Şimdi Ara

Seni seviyorum mu Senden hoşlanıyorum mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kıza çıkma teklif etmek isityorum fakat bu konuda daha önce hiç tecrübem olmadı. Şimdi ben bu kıza "Senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın?" mı diyeceğim yoksa " Seni seviyorum benimle çıkar mısın" diyeceğim?

Bir Erkek "Senden Hoşlanıyorum" Derse

Bir erkeğin "senden hoşlanıyorum" demesi, duygusal bir tepkidir ve kişisel ilgisini dile getirmektedir. Bu ifade, romantik duyguların ilk aşamasını işaret edebilir veya yalnızca arkadaşlık temelli bir beğeniyi yansıtabilir.

İfadeyi Nasıl Yorumlamalısın?

Erkeğin sözlerini yorumlarken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Bağlam: İfadenin söylendiği ortam ve durum, anlamını etkileyebilir. Örneğin, samimi bir ortamda söylenmişse, romantik bir ilgiyi ifade etme olasılığı daha yüksek olabilir.
    • Vücut Dili: Erkeğin vücut dili, sözlü ifadesini destekliyor mu? Göz teması kurma, gülümseme ve yakın durma gibi işaretler, ilgisinin gerçekliğini gösterebilir.
    • Geçmiş Etkileşimler: Geçmişteki etkileşimlerinize ve ilişkinizin dinamiklerine dikkat et. Sizlere yönelik tutumu zaman içinde değiştiyse, "senden hoşlanıyorum" ifadesi daha önemli bir anlama gelebilir.

Tepki Vermeden Önce

Bir erkeğin "senden hoşlanıyorum" demesine tepki vermeden önce, kendi duygularını ve bu ifadeye nasıl karşılık vereceğini düşünmelisin:

• Karşılıklı İlgi: Onun da ilgisini çekiyorsan, bunu göstermekten çekinme. Bunu gülümseyerek, göz teması kurarak veya karşılıklı bir iltifat vererek yapabilirsin.
    • Dostça Tepki: Arkadaşça bir ilgi hissediyorsan, bunun kendisine açıkça belirt. Arkadaşlığınıza değer verdiğini ve romantik bir ilişkiye girmek istemediğini nazikçe ifade et.
    • Zaman İste: Karar vermekte zorlanıyorsan, biraz zaman iste. Duygularını düşünmek ve uygun cevabı seçmek için zamana ihtiyacın olabilir.

İletişim Anahtardır

Herhangi bir tepki vermeden önce, erkekle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Duygularını açıkla, sınırlarını belirle ve karşılıklı saygılı bir şekilde konuşun. Bu, her iki taraf için de sağlıklı bir sonuca yol açacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "Benimle çıkar mısın".

Bu soruyu sorma.Mesela şey olabilir en güzelinden,sinemaya gidelim veya bi haftasonu beraber vakit geçirebilir miyiz? diye sor.Eğer buluşursanız boş bi anda elini tutarsın.Daha hoş olur.

Elini bırakırsa pm den bana bol bol sövebilirsin.

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

"Benimle çıkar mısın".

Bu soruyu sorma.Mesela şey olabilir en güzelinden,sinemaya gidelim veya bi haftasonu beraber vakit geçirebilir miyiz? diye sor.Eğer buluşursanız boş bi anda elini tutarsın.Daha hoş olur.

Elini bırakırsa pm den bana bol bol sövebilirsin.
    seni seviyom bana çıkan mı ?

Orijinalden alıntı: MissYou

Alıntıları Göster
    Senden Çok Hoşlandım Seni Tanımak İstiyorum Demen En Mantıklısı...
    Eğer Tanıyorsan @Zincirleme'ninde Dediği Gibi Çıkma Teklifi Çok Basit Hafta Sonuna Bişiler Ayarla Yemeğe Filan Gidin...

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Eğer Tanıyorsan @Zincirleme'ninde Dediği Gibi Çıkma Teklifi Çok Basit Hafta Sonuna Bişiler Ayarla Yemeğe Filan Gidin...

Alıntıları Göster
    Yardımlarınız içim sağolum. Kızı tanımıyorum bu arada aslında tanıyorumda o beni tanımıyor.

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Alıntıları Göster
    Benimle çıkar mısın deme. Seni seviyorum da deme.

Orijinalden alıntı: gaius

Yardımlarınız içim sağolum. Kızı tanımıyorum bu arada aslında tanıyorumda o beni tanımıyor.

O zaman kesinlikle ilk görüşmende senden hoşlanıyorum deme.Onu tanı,hatta arkadaş olun.Bu birkaç ay böyle gitsin,birlikte zaman geçirmeye başlayın anca öyle.Aceleci olma derim ben.
    Beni de seven bir kız olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zmn tanış hemn söleme 1-2 ay geçir yakın ol ama bbelli etme derim hocam

Orijinalden alıntı: MissYou

Alıntıları Göster
    direkt seviyoruma dalma bence.arkadaşın dediği gibi önce arkadaşlarınla veya sadece ikiniz bi yerlere gitmeye çalış.yani boş ve sadece ikinizin olduğu boş bi anda senden hoşlanıyorum felan diyerek halledersin.kızı da gözünde çok büyütme ki saçmalama karşısında.zaten o iş olacaksa beraber olacaksanız yani sen ilk adımı attığında kız da bişeyler yapıcaktır mutlaka merak etme

Orijinalden alıntı: Her Dört Kişiden Biri

direkt seviyoruma dalma bence.arkadaşın dediği gibi önce arkadaşlarınla veya sadece ikiniz bi yerlere gitmeye çalış.yani boş ve sadece ikinizin olduğu boş bi anda senden hoşlanıyorum felan diyerek halledersin.kızı da gözünde çok büyütme ki saçmalama karşısında.zaten o iş olacaksa beraber olacaksanız yani sen ilk adımı attığında kız da bişeyler yapıcaktır mutlaka merak etme

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar o zaman ben bu kzıla önce bir muhabbet kurayım.

Orijinalden alıntı: Tormintor

Sağolun arkadaşlar o zaman ben bu kzıla önce bir muhabbet kurayım.

Alıntıları Göster
    Sevmek ve hoşlanmak ap ayrı şeylerdir... Ve "çıkalımmı" Bu kelimeyi hiç sevmiyorum... Ve bu kelimeyi şahsıma kullanan bir bayan direk - puan almış oluyor

Nereye çıkıyorsun hafızzz? Merdivendenmi? Asansörmü? Yokuşmu?
    Çıkalımmı yerine alternatif olarak; İlişki,birliktelik,beraberlik vesaire terimler kullanılsa daha makbule geçer. Aslında bahsetmek istediğim terimler bunlar değil de kafam biraz bir milyon baloncuk. Anlayın işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

Kızla tanış biraz vakit geçir fazla uzakma yoksa epic fail...

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Başka bir yol bul yoksa gene epic fail.

Kızın çıktığı birisi varsa hiç boşuna uğraşma...
    Yukarıdaki 2 önerinin aynısını yaptım. Ağzıma ettiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

Kızla tanış biraz vakit geçir fazla uzakma yoksa epic fail...

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Başka bir yol bul yoksa gene epic fail.

Kızın çıktığı birisi varsa hiç boşuna uğraşma...
    Yukarıdaki 2 önerinin aynısını yaptım. Ağzıma ettiler...

Alıntıları Göster
    Senden hoşlaşıyorum kanki olak mı diye soracan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Senden hoşlaşıyorum kanki olak mı diye soracan

Alıntıları Göster
    çıkışakmı

Orijinalden alıntı: ismail0625

çıkışakmı

Alıntıları Göster
    Önce tanış biraz belli et niyetini ama abartma ondan sonra 4.gun ben senden hoşlanıyorum de,bir cafeye gidersiniz orda elini tutarsın öpersin filan biter iş zaten.

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Önce tanış biraz belli et niyetini ama abartma ondan sonra 4.gun ben senden hoşlanıyorum de,bir cafeye gidersiniz orda elini tutarsın öpersin filan biter iş zaten.

Alıntıları Göster
    Bana çıkart !

Orijinalden alıntı: GirişYapıldı

Bana çıkart !

Alıntıları Göster
    Gecenin parlayan yıldızına, dünyanın en tatlı kızına Merhaba! Aşkın rüzgarına kapılmış kuru bir yaprak gibi sürüklenirken senden kalan tek teselliye dayanarak sana arkadaşlık teklif ediyorum! O çerçevelenmiş dudaklarının arasından çıkacak bir "Evet!" kelimesi beni dünyanın en mutlu erkeği kılacağından eminim.Eğer geceyi güzelleştiren ve parlatan yıldızlar ise benimde kalbimi güzelleştiren ve parlatan senin o güzel sevgindir.Kumtanecikleri birer mutluluk ise sana kumsalları yoluyorum.Seni çok ama çok seviyorum!

Valla internette buldum çeviri yaptım(emocadan) güzel bence birine teklif edersem kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Gecenin parlayan yıldızına, dünyanın en tatlı kızına Merhaba! Aşkın rüzgarına kapılmış kuru bir yaprak gibi sürüklenirken senden kalan tek teselliye dayanarak sana arkadaşlık teklif ediyorum! O çerçevelenmiş dudaklarının arasından çıkacak bir "Evet!" kelimesi beni dünyanın en mutlu erkeği kılacağından eminim.Eğer geceyi güzelleştiren ve parlatan yıldızlar ise benimde kalbimi güzelleştiren ve parlatan senin o güzel sevgindir.Kumtanecikleri birer mutluluk ise sana kumsalları yoluyorum.Seni çok ama çok seviyorum!

Valla internette buldum çeviri yaptım(emocadan) güzel bence birine teklif edersem kullanırım

Alıntıları Göster
    Seviyorum ve hoşlanıyorum yasak kelimeler bunları sakın pat diye söyleme. Lise çağında değilsen tabi lise aşkları biraz daha hızlı olabiliyor saman alevi gibi. ama çoğu kız seni seviyorum senden hoşlanıyorum diyince soğur kendini çeker birden. En güzeli onu sevdiğini hissettirmen fakat söylememen. Söylemeni beklesin , eğer o seni gerçekten seviyorsa oda hissettirir ozaman açılırsın tamamen.

Tanışma aşamasında yani çıkma evresinde arkadaş olarak takılın direk sevgili moduna girmeye gerek yok. Çıkalımda deme, bir yerlere davet et. Zaten bir yerlere davet etmenin adına çıkma deniyor. Kız sana şans vermek istiyorsa bir ışık görüyorsa evet der, ilk buluşma güzel geçerse ikincisine hayır diyemez. İkinci buluşmada olursa zaten kız senle olmaktan hoşlanmış demektir ama bana aşık oldu diye düşünme kızlar kararsızdır şu anda seni arkadaş olarak görüyordur ve yukarıdaki paragrafda dediklerimi hatırla seni seviyorum ve senden hoşlanıyorum sözlerinden uzak dur :) Zaten olacağı varsa devamı gelir.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Alıntıları Göster
    aranızda az muhabbet varsa pat diye seni seviyorum demek abes kaçar,ki ben burda konu açmandan aranızda muhabbet olmadığını öğrendiğime göre sen hoşlanıyorum de.en azından " ne zamandır tanıyorsunda hemen aşık oldun " gibisinden bir laf yemezsin..

olurda bir süre arkadaşça takılıp,karşılıklı duygularınızı birbirinize hissederseniz elbette seni seviyorum dersin.ki ben sana bu ihtimali tanımıyorum:)

neticede hiçbir kızda böyle tanımadığı birinin (brad pitt falan değilsen) duygularına karşılık vermez.olaya bir giriş-gelişme yapacaksınki sonuç olsun.

bence sen boşver o kızı.vereceği cevap burdan bile belli.

not:"benimle çıkarmısın???" cümlesinin ne kadar saçma olduğundan bahsetmeye gerek duymadım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bana da lazım , kızla konuşmuşluğum yok
    Topic : Başlık
    Ve dahası . . .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.