Şimdi Ara

DH'nin en sevdiğim logosu bugünkü logosu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk bayrağı içindeki DH logosu hergün kalsa ne güzel olur. Buraya giren ve ülkenin bütünlüğünden rahatsız olanlar belki biraz daha rahatsız olurlar.

• 1 kişinden bile ilgi görmemiş konu..

Tebrik ediyorum genç böyle bir düşünce için. Keşke hep öyle olsa..
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Galiba zebanili bir hikayele anlatsam daha çok tutulurdu dediğiniz gibi. Ciddi söylüyorum şu son Cizrespor - Göztepe maçında gördükki bu adamlar çok azıttı ve verebileceğimiz tepkiler çok fazla olamıyor yoksa iç savaşa girer bu ülke. Bende sürekli burasının Türk toprağı olduğunu söylerek huzursuz ediyorum bu insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 29 Ekim 2014; 1:46:26 >
  • Ss var mi mobilden görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum kardeşim dediğine
  •  DH'nin en sevdiğim logosu bugünkü logosu.
  • aynen kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben beğenmedim yeni DH logosunu. Sıcak gelmedi bana güzel durmuyor
  • Kesinlikle doğru
     DH'nin en sevdiğim logosu bugünkü logosu.
  • Asalet'in Vücut buluşudur Bayrağımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Galiba zebanili bir hikayele anlatsam daha çok tutulurdu dediğiniz gibi. Ciddi söylüyorum şu son Cizrespor - Göztepe maçında gördükki bu adamlar çok azıttı ve verebileceğimiz tepkiler çok fazla olamıyor yoksa iç savaşa girer bu ülke. Bende sürekli burasının Türk toprağı olduğunu söylerek huzursuz ediyorum bu insanları.

nolmus la cizre macinfa gayet sakin macti goztepe almak icin bir gayret gostermedi. kazandik diye zorunami gittin milleti kiskirtiyorsun

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Neler oldu sayayım sana. 1- İstiklal Marşı okunurken stadın tamamı ıslıkladı, 'şeref' tribünündeki cizrespor yöneticileri ise ayağa kalkmadı. 2- Maçta can güvenliği yoktu yani Göztepe maçı kazansaydı ordan sağ çıkamazlardı. 3- Maçtan ayrı olarak cizrede pkklılar kendilerince özerklik ilan ettiler. Fazla konuşmak istemiyorum o yüzden 95 yıl önce arapların yaptıklarına ve şimdiki hallerine bir bakın yeter.
  • Çok haklısın

• Konuya girince farkettim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vercutel

quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Neler oldu sayayım sana. 1- İstiklal Marşı okunurken stadın tamamı ıslıkladı, 'şeref' tribünündeki cizrespor yöneticileri ise ayağa kalkmadı. 2- Maçta can güvenliği yoktu yani Göztepe maçı kazansaydı ordan sağ çıkamazlardı. 3- Maçtan ayrı olarak cizrede pkklılar kendilerince özerklik ilan ettiler. Fazla konuşmak istemiyorum o yüzden 95 yıl önce arapların yaptıklarına ve şimdiki hallerine bir bakın yeter.

Eee bende kürdüm doğuda ki bi kaç it teröristin yaptıklarını niye banada maal ediyorsun ?

Allah aşkına ben Kürtlere mi laf ettim yoksa bölücülere mi bi oku istersen.

• Vercutel kullanıcısına yanıt
    Sen kürt degilsin, sen onursuzsun kardes inkarcisin, koyunsun sen

• hep böyle kalsın
  • Vercutel kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu yanlış anlamışsınız. Ben Kürtlere değil bölücülere küfür ediyorum. Benim bir sürü Kürt, Zaza arkadaşım var ve çoğuyla da aram iyi, aramın kötü olduklarıylada siyasi nedenlerle değil başka nedenlerle kötü. Kürt-Türk kardeştir de demiyorum bu arada. Direk insanlık kardeştir. Ben almana, italyana nasıl bakıyorsam kürde de aynı açıyla bakıyorum. İnsanlara milletleri yüzünden önyargıyla bakmam. Nasılki biz Türkler avrupada barbar olarak anılıp önyargıyla yaklaşılınca hoşlanmıyorsak bu durumdan aynısını biz de diğer milletlere yapmalıyız. Daha önceki mesajlarıma da okursanız kesinlikle Kürtlere değil, bölücülere laf ettiğimi göreceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.