Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gprsnedir; bekleyin diyo herkez beklesin ona göre haaaaa!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

Günaydın.
    Altın hızla yükseliyor. Sabah sabah garantiden 88.625 ten alım yaptım. 15 dakika içinde 89.426ya yükseldi.

kardeş sana al dedigimde alsaydın 4 tl kardaydın grambaşı bugun itibari ile : )
  • Günaydın arkadaşlar. cuma günü alım yapacaktım ah kafam. Gerçi dükkanı bırakıp çıkamamıştım, parayı diğer bankadan çekip finansa gitmem lazımdı.
  • ya arkadaşlar hep yanlış anlaşılıyorum herkes kazansın allah herkese bol kazanclar versin benim tek savundugum altının bu şekilde bir borsa gibi kullanılması bu şekilde zarar edersiniz. çoğunuz kar etğinizi sanıyorsunuz bir çogunuz aldı sattı ve para kazandıgını sandı dogru degilmi ? sonra ne oldu satıgınız fiyattan alamadınız. altında uzun vade yatıran kazanır. ben altınımı uzun vade için aldım en az 2 sene dokunmayı düşünmüyorum.
  • ons 1618$
  • An itibari ile gram fiyatı 90 lirayı geçti.

Garanti Bankası
    Alış : 89.357
    Satış : 90.020
  • TL de ne kadar oldu?

Çıksam mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

TL de ne kadar oldu?

Çıksam mı acaba?

Altın yükselirken çıkma derim. Sonra kafanı duvara çok vurursun :D
  • Dolar manyadı arkadaşlar Allah herkese sabır versin
    USD AMERİKAN DOLARI 1,722500 1,729000
    EUR EURO 2,468799 2,483423
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

ya arkadaşlar hep yanlış anlaşılıyorum herkes kazansın allah herkese bol kazanclar versin benim tek savundugum altının bu şekilde bir borsa gibi kullanılması bu şekilde zarar edersiniz. çoğunuz kar etğinizi sanıyorsunuz bir çogunuz aldı sattı ve para kazandıgını sandı dogru degilmi ? sonra ne oldu satıgınız fiyattan alamadınız. altında uzun vade yatıran kazanır. ben altınımı uzun vade için aldım en az 2 sene dokunmayı düşünmüyorum.

Haklısın kardeş doğru. Biz yanlış yapıyoruz sattık ve alamıyoruz artık bunu iyice öğrenmemiz lazım
  • oha ya oha...90 tl hem dolar hem altın fırladı... nasıl alış yapacaz şimdi biz?
  • ben yüklü almıştım 77 den alıp 79 dan satmıştım karı görünce hemen sattım olan oldu bu sabah hiç düşünmeden aldım ne olacaksa olsun isterse düşsün
  • bakın arakdaşlar bence bu yapılanlar kasıtlı yapılıyor. altının yıl sonu ons fiyatının 2000$ olacagını bir çok yatırım şirketi görüş birliğine vardı Şimdide harketini yapıyorlar tabi dünya piyasalarındaki güvensizlikte buna çok büyük katkı saglıyor. bazı yatırım firmaları yabancı kaynaklı altının onsunun 4 veya 5 yıl içinde 5000$ ila 6000$ arası olmasını bekliyor. gerci bu hareketle giderse 4 5 yıla kalmıcak :) 1 yılda tamam olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 24 Temmuz 2011; 10:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

ya arkadaşlar hep yanlış anlaşılıyorum herkes kazansın allah herkese bol kazanclar versin benim tek savundugum altının bu şekilde bir borsa gibi kullanılması bu şekilde zarar edersiniz. çoğunuz kar etğinizi sanıyorsunuz bir çogunuz aldı sattı ve para kazandıgını sandı dogru degilmi ? sonra ne oldu satıgınız fiyattan alamadınız. altında uzun vade yatıran kazanır. ben altınımı uzun vade için aldım en az 2 sene dokunmayı düşünmüyorum.

Haklısın kardeş doğru. Biz yanlış yapıyoruz sattık ve alamıyoruz artık bunu iyice öğrenmemiz lazım

cosef kardeş uygun bir yer bulup alıp bekleyin bu hareket 2 agustosa kadar durmucak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: yufak

ben yüklü almıştım 77 den alıp 79 dan satmıştım karı görünce hemen sattım olan oldu bu sabah hiç düşünmeden aldım ne olacaksa olsun isterse düşsün

bu gidişle zarar etmeyiz. bende bu sabah dayanamayıp aldım. 15 dakika içerisinde makas farkını geçip kar etmeye başladım. 1 saatte yaklaşık 2 lira yükseldi. Duracak gibide durmuyor.
  • bende gün içinde alım yapmayı düşünüyorum.Uygun bi anını yakalasam..
  • öğrenci olduğum için ufak alıyorum ama 30tl kar yaptım diye satmıştım şimdi alırsam 60tl zarar olcak.. 83e düşsün alıcam diyordum dün 88ken..gece 3de 1623ü ve doların 1700 ünü gördüm hayallerim yıkıldı :D
  • Altın ne kadar yükselecek?
    25.07.2011
    IG Markets piyasa stratejisti Ben Potter'e göre uluslararası piyasalarda spot altın fiyatının, ABD'nin borçlanma tavanının artırılması yönündeki görüşmeleri tamamlanana kadar yükselmesinin neredeyse kesin olduğunu bildirdi.

Potter, altın fiyatında hızlı artışlar yaşandığında bir kısım insanın karlarını realize ettiklerini gözlemlediğini de belirtirken, bu realizasyonlara rağmen yükselişin devam etmesinin beklendiğini vurguladı.

Uluslararası piyasalarda spot altın 1623.4 Dolar/ons seviyesine kadar yükselişin ardından şu sıralarda 1614.24 Dolar/ons seviyesindenişlem görüyor.

abd durumuna bir çözüm bulana kadar durmucak :) 2 agustosa kadar kesin yürür
  • quote:

cosef kardeş uygun bir yer bulup alıp bekleyin bu hareket 2 agustosa kadar durmucak sanırım

Benim için artık tren kaçtı diyebilirim daha da zorlamanın anlamı yok. Alanlara da bişi demem kendileri bilir. Benim için çok aşırı pahalandı.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.