Şimdi Ara

Dh Nin Komik Sinema Anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi Dh Sinema Anılarınla Güldür bizi ben aklıma geldikçe yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kız Kaçıran -- 23 Ekim 2009; 19:34:51 >

• spıderman 1 film'ine arkadaşlarımla gitmiştim ilk yarı bittiğinde adam koltuklardan uçarak mısır almaya gitmişti. sonrada bize dönüp çok etkilendim lan filmden demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

spıderman 1 film'ine arkadaşlarımla gitmiştim ilk yarı bittiğinde adam koltuklardan uçarak mısır almaya gitmişti. sonrada bize dönüp çok etkilendim lan filmden demişti.

işte bu güzel yaw
  • E bu kadar mı ? :)
  • ben anestezi filminde bayılmıştım ameliyat sahnesinde ,çok utanç vericiydi ayıldığımda herkes bana bakıp alttan alttan gülüyodular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: problem.

ben anestezi filminde bayılmıştım ameliyat sahnesinde ,çok utanç vericiydi ayıldığımda herkes bana bakıp alttan alttan gülüyodular.

Neden bayıldın?
  • Ben avatar da üç boyutlu gözlüğü takmışım, mesaj yazıyodum. Gözlüğün olduğunu unutmuşum tabi. O an anlayamadığım bi şekilde herkes gülüyodu bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede DH'nin en eski üyesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Recep İvedik filminde ayağım kasıldı ve ayağa kalkmak zorunda kaldım. Herkes bakmıştı.
    Bir keresinde de en arka ort koltukta oturuyorduk film sırasında patlaşmış mısırları fırlatmıştık ve bütün millet bize bakmıştı. Dövücekler zannedim bir anda
  • Sinema değil de Son durak 4 ü okulda izledik bu hafta hocayla beraber.Hani sahnesi var ya daha hızlı falan diyo orda hoca hem bakıyodu hem de kapatın şunu sıpalar diyodu Ayağa kalktı baktık ki hocanın 3. bacak devrede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuga Hideki

Sinema değil de Son durak 4 ü okulda izledik bu hafta hocayla beraber.Hani sahnesi var ya daha hızlı falan diyo orda hoca hem bakıyodu hem de kapatın şunu sıpalar diyodu Ayağa kalktı baktık ki hocanın 3. bacak devrede

Hocanın üçüncü bacak? Saçma biraz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

Orijinalden alıntı: problem.

ben anestezi filminde bayılmıştım ameliyat sahnesinde ,çok utanç vericiydi ayıldığımda herkes bana bakıp alttan alttan gülüyodular.

Neden bayıldın?

arada bir kan görünce böyle oluyor

• Lise 1 veya 2 de(tam olarak hatırlamıyorum) kız arkadaşımla sinemaya gitmiştik.Zaten sinemaya sevgilinle gidersen öpüşmek için gidersin.(bana yok biz film izliyoruz falan demeyin)

Tam özene bezene kimse görmesin rahat rahat yapalım diye en arkayı seçmiştik.Şansa da son sıra 6 koltukmuş ve bize tam 2 orta koltuğu vermişler.İki taraftada çiftler var yani hallerinden belli ama benim gibi abaza değiller belli yani

Baktık film başladı biz başladık işte öpüşmeye yandaki çiftler bizim öpüşme seslerimizi dinliyor.Sevgilim elini belime soktu falan bişey de diyemiyorum ağzım kapalı

Film arasında sevgilimi uyardım 2. yarı fazla öpüşmedik,film bitti ve gittik.

Bitane daha var tam sinemayla ilgisi olmasada ..Bu yukardaki sevgilimle baya bir ayrı kalmıştık 3-4 ay ..Ardından buluşalım dedik.Park gibi bir yerde buluştuk biz bununla.Ben o zamanlar hastayım,gribim yani mendilsiz dışarı çıkamıyorum.Ders çalışacağız güya ama amaç yine belli

Tam kızı öpecekken burnum akmasın mı,artık kız sümüğümü yedi mi orasını bilemiyorum..Masaya dayandım dedim kıza bak şu soruyu çözemedim,kız soruyu çözerken mendil arıyorum en sonunda buldum ve sümkürdüm.Kız şaşırdı aa hasta mısın aşkım falan dedi evet dedim o gün hiç öpüşmedik

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Sinema değil de Son durak 4 ü okulda izledik bu hafta hocayla beraber.Hani sahnesi var ya daha hızlı falan diyo orda hoca hem bakıyodu hem de kapatın şunu sıpalar diyodu Ayağa kalktı baktık ki hocanın 3. bacak devrede

Hocanın üçüncü bacak? Saçma biraz...

3. bacak derken malafat dan bahsediyor.

• quote:

• bi film vardı kız arkadaşımla gitmiştim. filmlerde ayakları olmayan bi adamın hikayesi gibi mi bişe vardı ben pek filmi izlemedim

film biraz erotikti. filmin sonunda kız arkadaşıma dönüp şunu dedim: "adamın ayakları falan yok ama orta ayak performansıda hiç fena değildi". hafiften yüksek söylemişin çevremizdekiler koptu.

tabi yerinde güzel bi espriydi burda pek olmadı
  • 2012 ye gittiydik arka sırada küçük bi çocuk oturuyodu 8-9 yaşlarında annesiyle beraber dabbe 2 nin fragmanı vardı filmden önce sarıldı annesine ağlamaya başladı çocuk zor tuttum kendimi gülmemek için
  • bizde harry potter ın son filmine gidiyoduk ben kuzenimin evine gitmiştim ordan gitcektik 100metre ilerdende diğer kuzenimi alcaktık ogün dışarı çıkmadan 5 dk önce hayatımın en şiddetli yağmurlarından biri başladı filme gitmesek biletler yancak gitsek sırılsıklam olcaz sonra koşa koşa gitmeye başladık ilerden kuzenimin evinde oldumuzda her yerimiz sırılsıklamdı ama öyle böyle değil yane resmen içimiz gözüküyodu beyaz giymiştim bide sonra sinema izlicemiz yere vardık sırılsıklam olarak kadıköy carrefour içerde üstümüzü kurutmayı denedik biraz kruumadı tabi biletleri bi çıkardık sırılsıklam hiç bişey okunmuyo allah tan barkod kısmı sağlamdıda öyle girdik filme 5 dk da geç kalmıştık mısır alalım diye orda mısır zaten genç kıza sorduk işte kampanya vardı kız film başladı çabuk gidin dedi görevli sokmicaktı kızında yardımıyla girdik tabi 2 saat boyunca koltuklarda sırılsıklam oldu :)bide benim saçlar baya uzundu öle yağmurda çok ıslanınca çok kötü oluyodu öle oldu bide film çıkışında çok fazla kurumamıştı üstümünz yağmurda nasıl durduysa durmştu etraf günlük güneşlikti yolda yürüdümüzde herkes bize bakıyodu baya garip bi gündü

• quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

Lise 1 veya 2 de(tam olarak hatırlamıyorum) kız arkadaşımla sinemaya gitmiştik.Zaten sinemaya sevgilinle gidersen öpüşmek için gidersin.(bana yok biz film izliyoruz falan demeyin)

Tam özene bezene kimse görmesin rahat rahat yapalım diye en arkayı seçmiştik.Şansa da son sıra 6 koltukmuş ve bize tam 2 orta koltuğu vermişler.İki taraftada çiftler var yani hallerinden belli ama benim gibi abaza değiller belli yani

Baktık film başladı biz başladık işte öpüşmeye yandaki çiftler bizim öpüşme seslerimizi dinliyor.Sevgilim elini belime soktu falan bişey de diyemiyorum ağzım kapalı

Film arasında sevgilimi uyardım 2. yarı fazla öpüşmedik,film bitti ve gittik.

Bitane daha var tam sinemayla ilgisi olmasada ..Bu yukardaki sevgilimle baya bir ayrı kalmıştık 3-4 ay ..Ardından buluşalım dedik.Park gibi bir yerde buluştuk biz bununla.Ben o zamanlar hastayım,gribim yani mendilsiz dışarı çıkamıyorum.Ders çalışacağız güya ama amaç yine belli

Tam kızı öpecekken burnum akmasın mı,artık kız sümüğümü yedi mi orasını bilemiyorum..Masaya dayandım dedim kıza bak şu soruyu çözemedim,kız soruyu çözerken mendil arıyorum en sonunda buldum ve sümkürdüm.Kız şaşırdı aa hasta mısın aşkım falan dedi evet dedim o gün hiç öpüşmedik

Sevgilinle nasıl yiyiştiğini forumlara taşıma kardeş

• Uzun süre oluyor, hangi filme gittik hatırlamıyorum. Film başladı, 5. dakikada bir çift geldi. Yer sorunu yüzünden küçük bir tartışma çıktı. Filmin 4-5 dakikasını tartışmayı izlemek isterken kaçırdık. Yanımdakine ''na salaklar var ya, 5 dakika önce gel de yerine otur'' dedim. Neyse tartışma çıkaranlara bir yer bulundu. Sinemadan çıkarken bileti tam çöpe atacakken bir baktım 19:00 seansı yazıyor. Saate baktım 18:50
  • sinemaya ilk gidişimizdi. arkadaşımla beraber 2mizde ilk defa sinemaya gideceğiz.
    sene 2001 mi öyle birşeydi filmi hatırlamıyorum.

herneyse girdik biletimizi aldık oturduk bekliyoruz.
    ışıklar kapandı ve birşeyler başladı. allah allah biz bu filme girmemiştik dedi arkadaşım. aynen olum biz buna bilet almadık herhalde yanlış girdik dedi. haklısın dedim hadi çıkalım gidip bilet aldığımız yerdeki kadına soralım yanlış salonun biletini verdiniz diyelim dedim arkadaşıma.

herneyse herkezin arasından çıktık gittik vezneye böyle böyle dedik. kadın suratımıza baktı. kıs kıs güldü. sonra bize hayır doğru film dedi. arkadaşımda ama bizimki türk filmi burada yabancı film gösteriliyor dedi.

kadın bir görevli çağırdı ve görevliye durumu anlattıkdan sonra görevliyle beraber salona bir daha gittik. bizim film başlamış. girdiğimiz türk filmi oynuyordu.

sonra o anda bizim kafada çaktı herşey. meğerse filmden önce diğer filmlerin fragmanları gösteriliyormuş. bizde safız 15 yaşındayız. nerden bileceğiz ilk defa gelmişiz. yanlış filme girdik yandık.

ozamandan beri o günü hiç unutmam. o veznedeki kadın ile çalışan adama ne rezil olmştuk diye arkadaşımla hep konuşuruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.