Şimdi Ara

Guild Wars 2 Steam'e geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23 Ağustos'da bizlerle Steam'de buluşuyor.


    Fiyatları belli değil ama ucuz olmasını beklemeyin. Steam kuru olduğu gibi alıyor. Tüm ek paketlerin içerisinde olduğu paket, bir sitede 100 dolar olarak belirlenmiş. Direkt 1800 lira olarak görebiliriz yani.

    store.steampowered.com
    Guild Wars 2 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1284210/Guild_Wars_2

    Oyunu oynayacak arkadaşlara, POF almadan diğer paketleri almayın, üzülürsünüz. Yeni oyuncular eğer ki ek paket alırsa kısa zıplayan bi raptor açık olacak ama onunla da ömür geçmez. Bineksiz GW2, gw2 değil.


    + Oyunu core(paketsiz) oynamak pvp açısından da oldukça zorlu. Pvp alanında item farkı oluşmadığı için yaptığınız buildler etkili ama paket almazsanız bu buildlere de erişiminiz olmuyor. Bu nedenle İmkanınız olursa tüm paketleri alın.


    İyi oyunlar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 16 Ağustos 2022; 17:8:42 >







  • Yeni başlayacak arkadaşlara iyi oyunlar dilerim. Daha iyi bir MMO oyunu olduğunu sanmıyorum şu an dünya üzerinde. Güzel zamanlar ve arkadaşlıklar edineceğinizin garantisini veririm. Her türlü sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Üstteki arkadaşın da söylediği gibi evet ek paketsiz gw2 gw2 değil arkadaşlar. Mutlaka ek paketlerle almanızı öneririm. Ama ben casual oyuncuyum, benim için story yeterli sorun olmaz diyorsanız oyunun sunduğu hikaye de oldukça tatmin edicidir. Free 2 play olarak başlayıp storyi yapabilirsiniz.

  • Böyle bir oyunun steama sunulmamasi hataydi zaten. Simdi baya user patlamasi yasayabilir.
  • umarım steame gelen diğer oyunlar gibi başta steam kurunu baz alarak açarlar tabi bilerek böyle yapmıyorlar :D standart collection 50 euro 910 tl civarı yapıyor ama steam kuruyla 300-400den açılırsa direkt alıcam bu şekilde kaç tane oyun açıldı 99 tlden aldık ertesi gün 600 lira oldu

  • Eski hesaplara linklenmeyecek olması aşırı saçma, benim kaç yıldır oynadığım içinde bir ton skin, mount vs. olan hesabı kullanmayacağım da steamden yeni hesap açacağım öyle mi?


    Yeni expansion'ı steamden alıp, kullandığım hesaba linklemek istiyordum elder scrolls online gibi. Buna izin vermiyorlar, klasik anet basiretsizliği.


    Eşşek adam olur bu anet adam olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Ağustos 2022; 16:50:46 >
  • paketler 450 lira, bence iyi ama aynı anda almaya kalkarsan paket

  • thiler kullanıcısına yanıt

    İyimi 2 paketi 70 liraya aldım ben  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.