Şimdi Ara

Verrutol siğil ilacı kullanan varmı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saglik bolumunde cevap gelmiyo o yuzden buraya actim adminler silmesin konuyu😢😢

Veruutol kullanıyorum 3 gündür siğil ilacı sürdükten bi süre sonra beyaz tabakayı kaldırıyoruz ama benim tabaka kalmıyo siğilde oynuyo eger tabakayi kaldirirsam siğilde kopacak gibi kanamasını istemiyorum nasıl çıkartmam gerek kanarsa ilacı sürmeye devam etcem mi bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerde o eski dedeler -- 22 Eylül 2015; 10:37:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Verrutol Siğil İlacı: Kullanım, Yan Etkiler ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Verrutol, siğillerin tedavisinde kullanılan topikal bir ilaçtır. Podofilin ve salisilik asit içeren bir reçine çözeltisidir.

Verrutol Nasıl Kullanılır?

• Etkilenen bölgeyi ılık su ve sabunla yıkayın.
    • Siğil üzerine küçük bir miktar Verrutol uygulayın.
    • Uygulamadan sonra alanı bir bandaj ile kapatın.

Verrutol'un Yan Etkileri Nelerdir?

• Cilt tahrişi, kızarıklık ve şişme
    • Uygulama bölgesinde yara oluşumu
    • Nadir durumlarda, alerjik reaksiyonlar

Verrutol'un Kullanımı Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Verrutol'u sağlıklı cilde uygulamayın.
    • Gözlerle temastan kaçının.
    • Tedavi süresi boyunca siğile dokunmaktan veya kaşımaktan kaçının.
    • Verrutol'u 12 yaşından küçük çocuklarda kullanmayın.
    • Verrutol'u hamilelik veya emzirme döneminde kullanmadan önce bir doktora danışın.

Verrutol Et Beni İçin Kullanılır mı?

Verrutol, et benlerinin tedavisi için tasarlanmamıştır. Et beni için uygun tedavi yöntemleri hakkında bir doktora danışmanız önerilir.

Verrutol İz Bırakır mı?

Verrutol'un doğru kullanımıyla genellikle iz bırakmaz. Ancak, uygulama bölgesinde cilt tahrişi meydana gelirse geçici izler oluşabilir.

Verrutol Siğil İlacı Kullanıcı Yorumları:

Verrutol'u kullananların yorumları değişkenlik göstermektedir. Bazı kullanıcılar siğillerinin hızlı bir şekilde kaybolduğunu bildirirken, diğerleri daha az etkili olduğunu belirtmektedir. Verrutol'un etkinliği, siğilin boyutuna, yerine ve kişinin bireysel tepkisine bağlı olabilir.

Verrutol kullanmayı düşünüyorsanız, en iyi tedavi yöntemi ve potansiyel yan etkiler hakkında bir doktora danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aktif olarak kullaniyorum 6yada 7.gunum. İlk 3gun kullandim 2gun ara verdim simdi tekrar basladim 3.gundeyim 7gun olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://imgim.com/image/p_20150922_103855.jpg

Aha buda ss'si napacam ben simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruna gelecek olursam. Biraz kalin surmeye calis kaldirmasi rahat olur. Ben sigille falan birlikte sokup aldim kalin kalim surmustum koparirken kopmasin diye biraz mazosistlik var bende aci o yuzden sikinti olmuyo bas parmagimdaki sigilin etrafina cok tasirdim simdi orada derin bir yara oldu ama yinede surmeye devam ediyorum ben sigili koparttim ben hep gelisimden cok memnunum ilacin isini kolaylastiriyim diye iyice koparttim zaten kararmisti ve olu tabakaydi fazla acimadi kaldirirken sadece deriye bagli ise deri kalkiyo o acitiyo iyi gunler

• o cok kucuk ya benimiiler baygi buyuk 7parmagimda var

• kaldırman lazım yoksa olmaz birde siilin etrafına taşırma yoksa iz kalıyor tecrübeyle sabit.

• http://imgim.com/image/p_20150922_105131.jpg

Kaldırdım beyler buda yeni ss'si kanıycak sanmıştım kanamadı hiç ben biraz etrafina tasirmistim rahatca kaldırırım diye ama bidaha sürmem simdi biraz dinlendircem akşam sürcem ilacı tekrardan

• Yukarı

• Benim ayağımda da siğil (böyle mi yazılıyor bilmiyorum :D ) birkaç ay sonra duş aldıktan sonra kendiliğinden kopmuştu. Ama ben ilacımın adını hatırlamıyorum. Sadece siğilin kenarlarını aşındırdığını hatırlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.