Şimdi Ara

Diablo 3 vs Skyrim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Diablo 3 vs Skyrim

(En Son Oy Tarihi: 1.10.2024)
Giriş
  • Evet beyler daiblo 3 open beta da çıktı, diablo 3 mü skyrim mi? artıları ve eksileri neler? tartışalım. ancak kimse demesin:

- bu iki oyun birbirinden farklı. elma ile armutu kıyaslamayın.
    - ikisi de rpg kardeşim
    - git rpgnin anlamını öğren de gel. diablo hack and slash
    - bence ikisi de rpg değil.
    .
    .
    .
    .

sonuçta ikisi de oyun :)

bana göre skyrim her açıdan çok daha iyi. tek eksiği konsol arayüzü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Diablo diyesim geldi, sebep sorsan nedenini söyleyemem.Alışkanlık herhalde, bir yerden sonra benimsiyor insan.
  • Ben derim ki biri beta biri full karşılaştırmak için daha erken.
  • Diablo III
  • skyrim zaten rpg değil, açık dünyalı action adventure hack n slash gibi bir şey..
  • Karşılaştırmalar aynı tarz oyunlar arasında yapılır diye bir kural olmadığı gibi, inceleme değil sadece görüş/beğeni isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Karşılaştırmalar aynı tarz oyunlar arasında yapılır diye bir kural olmadığı gibi, inceleme değil sadece görüş/beğeni isteniyor.

nihayet anlayan birisi çıktı. :) ne zaman iki oyun karşılaştırmak istense oyunların hangi türe ait oldugu üzerine uzunca süre tartışılıyor. her oyunun kendine münhasır oldugunu düşünerek cevap verelim lütfen.

skyrimi daha iyi bulmama rağmen, konsol arayüzünün dışında diğer eksiği de online olmaması ve birden fazla kez oynanabilirliğinin az olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman sorayım: Fifa 12 mi Diablo 3 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

O zaman sorayım: Fifa 12 mi Diablo 3 mü?

Futbol sevmem, Diablo III.
    Sizden teknik açıdan bir oyun experi yorumları ya da ayrıntılı inceleme beklemiyor arkadaş.2 oyundan sadece birini oynama şansınız olsa, hangisini seçerdiniz, tercihiniz ne yönde olurdu diyor fakat anlamak istemiyor sanırım kimse
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Açıkça söyleyeyim, Diabloyu hiç oynamadım ama bir RPG Skyrimden daha iyi olabilir mi diye düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.
  • Diablo III
  • skyrim tabi diablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Evet beyler daiblo 3 open beta da çıktı, diablo 3 mü skyrim mi? artıları ve eksileri neler? tartışalım.

sonuçta ikisi de oyun :)

bana göre skyrim her açıdan çok daha iyi. tek eksiği konsol arayüzü.

Aylar önce çıkmış uzun soluklu oynanmış bir oyunla Beta aşamasında ve çıkmasına daha 3 hafta bir oyunu karşılaştırmamızı istiyorsunuz.

Bu insan doğasındaki merak duygusuna aykırıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

diablo 3'te yüz değiştirme gibi bir seçenek olacak mı??

Hayır olmayacak.
  • diablo 3 betay beğendim ama torchlite, titan quest vs gibi oyunlardan sonra bu tarz artik ciddi alisilmis hale geldi öyle oha falan olmadim. skyrim ise inanilmaz open world ve sürükleyici bir oyun, ama şöyle birşey var skyrim 2 ay oynanir diablo 3 2yil hatta 4-5 sene oynanir .. Ayrildiklari en buyuk nokta bu ama oyumu skyrim verdim.
  • Gelirse Skyrim online diyorum. Gerçi MMORPG olcak o. MP olmadan bir oyun 1-2 ay oynanır. 1 hafta öncesinde kadar TQ İmmortal Throne oynuyordum bu tip oyunlar sıktı. Tıklıyorsun adam vuruyor ama skyrim öyle mi kendin nişan alıyorsun vs. ben skyrim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Açıkça söyleyeyim, Diabloyu hiç oynamadım ama bir RPG Skyrimden daha iyi olabilir mi diye düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.

Niye olmasın ki, sonuçta Skyrim HAS bir RPG oyunu değil serinin diğer oyunlarına göre bayağı bir özelliği kırpılmış.
  • dıablo 3 beta oynamadım.ama h.a.s turunu daha cok sevdıgım ıcın dıablo3 dıyorum.skyrım oynadım ama pek sarmadı.sıkıyor benı dıaloglar.
  • Objektif olmayarak Diablo 3 diyorum. Diablo 3'ü birkaç oyun hariç (Diablo 1-2, Starcraft, Half Life serisi, bir de oyun çıktıktan sonra buraya Mafia, Unreal Tournament ve Return to Castle Wolfenstein da yazabilirim) hangi oyunla karşılaştırırsak karşılaştıralım cevabım aynı olurdu. Söz konusu Diablo, Starcraft ya da Half Life olunca objektif olamıyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 23 Nisan 2012; 21:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

O zaman sorayım: Fifa 12 mi Diablo 3 mü?

Futbol sevmem, Diablo III.
    Sizden teknik açıdan bir oyun experi yorumları ya da ayrıntılı inceleme beklemiyor arkadaş.2 oyundan sadece birini oynama şansınız olsa, hangisini seçerdiniz, tercihiniz ne yönde olurdu diyor fakat anlamak istemiyor sanırım kimse

Valla adam haklı şimdi ANDREİ

Senin bahsettiğin gibi bir soruyu soran arakdaşın tavsiyeye değik köteğe ihtiyacı var

• Ben Skyrimi denedim ancak nedendir bilinmez 1 saat sonra sıkılıp kapattım bir dahada açmadım. Diablo III ise Beta olmasına rağmen cidden çok sardı hemen 6-7 saatimi çaldı yine :) belki diablo 2 nin hatırası olduğundan, ancak bana göre çok güzel olmuş, beğendim.

Diablo III diyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.