Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Valla azalsın diye bekledikçe çıkıyor. Gün içinde ben de alış yapacağım. Umarım babalar keriz silkelemiyordur. Biz alınca düşmesin. Cosef hoca çok sever babaları :)

bu yükselişin inişini tahmin edemiyorum bir silkeledilermi çok kötü silkelerler:D
    Korktugum için girmiyoprum

Çok kişi Sanal alışverişte Dolar çevriminden sonra altın alışı yapıyor.
    Buda son bir haftada doların hızla yukarı tırmanmasını sağladı.

Merkez bankasının fazla alım yapmasına gerek kalmadı yani.
    Bu gün gelen alım yapılmayacak açıklaması istenilen değere geldiğini ihracatı destekleyerek iç borç açığını kapatmayı hedeflediklerini göstermekte.

Altın ne olacak.

Petrol fiyatları yükselebilşir Nitekim son bir haftadır yatırımcısına iyi kazandırıyor.

Bankalarda sanal altın kalmamış :) :) ama talep var görünüyor.

Abd Borç limitini yükseltmede mutabakat yok.
    Yatırımcı sağlam yer arıyor. Yani yatırım petrole kayabilir mi !

• Arkadaşlar bugün 50 gr civarı alım yapmayı düşünüyorum ama yazdıklarınızı okudukça korkuyorum :) Ne dersiniz? Ama muhtemelen yine aldım diye haver veririm :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

merkez bankası dövize müdahale ettiği için anlık bir düşme oldu ancak yükselme devam edecek

bir de bir şey soracağım. TL değil de dolar ve ya euro kullanarak altın alım satabileceğim bankalar hangisi?

ilk mesajı okuhttp://forum.donanimhaber.com/m_48015268/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Arkadaşlar bugün 50 gr civarı alım yapmayı düşünüyorum ama yazdıklarınızı okudukça korkuyorum :) Ne dersiniz? Ama muhtemelen yine aldım diye haver veririm :))

ne olduysa bu yazılanlardan olmadı mı. 81 lirayı çok görüp bozduk mu altını. alım için geçen hafta 85 lirayı bile beğenmedik mi. bu yazılanlar yüzünden başlamadım mı al-sata. ah cosef ahhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

quote:

Arkadaşlar bugün 50 gr civarı alım yapmayı düşünüyorum ama yazdıklarınızı okudukça korkuyorum :) Ne dersiniz? Ama muhtemelen yine aldım diye haver veririm :))

ne olduysa bu yazılanlardan olmadı mı. 81 lirayı çok görüp bozduk mu altını. alım için geçen hafta 85 lirayı bile beğenmedik mi. bu yazılanlar yüzünden başlamadım mı al-sata. ah cosef ahhhh

ilk mesajda yazıyor yatırım tavsiyesi değildir diye
    ben de zarardayım merak etmyin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

Sear 2 ağustosu bekleyecez mi sence? son ana kadar bırakacalar mı ki? eğer bırakacalarsa her geçen gün endişelerden dolayı altının yükselmesi beklenemez mi? işim gücüm yok abd'nin borcunu düşünüyorum yaa :D:D

bu arada mb'nın faiz politikasını ithlat azalsın diye sürdürdüğünü düşünüyoruz ama şöyle bir tezat var..mb ilk hedef düşük enflasyon fiyat istikrarı diyor..yüksek kur ithalatı pahalılaştırdığı için direkt enflasyonu artırıyor.bunu tek önlemi ithalatı azaltmak ama petrolsuz yaşayamayacagımıza göre??
    o yüzden ben bi müdahale bekliyorum, illa faiz artıtımı olmayabilir ama araplardan döviz mi sokarlar içeri, mb döviz mi salar piaysaya bilemiyorum..

dediğim oldu, mb mudahale etti dovize..ayrıca ekonomi bakanı caglayan da açıklamalarıyla mudahale etti..gerçi çok fazla bi düşüş olmadı kurda, bakalım ileride ne olacak..

• bende %40 bi alım yapmıştım, cuma günü onu bozdurdum. ah ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay3650 -- 25 Temmuz 2011; 13:09:32 >
  • quote:

quote:

YA beklenmedik şekilde düşseydi,.

Şu an 2000 lira kardan zarar. Ama pişman değilim.

Ya aşağı gitseydi :) 2000 zarar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

quote:

YA beklenmedik şekilde düşseydi,.

Şu an 2000 lira kardan zarar. Ama pişman değilim.

Ya aşağı gitseydi :) 2000 zarar..

Bu işlerde her zaman risk var. Risk olmadan kazanç olmuyor ne yazık ki. İşin cazibesi de o zaten.

Bir de kaçırdığımız fırsatları toplasak şimdiye köşe olmuştuk aslında, o yüzden elimizdeki ile yetinmeyi bilmemiz lazım

Son olarak halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu

• Bu arada dolar sabitlendi gibi. Ama bu seferde altın 1619 a demir attı :)
  • 1617 civarına kadar indi
  • Merhabalar.

Şimdi ben altına yatırım yapmak istiyorum. uzun zamandır da takip ediyorum altın piyasasını. ama takip etmekle kalıyorum. Yaz aylarında düğün dernek ve dış piyasalardaki durum nedeniyle altının fiyatı oldukça yükseldi. bu zamandan sonra sert bir düşüş beklemiyorum. bilmiyorum uzmanlarımız ne der bu konularda. Yakın zamanda bir düşüş bekliyorlarsa bilmek isterim. yüklü bir alım yapıp saklıycam. elimdeki nakit parayı ve kredi kartlarımın bütün limitlerini kullanmayı düşünüyorum. bu şekilde kredi çekme derdinden de kurtulmuş olacam. acaba bu konularda tavsiyesi olan var mı? daha farklı görüşlere de açığım...
  • arkadaşlar benim kuveyt turkte altın hesabım var. şimdi hesaba para yatırsam direk altın alırmı (altın hesabına yatarmı) yoksa ben internet bankaçılığından mı almam lazım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar benim kuveyt turkte altın hesabım var. şimdi hesaba para yatırsam direk altın alırmı (altın hesabına yatarmı) yoksa ben internet bankaçılığından mı almam lazım.)

Müşteri temsilcinle görüş ona göre davran. Ayrıca kuveytin falan altına altın kazandıran hesabındaysanız helal altınınızı haram ettirirsiniz, beni ilgilendirmesede söylemiş oluyum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar benim kuveyt turkte altın hesabım var. şimdi hesaba para yatırsam direk altın alırmı (altın hesabına yatarmı) yoksa ben internet bankaçılığından mı almam lazım.)

Müşteri temsilcinle görüş ona göre davran. Ayrıca kuveytin falan altına altın kazandıran hesabındaysanız helal altınınızı haram ettirirsiniz, beni ilgilendirmesede söylemiş oluyum.

nasıl yani? diğer bankalardan ayrı ne özelliği var????
  • quote:

quote:

quote:

Yaw çok kar ettim napsam bilmiyorum :P Yaw bankaya çıkamadım alamıyorum hiç bakmıycam gözünün yaşına alacam ne var ne yok.

Ayrıca şunu söyleyim arkadaşlar, hani bir hikaye yazılmıştı geçenlerde 'Vermeyince Mabud, neylesin Mahmud' diye. Rızk taksimi bizim bilmediğimiz bir şekilde adil yapılmıştır dünya üzerine. Şöyle bir örnek vereyim, şimdi bu forumda yazan herkes bir odada oturuyor olsa, içeriye bir adam girse, cosefe bir kese altın verse kaddir e 3 tane teklik verse, banada külçe külçe yığsa ( ) kim diyebilirki sen niye ona çok verdin buna az verdin? Elimdekini almadı diye şükredeceksin. Allah ilmi isteyene, parayı istediğine verir. Kendim kazandım dediğimiz şeylerin hiçbirini kendimiz kazanmıyoruz aslında. Herşey sebepler dairesinde gerçekleşiyor. Kaderinde kazanmak 10 lirasına 1 lira kazanmak olan, gramı 10 lirayken altını aldı ve 11 liradan bozdurdu. Kendini ne kadar yırtsa da şimdi bozdursaydım 12 lira olacaktı diye faydası yok diye düşünüyorum. O yüzden acizane tavsiyem kazandığınıza sevinmeyin, kaybettiğinize üzülmeyin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaw çok kar ettim napsam bilmiyorum :P Yaw bankaya çıkamadım alamıyorum hiç bakmıycam gözünün yaşına alacam ne var ne yok.

Ayrıca şunu söyleyim arkadaşlar, hani bir hikaye yazılmıştı geçenlerde 'Vermeyince Mabud, neylesin Mahmud' diye. Rızk taksimi bizim bilmediğimiz bir şekilde adil yapılmıştır dünya üzerine. Şöyle bir örnek vereyim, şimdi bu forumda yazan herkes bir odada oturuyor olsa, içeriye bir adam girse, cosefe bir kese altın verse kaddir e 3 tane teklik verse, banada külçe külçe yığsa ( ) kim diyebilirki sen niye ona çok verdin buna az verdin? Elimdekini almadı diye şükredeceksin. Allah ilmi isteyene, parayı istediğine verir. Kendim kazandım dediğimiz şeylerin hiçbirini kendimiz kazanmıyoruz aslında. Herşey sebepler dairesinde gerçekleşiyor. Kaderinde kazanmak 10 lirasına 1 lira kazanmak olan, gramı 10 lirayken altını aldı ve 11 liradan bozdurdu. Kendini ne kadar yırtsa da şimdi bozdursaydım 12 lira olacaktı diye faydası yok diye düşünüyorum. O yüzden acizane tavsiyem kazandığınıza sevinmeyin, kaybettiğinize üzülmeyin...

Merhaba arkadaşım,

Olayı ne güzel açıklamışsınız. Sizin gibi bilinçli insanları gördükçe benim çok hoşuma gidiyor. Allah kazancınızı daha da artırsın. Meseleyi kavramış olmayı ne güzel sergilemişsiniz.

• dolar düştü onsu bekleyelim düşünce alalım diyoruz..şimdi ons düşüyor dolar yükseliyor :D
  • Tl bazda yükseliş başladı 89,92
  • ne oldugu belli olmuyor artık altın borsa gibi oynak oldu
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.