Bildirim
Diğer isslerde aktivasyon süreci 24 saat iken TurkNet'te uzun sürüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Muhtemelen TT' un bezdirmesinden gecikiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Türk Telekom'un oyunları bunlar aşırı derece zarar ediyorlar _____________________________ || https://t.me/donanimhaberiss" data-href="https://t.me/donanimhaberiss">TELEGRAM GRUBUMUZ KURULMUŞTUR. || TÜRK TELEKOM FİBEROPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Türk Telekom'un oyunları bunlar aşırı derece zarar ediyorlar
Hocam Tt darbe girişiminden sonraki hafta pazartesi direk geldiler hatta modem verdiler
Ev telefonu da açık
Modemi takmaya geldiklerinde adam arayıp aktif ettirdi
Kendi santrallerine numarayı girmeleri lazım ama oyalıyorlar pazartesi aradım bu hafta içinde olur 2 gün önce aradım en geç cumaya diyorlar
Acileyitimizi arttırıp duruyorlar kaç kademeliyse artık
Gerçekten sıkıldım ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anladım bu yaşadıklarınızı Vodafone Net'te yaşamıştım.
Türknet pek yaşamamıştım artık abone sayısı artınca demek ki yaptırım yapıyorlar_____________________________ || https://t.me/donanimhaberiss" data-href="https://t.me/donanimhaberiss">TELEGRAM GRUBUMUZ KURULMUŞTUR. || TÜRK TELEKOM FİBEROPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] -
Allah TürkNet'i bildiği gibi yapsın
Binamda fiber altyapısı varmış o kadar uğraştım dilekçeydi modemdi şimdi gidip modemi ttye teslim etmem gerekli ve iptal dilekçesi yollamam gerekli
Ev telefonunda 1 dakika konuşmam var şimdi ondan 59TL alır bunlar
@doominsert
Hocam yardımcı olur musunuz
Dostum daha önceki PM yazışmalarımıza baktım fakat abone numarası paylaşmamışsın. Aboneliğe ulaşabileceğim irt. no paylaşırmısın PM.den _____________________________ Cpu: i7 4770K Motherboard: MSI z87 MPOWER Gpu: PowerColor r9 290x PCS+ Ram : 16GB 2133 mhz(OC) Storage: Samsung 840 EVO 250GB SSD Case:Carbide Series® Air 540 -
benim internetimi 2 günde açtılar istanbuldayım bu arada _____________________________ -
Tarihlerimizde hemen hemen ayni durumumuzda bende bekliyorum mh arayinca ayni cevapla karsilasiyorun.
27 haziranda evraklar gitti, 30 haziranda işlemleriniz başladı dedi hala bir hareket yok. pazartesi telekom ekipleri bağlantıya geldi ama internet yok ortada. tilgin modem taktılar, altyapınız fiber size vdsl dışında paket satamazlar dedi telekomdaki arkadaş, aradık hemen durumu izah ettik, adsl olarak aldığınız aboneliğe teknik olarak port tahsis edilmesi imkansız, siz aboneliği vdsle çevirin hemen bağlanır dedik ama 6 gündür sürekli kayıt alınıyor başkada bir numara yok. tek yapacakları şey adsl aboneliğini vdsl olarak güncellemek ama basmıyor işte yada herkesi böyle diyerek abone yaptılar şimdi işin içinden çıkamıyorlar. bugün yetkili olduğunu söyleyen bir abla aradı, namus şeref sözü verdi bizzat ilgilenip geri dönüş yapacağını ama salı günü arayan ablada aynı şeyi söylemişti, haliyle çok bir ümidim yok. yeni abone olacaklar yani sıfırdan abonelik başlatacaklara abi/kardeş tavsiyesi (yaş 35) altyapınızı bizzat gidip telekom ofislerinde vdsl mi adsl mi olduğunu teyit edin. aksi halde benim gibi vdsl altyapınız varken size adsl aboneliği başlatırlar ve sittin sene abone olamadan cinnet geçirerek her gününüzü sinir harpleriyle geçirirsiniz. en kötü şeyde aradığınızda karşınızda yetkili bulamamak, sürekli açılan kayıtlar, sürekli aciliyetler üst birime iletilmiştir kelamları vs... uzak durun demiyorum kimsenin ekmeğiyle oynamak yakışmaz bize ama cidden 1 ayda bağlanmayan internet resmen eziyet gibi bir şey, sanırsın ortaçağda yaşıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ...
-
Bu abi hakli. Daha once santrale gittim bana adsl alirsin baska hizmet alamazdin dediler. Abone olurken mh vdsl destekler vdsl yapalim vdsl olsun dedi bende kabul ettum bugun aradim vdsl talep ettik reddedilmis diyor paketi adsl cevirin vdsl istemiyorum dedim ben yapamam ust birimden arkadaslar yapar yada yeniden abone olun diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
27 haziranda evraklar gitti, 30 haziranda işlemleriniz başladı dedi hala bir hareket yok. pazartesi telekom ekipleri bağlantıya geldi ama internet yok ortada. tilgin modem taktılar, altyapınız fiber size vdsl dışında paket satamazlar dedi telekomdaki arkadaş, aradık hemen durumu izah ettik, adsl olarak aldığınız aboneliğe teknik olarak port tahsis edilmesi imkansız, siz aboneliği vdsle çevirin hemen bağlanır dedik ama 6 gündür sürekli kayıt alınıyor başkada bir numara yok. tek yapacakları şey adsl aboneliğini vdsl olarak güncellemek ama basmıyor işte yada herkesi böyle diyerek abone yaptılar şimdi işin içinden çıkamıyorlar. bugün yetkili olduğunu söyleyen bir abla aradı, namus şeref sözü verdi bizzat ilgilenip geri dönüş yapacağını ama salı günü arayan ablada aynı şeyi söylemişti, haliyle çok bir ümidim yok. yeni abone olacaklar yani sıfırdan abonelik başlatacaklara abi/kardeş tavsiyesi (yaş 35) altyapınızı bizzat gidip telekom ofislerinde vdsl mi adsl mi olduğunu teyit edin. aksi halde benim gibi vdsl altyapınız varken size adsl aboneliği başlatırlar ve sittin sene abone olamadan cinnet geçirerek her gününüzü sinir harpleriyle geçirirsiniz. en kötü şeyde aradığınızda karşınızda yetkili bulamamak, sürekli açılan kayıtlar, sürekli aciliyetler üst birime iletilmiştir kelamları vs... uzak durun demiyorum kimsenin ekmeğiyle oynamak yakışmaz bize ama cidden 1 ayda bağlanmayan internet resmen eziyet gibi bir şey, sanırsın ortaçağda yaşıyoruz.
Hocam ,adsl'den vdsl'e geçiş zor bir işlem gerekli donanımsal altyapısal işlemleri ağustos ayına bulucak, tabi geçiş olana kadar bizimde biraz başımız ağrıyacak_____________________________ Cpu: i7 4770K Motherboard: MSI z87 MPOWER Gpu: PowerColor r9 290x PCS+ Ram : 16GB 2133 mhz(OC) Storage: Samsung 840 EVO 250GB SSD Case:Carbide Series® Air 540
-
quote:
Orijinalden alıntı: doominsert
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
Hocam ,adsl'den vdsl'e geçiş zor bir işlem gerekli donanımsal altyapısal işlemleri ağustos ayına bulucak, tabi geçiş olana kadar bizimde biraz başımız ağrıyacak
hocam şimdi onu bunu bırakalım, benim abonelik bilgilerim sende var, benim internetimi ne zaman açıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ...
-
benim internetim 2.5 aydır açılmıyor biz ne yapalım _____________________________ selam -
Aman ha Türknetten uzak durun.quote:
Orijinalden alıntı: sahbeewah
benim internetim 2.5 aydır açılmıyor biz ne yapalım
Haftalardır internetim gelmedi.Ne zaman gelecek belli değil, bekliyoruz...
Türk Telekom bir günde Türknet'e geçişi onayladı ama hala internetim gelmedi.
Sakın ola benim başıma gelmez demeyin.
Ben de dedim gelmeyen kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atm10 -- 3 Ekim 2016; 18:59:20 >_____________________________ -
Ben böyle berbat, rezil kepaze bir müşteri hizmetleri görmedim.quote:
Orijinalden alıntı: atm10
Aman ha Türknetten uzak durun.
Haftalardır internetim gelmedi.Ne zaman gelecek belli değil, bekliyoruz...
Türk Telekom bir günde Türknet'e geçişi onayladı ama hala internetim gelmedi.
Sakın ola benim başıma gelmez demeyin.
Ben de dedim gelmeyen kalmadı.
Alıntıları Göster
müşteriyi memnun etmemek isteseler ancak bu kadar başarabilirlerdi!
Sadece bilgi veriyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar.Konuşan temsilcilerin birbirinden haberi yok.
Oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar.
Benim ağzım yandı sizinde yanmasın.
İnternetin gelmesi abartısız aylar sürebilir.
Ne zaman geleceği hakkında en ufak bilgi vermiyorlar.Verseler bile sallıyorlar ve sözünde hiç durmadılar._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: atm10
Ben böyle berbat, rezil kepaze bir müşteri hizmetleri görmedim.
müşteriyi memnun etmemek isteseler ancak bu kadar başarabilirlerdi!
Sadece bilgi veriyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar.Konuşan temsilcilerin birbirinden haberi yok.
Oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar.
Benim ağzım yandı sizinde yanmasın.
İnternetin gelmesi abartısız aylar sürebilir.
Ne zaman geleceği hakkında en ufak bilgi vermiyorlar.Verseler bile sallıyorlar ve sözünde hiç durmadılar.
vallahi internetim şuanda açıldı açıldığından beri herhangi bir kopma vs olmadı ping desende yok söylenen hızlarda download da yapıyor, aktivasyon dışında gayet memnunum._____________________________ selam -
Banada bu gün kullanıcı adı şifre gönderdiler.Hizmetiniz açıldı denildi.Türknetden bir bayan aradı saat 13:20 de aktif olduğunu görüyorum dedi.Evd geldim bırak interneti hat yok evde.Cablo tester ile bakıyorum hiç sinyal yok.Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlatıyorum ha öylemi arıza kaydı açalım diyor bana.Vodafone de tam 30 gün nakil bekledim olmadı iptal ettirdim türknet geçtim onlarda oyalıyor.Yarın açılmazsa iptal edip TTNET geçicem.10 lira fazla veririm en azından kafam ağrımaz...
Ucuz etin yahnisi bu kadar olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koca bir şehir çöküyor üstüme her gece...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X