Teğmen
16 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Teledünya sinema kanallarında altyazı açık olmasına rağmen altyazı çıkmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Merhabalar,

700TL-1100 TL arası tercihen 3gb ramli, yüksek batarya kapasiteli ve değişir bataryalı, geniş ekranlı telefon bakıyorum. Tavsiyede bulunabilecek varmı?
Left 4 dead 1 i indirdim. Ancak menü rusça. İnternette rev.ini deki language=english yapın diyor ama benimki zaten öyle. Oyun klasöründe left4dead_english yok. Yardım edebilecek var mı? Menüyü İngilizce yapacak dosyaları temin edebilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Son birkaç gündür Dsmart 10. kanalda film box adında bir kanal çıkıyor. Yabancı ama Türkçe altyazılı filmler var. Kalitesi ve içeriği hakkında bilgim yok. Çok takip de edemedim. Sizce nasıl bir kanal? Dsmartın diğer sinema kanallarında tekrarlar çoğaldı. Bu kanal kalitesi ve içeriği açısından nasıldır bilen var mı?
Selam arkadaşlar,

Avantajix ödemelerinde süreç işleyişi hakkında bilgisi olan var mı?
Benim aybaşında 2 alıverişim oldu. 2 haftadır onay bekleyen işlemlerde bekliyor. Avantajixte ödeme süresi ve süreçler ne kadar sürüyor?
Merhaba,

Eski bir SEG plazma televizyonum var. Ekranda renkler kırmızı oluyor. Ara ara düzeliyor ama genelde durumu bu. Sorunu nedir bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Masaüstü bilgisayarımın donanımsal arızası var. Teknik servis olarak uygun fiyatla arızanın tespiti, parça temini ve değişimini (işlemci veya anakart arızalı olabilir) yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı?
Merhaba arkadaşlar,

DSMART HD Pace cihazım var. Benim merak ettiğim bu cihaza flash disk veya harici hdd bağlayıp film vs izleyebiliyormuyuz?
Merhaba arkadaşlar,

Yardımınıza ihtiyacım var. Apartmanda merkezi çanak var. Bende denormal 50-60 TL lik bir receiver var. Merkezi çanaktan tek kablo geliyor. Turksat uydusunu seçtiğimde sadece Turksat kanallarını gösteriyor. Hotbirdü seçtiğimde hotbird kanallarını gösteriyor ama bu seferde Turksat kanalları gidiyor. Tekrar Turksata geçmek için receiveri kapatıp açmak gerekiyor.

Bir de bazı kanalları sinyal zayıf diyerek hiç göstermiyor. Kablo bağlantı sorunu zannedersem yok. Kabloyu eğiü büktüğümde gösteriyor ama bir süre sonra gidiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,

Bir internet sitesi buldum ve yalın internetin başladığını ve başvuru aldığını söylüyor. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

Site şu:http://www.telekombasvurum.com/
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 16.056 (Bu ay: 320)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.