Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 90ı görmüştü zaten. Bugün çok iniş çıkış yoktu. Olan haftasonu olmuş zaten bize de seyretmek düştü.
  • beylerr paramın tamamıyla giriş yaptım artık düşerse de yapacak bişey yok.darısı size
  • quote:

Orijinalden alıntı: bascil

beylerr paramın tamamıyla giriş yaptım artık düşerse de yapacak bişey yok.darısı size

hayırlı ugurlu olsun.
  • quote:

beylerr paramın tamamıyla giriş yaptım artık düşerse de yapacak bişey yok.darısı size

Hayırlı olsun. Umarım herkes gönlündeki fiyatı yakalar da girer bir şekilde.
  • quote:

• Ben de bir miktar alış yaptım. @Gprsnedir arkadaşın dediği gibi al tut deneyeceğim. Şimdiye kadar hep pahalı almayayım dedim ama bunun duracağı yok. Bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Ben de bir miktar alış yaptım. @Gprsnedir arkadaşın dediği gibi al tut deneyeceğim. Şimdiye kadar hep pahalı almayayım dedim ama bunun duracağı yok. Bakalım hayırlısı.

bakdostum benim önerim en az 1 sene
  • ha bu hızlada yılbaşını bulmaz 100 olur
  • bu seviyeden gram altın alınırmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

bu seviyeden gram altın alınırmı arkadaşlar

bana göre her seviyeden alınabilir
  • bende biraz alım yaptım bakalım ne olcak 83 lerde daha düşer düşüncesi ile almadık hatta elimizdeki altını çıkardık :(
    ama kısmet yapacak bişey yok.
  • aslında kimse ne olacağını tahmin dahi edemiyor 2008 krizinde usd 1820 yi gördü sonra kademeli 1400 e kadar düştü o yüzden şimdi 1720 lerden altın aldık ons olarak 2000 i bulsa dahi usd nin tekrar 1400 bulması halinde yinede gram olarak bir şey değişmeyecek tam olarak hesaplamadım ama öyle gözüküyor neyse borçlulara allah yardım etsin görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
  • arkadaşlar halkbankasında altın hesabım var.alayım 7.000 tl lik altın dedim alış 91.02 satış 87.67.sizce almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 25 Temmuz 2011; 18:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

arkadaşlar halkbankasında altın hesabım var.alayım 7.000 tl lik altın dedim alış 91.02 satış 87.67.sizce almalı mıyım?

mesai saati bittiginden dolayı şuanki değerinden yüksek satış yapıyorlar karar sizin ama altın şuan 89.5 civarındaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

arkadaşlar halkbankasında altın hesabım var.alayım 7.000 tl lik altın dedim alış 91.02 satış 87.67.sizce almalı mıyım?

almayı düşünüyorsan kesinlikle saat 18den sonra alım-satım yapma. Yarın saat 9dan sonra al. mesai saatleri dışında bankaların satışı yüksek alışı düşük olur. mesai saati arasında makas farkı 70-80 kuruşa düşer.
  • tavsiyeler için çok teşekkürler. üstadları dinlemekte fayda var
  • Bu altın yarın 88-87 seviyelerine iner mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytoz

Bu altın yarın 88-87 seviyelerine iner mi acaba?

benim görüşüm yükselmeye devam edecek. çünkü inmesini gerektirecek bir şey yok
  • Gün içerisinde 1621 yapmıştı - şimdi 1613 ve hızla aşağı gidiyor.

ŞEREFSİZ ALTIN, en sonunda TEPETAKLAK OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 25 Temmuz 2011; 19:05:21 >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.