Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

cosef kardeş uygun bir yer bulup alıp bekleyin bu hareket 2 agustosa kadar durmucak sanırım

Benim için artık tren kaçtı diyebilirim daha da zorlamanın anlamı yok. Alanlara da bişi demem kendileri bilir. Benim için çok aşırı pahalandı.

cosef kardeş ben sana alderim uygun bir yerini bul al derim 2 agustos gelmeden elinden çıkar ama muhakak beklenti prim yaptırır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

cosef kardeş uygun bir yer bulup alıp bekleyin bu hareket 2 agustosa kadar durmucak sanırım

Benim için artık tren kaçtı diyebilirim daha da zorlamanın anlamı yok. Alanlara da bişi demem kendileri bilir. Benim için çok aşırı pahalandı.

Aynı şekilde alış fırsatı beklerken alınamayacak seviyelere geldi benim için. Bakalım takipteyim.
  • nisan ve haziran aylarında altın bozdurup iki tane sıfır araba almıştım. yaklaşık 15000 zarardayım. arabaların düşen değerini hiç saymıyorum bile. şuraya duvara kafa atan smile lardan atayım bikaçtane :)

• ALTINI dolarla alan ve su anda altını olmayanlarda karda aslında. Dolarda da iyi yükselmeler var arkadaşlar
  • arkadaşlar bugün için 5.000tl lik alım yapmayı düşünüyordum ama geç kalmış gibiyim ne dersiniz? daha fazla yükselir mi?
  • bugun gün sonuna kadar bekleyeceğim 87-88 tl civarına düşerse alırım.gerçi kafam attı düşmeseed alış yapacak gibi duruyorum.Dolarında yükselmesi çok etkiledi tl alımları için.
  • 15bin lik alım yapacaktım altın gramı 90 olmuş
  • MyNet 'te altın gramı 87,72 gösteriyor
  • 89,63 şuan azalıyor gibi biraz 1610lara gelince alcam..fiyatın böyle olmasının sebebi dolar nasıl fırladı bi anda
  • Valla azalsın diye bekledikçe çıkıyor. Gün içinde ben de alış yapacağım. Umarım babalar keriz silkelemiyordur. Biz alınca düşmesin. Cosef hoca çok sever babaları :)
  • Ne kadar daha çıkar tahmini bugün altın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandos23

89,63 şuan azalıyor gibi biraz 1610lara gelince alcam..fiyatın böyle olmasının sebebi dolar nasıl fırladı bi anda

Söylediğin gibi altının yükselişinin sebebi dolar. Ve ons 1610 olsada dolar düşmedikçe fiyat farketmeyecektir. Hatta dolar yüzünden dahada yüksek olabilir.
  • Dolara hucum var resmen. Ons sabit kalırken dolar aldı başını gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Valla azalsın diye bekledikçe çıkıyor. Gün içinde ben de alış yapacağım. Umarım babalar keriz silkelemiyordur. Biz alınca düşmesin. Cosef hoca çok sever babaları :)

bu yükselişin inişini tahmin edemiyorum bir silkeledilermi çok kötü silkelerler:D
    Korktugum için girmiyoprum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Valla azalsın diye bekledikçe çıkıyor. Gün içinde ben de alış yapacağım. Umarım babalar keriz silkelemiyordur. Biz alınca düşmesin. Cosef hoca çok sever babaları :)

bu yükselişin inişini tahmin edemiyorum bir silkeledilermi çok kötü silkelerler:D
    Korktugum için girmiyoprum

Aynı şekilde. Borsada ağzı yananlar altını üfleyerek yiyor sanırım :)

Sabah elim gitti almaya ki alsaydım baya kar etmiştim. Piyasa altüst oldu memlekette babalar bile ağzı açık izliyor olabilir şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSeroglu

Ne kadar daha çıkar tahmini bugün altın?

Bu sorulara cevap bulabilsek keşkede ona göre yatırım yapsak. Sabah 1 saatte 2 lira çıktı. Şu ana kadar tekrar 1 lira kadar düştü. Bundan sonra çıkar mı düşer mi zaman gösterir ancak.
  • merkez bankası döviz alım ihalelerine bugünden itibaren ara vermiş ne demek bu ? dolar düşcek ya da sabit mi kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandos23

merkez bankası döviz alım ihalelerine bugünden itibaren ara vermiş ne demek bu ? dolar düşcek ya da sabit mi kalcak

Anladığım kadarı ile doları istediklere seviyelere getirdiler. Daha da yükselmesin diye böyle bir karar vermişler. Ama öyle bir talep var ki gideceği yerleri tahmin etmek güç. Son açıklamalardan sonra herkes dolar aldı alıyor. Tabi bu tahmin sadece.
  • açıklamadan sonra dolar düşmeye devam ediyor ons yükseliyor ama tl bazında altın azalıyor :) 90u geçmişken şimdi 89a indi
  • merkez bankası dövize müdahale ettiği için anlık bir düşme oldu ancak yükselme devam edecek

bir de bir şey soracağım. TL değil de dolar ve ya euro kullanarak altın alım satabileceğim bankalar hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 25 Temmuz 2011; 12:16:41 >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.