Şimdi Ara

digimon gibisi olmadı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    charizardın yeri ayrıdır
  • pokemon>beyblade>digimon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: devil205

digimonun filmide vardı birde cipsilerden taso çıkyırodu oydu dimi digimon tam hatırlayamadım bitane kurt gibi bişey vardı dönen tekme atıyodu en çok onu seviyodum tasolarda

Cipsi diyenlere sinir oluyorum

bende bana sinir olanlara sinir oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

tek kral pokemondu

Pika pika(evet bencede)

digimon gibisi olmadı
  • Siz şimdi Pokemon, Digimon, Monster Rancher demişken, bunların da zamanında BRT de yayınlanan en popüler anime serilerindem ikisi olduğunu da bilirsiniz (!)

digimon gibisi olmadı

digimon gibisi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 27 Kasım 2012; 18:29:07 >

• duygulandım ya la niye yapıyorsunuz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: grbgrb0

quote:

beyler bayanlar harbi onun gibi çizgi film olmadı. agumon vardı evrim geçiriyodu. agumondaaan greymonaaa falan diyodu evrim geçirip greymon oluyodu. greymon bazen yanlış evrim geçirip skal greymon olurdu iskeletor bişey.. ne gaza gelirdik be şuan yazarken bile gaza geldim bunu veren kanal veya bu arşivi nerden edinebilirim? mümkünse türkçe dublaj alt yazıda olabilir. varmı bildiğiniz animelerin oldugu yer

alakasız olucak ama ismini öğrenebilir miyim?

Ismim onur tanisiyomuyuz

yok tanışmıyoruz soyadı karakaya olan bi arkadaş vardı bi ihtimal olabilirsin diye sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

quote:

tek kral pokemondu

hocam gözünü seveyim pokemon 99 luların çizgifilmi. digimon gibisi olmadı valla ben böyle düşünüyorum daha çok heycan verirdi. bildiğin anime sitesi falan varmı?

edit: sanırım haksızlık ettim pokemonuda çok severdim. bide ozamanlar dragonball vardı. kame hame dalgası yapıyodu o çocuk oda güzeldi. harbi arşiv yapmam lazım ya 40 yıl geçse yine izlerim. şimdikiler saçma bakugan benten falan

Ya nasıl 99luların çizgi filmi oluyor zaten 99 2000 de izliyorduk pokemonu

ya ben senin profili göremediğimden arkadaşlık isteği gönderemedim sen gönderir msin?

• quote:

tek kral pokemondu

ADAM ADAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gargaççımbooooovvvv
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı

Monster rancher ida bilirim hocam. Ozamanlar digimon pokemon daha popüler olduğundan daha akılda kalıcı bunlar.

Burdaki tek gözün teleport teleport teleport diye dolanıpta bir türlü doğru yere ışınlanamadığı nasıl unutulur. Hele o kurta yüklenmiş duygusallık ve iç çekişmeler animeyi geçin hangi dizide filmde var sorarım size. Anime müziğide on numaraydı. Duygulandım. Bu bitti diye ne üzülmüştüm..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Mayıs 2020; 6:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı

+ruruoni kenshin bunlardir asil anime, cocuklugumda az uzulmedim olen yaratiklara monstr rancherda, bildigin hiyerarsik bir canavar yonetimine baskaldiri vardi

• pokemondan başkası yalan cipslerin şifresini çözmek bile paha biçilemezdi mahallece sadece 1-3-5-7 . leri alıyorduk dierlerini kızlar alıyordu bakkal 1 ay sonra çaktı olayı ters bağlıyordu 1 tane alıp kesiyordu bakkal la akıl oyunları na girişmek off o ne hazdı be kumardanda öteydi pokeden başkası yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

ulan aklima soktunuz jorrentzden 10 sezonluk link buldum pokemonun indiriyorum allahtan ingilizce yaziyo japonca degil. insallah iner ya 90 gb fln

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

pokemondan başkası yalan cipslerin şifresini çözmek bile paha biçilemezdi mahallece sadece 1-3-5-7 . leri alıyorduk dierlerini kızlar alıyordu bakkal 1 ay sonra çaktı olayı ters bağlıyordu 1 tane alıp kesiyordu bakkal la akıl oyunları na girişmek off o ne hazdı be kumardanda öteydi pokeden başkası yalan

Az mı mıncıkladık parcaladk 25 kuruşluk cipsleri

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

pokemondan başkası yalan cipslerin şifresini çözmek bile paha biçilemezdi mahallece sadece 1-3-5-7 . leri alıyorduk dierlerini kızlar alıyordu bakkal 1 ay sonra çaktı olayı ters bağlıyordu 1 tane alıp kesiyordu bakkal la akıl oyunları na girişmek off o ne hazdı be kumardanda öteydi pokeden başkası yalan

Az mı mıncıkladık parcaladk 25 kuruşluk cipsleri

büftekliden sağlam kırılmamış cips çıkmıyordu

• digimon u bende çok severdim bi bölümünde ağlamıştım o derece
  • pokemon daha tutulmuştur ama digimonun kurgusu daha sağlamdır aslında.

örneğin, digimonun karakterleri büyüyüp evlenip, çocuklarınının digimonları ile seri devam etmiş. daha sonradan konu bitince paralel evrende farklı bir seri başlamıştır.
    ash ise 10 sezondur 10 yaşındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 10 Aralık 2012; 15:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

quote:

tek kral pokemondu

hocam gözünü seveyim pokemon 99 luların çizgifilmi. digimon gibisi olmadı valla ben böyle düşünüyorum daha çok heycan verirdi. bildiğin anime sitesi falan varmı?

edit: sanırım haksızlık ettim pokemonuda çok severdim. bide ozamanlar dragonball vardı. kame hame dalgası yapıyodu o çocuk oda güzeldi. harbi arşiv yapmam lazım ya 40 yıl geçse yine izlerim. şimdikiler saçma bakugan benten falan

Ya nasıl 99luların çizgi filmi oluyor zaten 99 2000 de izliyorduk pokemonu

ya ben senin profili göremediğimden arkadaşlık isteği gönderemedim sen gönderir msin?

Nasıl oldu da profili gizledim ben profilin gizlenmesine karşı çıkan biriyim yanlışlıkla olmuş Gönderdim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.