Diablo 3 çıkana kadar takılabileceğim bir oyun arıyorum. Oblivion tarzı olamaz. Muhakkak karakteri arkadan görmeli. Değilse en fazla 10 dakika oynayıp yere yığılıyorum. First person oyunlar içimi bulandırıyor. Diablodan sonra en çok Dungeon Siege Sonrada Titan Quest hoşuma gitti. Aynı tarzı sevenlerden oyun önerisi rica ediyorum...
sacred, Legend Hand of God, Divine Divinity üçü de süper oynadığın oyunlrın üstüne bunlar daha güzel gidecek
Divine Divinity 2'nin gameplay videolarına baktım. fable gibi geldi bana. sana uygun olmaz.
Neverwinter Nights 2...Hem yavas yavas FRP'ye dogru giriş yaparsın....Benim tavsiyem Neverwinter Nights 2 ve Divine&Divinity
Divine Divinity, Sacred 1, Sacred 2, Silverfall, Silverfall: Earth Awakening, Dawn of Magic 1, Dawn of Magic 2, Legend: Hand Of God, Nox, Revenant, Dark Stone, Fate.
Ayrıca oynamadıysan Diablo 2'nin ek paketi Lord of Destruction, Dungeon Siege 2'nin ek paketi Broken World, Titan Quest'in ek paketi Immortal Throne'u da oyna.
EK paketleri oynadım. Titan quest oynadıktan sora aşağı graikler oynanmaz artık. space siege nasıl
O zaman Silverfall, Sacred 2, Legend Hand Of God ve Loki oyunlarına bakacaksın. Titan Quest ile poligonsal anlamda yarışabilecek oyunlar onlar. Space Siege çok iyi bir oyun değil. RPG'den çok aksiyon oyunu gibi. Uzak dur, Dungeon Siege'i çıkaran firmaya yakışmıyor. İlla uzayda geçen bir RPG oynamak istiyorsan Mass Effect oyna. Bu arada grafiğe çok takılma. Sacred 2 ve Loki'yi örnek vereyim, grafikleri çok güzel bu oyanların, ama oynanış olarak Diablo 2'nin Sacred 1'in veya Divine Divinity'nin çok gerisinde bu oyunlar.
Bu arada aklıma bir oyun daha geldi Mage Knight: Apocalypse ona da bir göz atabilirsin. Hellgate London da eşya ve silah yönünden zengin bir oyun. Ama kendini biraz fazla tekrar ediyor. Onu da bir dene belki seversin.
HELLGATE LONDON aman uzak durun. şimdiye kadar gördüğüm en kötü oyunlardan birisi. bırakın satın almayı indirmeye bile değmez.
TQ İmmortal Thronedan sonra divine divinity seni 5 dk bile başında tutmaz söliyim. TQ oynamamış olsan oynardın ama şuan için boşa debelenme o oyunla :D
oynamadıysan kesinlikle ve kesinlikle Spellforce serisini oynamalısın. rpg strateji karışımı mükemmel bir oyun.Görevleri yaparken her bir görevden okadar zevk alarak oynadım ki hala rüya gibi geliyo bana.zira oyunu günlerce uğraştan sonra bitime çok az kala kardeşime kızıp orj cd yi kırdıktan sonra bırakmak zorunda kaldım. hangi rapidden indirsem de çalışmadı satan da bulamadım :(( şiddetle tavsiye ederim
loki çok bilinmesede diablo 2 nin 3d grafikli hali gibi bişi bence tabi. Deneme şansın varsa updateleri yapılmış halini oyna. Updatesiz hali çok buğlu özellikle magede hiç oynanmıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
O zaman Silverfall, Sacred 2, Legend Hand Of God ve Loki oyunlarına bakacaksın. Titan Quest ile poligonsal anlamda yarışabilecek oyunlar onlar. Space Siege çok iyi bir oyun değil. RPG'den çok aksiyon oyunu gibi. Uzak dur, Dungeon Siege'i çıkaran firmaya yakışmıyor. İlla uzayda geçen bir RPG oynamak istiyorsan Mass Effect oyna. Bu arada grafiğe çok takılma. Sacred 2 ve Loki'yi örnek vereyim, grafikleri çok güzel bu oyanların, ama oynanış olarak Diablo 2'nin Sacred 1'in veya Divine Divinity'nin çok gerisinde bu oyunlar.
Bu arada aklıma bir oyun daha geldi Mage Knight: Apocalypse ona da bir göz atabilirsin. Hellgate London da eşya ve silah yönünden zengin bir oyun. Ama kendini biraz fazla tekrar ediyor. Onu da bir dene belki seversin.
Saydığın çoğu oyunu rpg severler bile bilmiyor, biliyorsun değil mi? Mage Knight: Apocalypse'i oynadım bitirdim diyeni bırak, önerene bile rastlamadım. Aylar önce birkaç kelime yazmıştım hakkında, onun dışında bir başlığı var mıydı onu bile bilmiyorum.
Mage Knight: Apocalypse öyle çok reklamı yapılan bir oyun değildi. Action RPG olarak piyasaya çıktığında incelemelerde de %50 - 70 civarı, çok parlak olmayan notlar alınca unutuldu gitti. Sadece bu forumda değil bütün dünyada. Bana göre çok da kötü bir Diablo türevi değildi. Grafiklerine de gayet özenilmişti. Aksiyon sağlamdı. Oyunda çok ilerlemedim açıkcası. Ama oynadığım kadarı zevkliydi. Bence MK:A biraz hakkı yenmiş bir oyundur.
Legend: Hand Of God'da hakkı çok yenmiş diğer action RPGlerdendir. Çıktığında sistem gereksinimleri yüksek olduğundan çoğu kişi oyunu oynamadı. Yine unutuldu gitti. Ama, aksiyonu çok sağlam, grafikleri güzel, eğlenceli bir oyundur. Hatta action RPGlerde olmayan, klasik RPGlere özgü bir iki görev bile vardı. Karakterin dövüş stilinin dövüştüğü yaratığa göre şekil değiştirmesi ise oynanışı artırmasa da görselliğe önemli katkısı olan birşeydi.
Legend Hand of God ı aldım çalışmadı ya çok üzüldüm giden 5milyonuma :'( :)
Legend Hand of God oyununun çalışmaması genelde en son yüklenen Nvidia driverından kaynaklanıyor. Phsyx hatası verip de (mesaj geliyor ekrana) çalışmıyorsa oyunun klasörü içinden PhsysxLoader.dll dosyasını bulup siliyorsun. Bu kadar. Artık oyunun oynanmaya ve bitirilmeye hazır vaziyette. Afiyet olsun.
Sorun başkaysa detaylı bir yaz belki yine yardımcı olabilirim.
Pc'in kötü o zmn x) cidden fena oyun değil.
Fallout 3 mutalaka.
tq im den sonra oynadığın hiçbir oyundan zevk almayacaksın. Çünkü bende diablo2 +lod, ds2 +exp pack, tq oynadım. Ve piyasada ne kadar rpg varsa (yeni) kurdum oynadım. Bana tq nun yüzde 10 u kadar zevk vermedi. Şansını başka oyun tarzlarında dene d3 çıkana kadar :)
Loki tam faciaydı,5dk dayanamamistim, TQ kral oyun rpg degil ama DAW II yi kesin oynayin
quote:
Orijinalden alıntı: atilgan26
Diablo 3 çıkana kadar takılabileceğim bir oyun arıyorum. Oblivion tarzı olamaz. Muhakkak karakteri arkadan görmeli. Değilse en fazla 10 dakika oynayıp yere yığılıyorum. First person oyunlar içimi bulandırıyor. Diablodan sonra en çok Dungeon Siege Sonrada Titan Quest hoşuma gitti. Aynı tarzı sevenlerden oyun önerisi rica ediyorum...
Oyun önerisi vermeyeceğim ancak ilk satırında yazdıklarına takıldım. Mouse tekerleğini biraz ileri doğru ittirmek çok mu zordu? Oyunları orjinal almıyorsunuz, bu yüzden de hakettikleri saygıyı asla göstermiyorsunuz. " Beğenmedim, çöp olmuş, rezil kepaze... " şeklinde yorumlar yapıyorsunuz. Adamlar o oyunu yapabilmek için ailelenrine vakit ayırmıyor, gecenin 2sinde evine gidiyor. Ama gerçekten çok iyi olan bir oyuna hakettikleri saygıyı bile göstermiyor insanlar. Oblivion fanatiği değilim ama orjinal alın be artık şu oyunları. O zaman gerçekten hem daha çok sever hem de böyle acımazsızca çöpe atmazsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
quote:
Orijinalden alıntı: atilgan26
Oyun önerisi vermeyeceğim ancak ilk satırında yazdıklarına takıldım. Mouse tekerleğini biraz ileri doğru ittirmek çok mu zordu? Oyunları orjinal almıyorsunuz, bu yüzden de hakettikleri saygıyı asla göstermiyorsunuz. " Beğenmedim, çöp olmuş, rezil kepaze... " şeklinde yorumlar yapıyorsunuz. Adamlar o oyunu yapabilmek için ailelenrine vakit ayırmıyor, gecenin 2sinde evine gidiyor. Ama gerçekten çok iyi olan bir oyuna hakettikleri saygıyı bile göstermiyor insanlar. Oblivion fanatiği değilim ama orjinal alın be artık şu oyunları. O zaman gerçekten hem daha çok sever hem de böyle acımazsızca çöpe atmazsınız...
Merak ediyom hayatın boyunca sen kaç oyun oynadın ,ve bunların kaçı orjinaldi, bu gereksiz açıklamaya gerek duydun.