çizgi film olmadı. agumon vardı evrim geçiriyodu. agumondaaan greymonaaa falan diyodu evrim geçirip greymon oluyodu. greymon bazen yanlış evrim geçirip skal greymon olurdu iskeletor bişey.. ne gaza gelirdik be şuan yazarken bile gaza geldim bunu veren kanal veya bu arşivi nerden edinebilirim? mümkünse türkçe dublaj alt yazıda olabilir. varmı bildiğiniz animelerin oldugu yer

ilk izlediğimde 4.sınıftaydım galiba okuldan geldiğim gibi 2 saat aralıksız kanald izledim acaba çıkmayacak mı diye düşünrüken başladı gerçketen mükemmeldi cipslerden çıkan tasolarının hepsini biriktirdim ama çaldılar peh özlettin şimdi

Ben kökerdim hep taso oynarken arada nostalji iyidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Ben kökerdim hep taso oynarken arada nostalji iyidir

sonradan hepsini bozdular ya digimon pokemon yugioh felan

• Ne severdim digimon u ya çantam vardı digimonlu bi kaç tasom duruyor hala iç içe geçen digimon tasolarından.
  • quote:

quote:

quote:

digimon gibisi olmadı Gs topu tüm çabalara rağmen açılamamıştır ash denediği halde bile,aslında animede hiç bir zaman Gs topu açılmamıştır.Fakat pokemon un gameboy oyunlarında (gold silver crystal) Azelea şehrinde Kurt isimli poketopu yaratıcısından Gs topunu kahramanımız alır ve Azelea ormanındaki orman koruyucusunun tapınağana koyar.Orman koruyucusu Celebi (Serebii) ortaya çıkar (Level 30) .

digimon gibisi olmadı

2008 yılında ise Pokemon un yaratıcısı ile yapılan röpörtajda ''Aslında animede Gs topundan Celebi nin çıkması planlanmıştı fakat Celebi yi 4.filmin yıldızı yapmaya sakladığımız için bu planı iptal ettik'' demiştir.

tabiki celebi usta bu efsanevi (legendary)

Ok. Peki onun haricinde 2. Sırada ki en güçlü pokemon

•  digimon gibisi olmadı
  • Favorim digimon beyblade taso oynamaktan elim yara olurdu yugiohdan sonra izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı

Buyuk goz matrakti

• quote:

quote:

digimon gibisi olmadı

1 dk yaw. Ben bunu gördüm.

Bi ara Pokemon -2-3-4-5 falan yayınlanıyodu herhafta trt 1 de. Pazar günüydü sanırım. İzlediniz mi bilmem ama ben izledim. Nasıl diim böyle 1 saatliksinemalar olur ya işte onun gibiydi.

İşte 1 tanesinde geçmişe gidiyolar. 1 çocukla tanışıyolar. Sonra bunubuluyolar falan böyle ölmek üzre. 1 dere mi göl mü ne var oraya koyunca düzelcek.

Olaylarla götürüyolar onu bu tam ölü gibi. Herkes ağlıyo bu arada sonra düzeliyo.

Geleceğe dönmeden tanıştıkları çocuk pikachu nun portresini yapıyo uyurken. Geleceğe dönüyolar. Proffesörle konuşuyolar filan.

Bitmek üzreylen o portre proffesörün masasının üzerinde duruyodu herhalde. Sonuç o çocuk profesör.
    Tabi yanlış hatırlamıyosam bu pokemondu:)

• sıkı bir pokemon Beyblade taraftarı olmamla beraber söylüyorum ki dragon ball alayını ezer geçer
  • şu an yattığım yatağın örtüsü digimon :). kaç senedir duruyo çizgi filmi izlerken almıştık daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: .

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Mayıs 2020; 6:36:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.