|
Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu: Togg kaçıncı sırada?
-
-
rakı mı gördüm o listede?
_____________________________ -
LC Waikiki'ye helal olsun. Tekstil ile girmiş o listeye.
Togg da yeni olmasına rağmen 20. sıra bence gayet iyi.
Bankaların üst sıralarda olması ne kadar iyi onu bilemedim. Keşke teknoloji firmalarımız üst sıralarda olsa.
-
Cilası da var altlarda 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzdalDogru -- 27 Mayıs 2025; 18:33:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ OzdalDogru -
Yeni Rakı, Anadolu Efes, Tuborg listede, yazık hem paranıza hem sağlığınıza
-
Şu ana kadar sadece zarar yazıyor olması ve sadece Türkiye pazarıyla kısıtlı olmasına rağmen, ilk 20'ye girebilmesi üzdü, demek ki diğer şirketler cidden doğru dürüst değer üretemiyor ülkede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ya diğer küçük şirketlere de büyükler! çöküyorsa?
onlar çökmese bile başkaları kesin çöküyordur. hele ki bir para kokusu alsınlar.
Borsada uzun vadeli yatırım rehberi listesi 🤑
55 bin kişiye istihdam sağlıyor çok normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milattan önce 5000 li yılllardan beri içilen şey için bunu mu söylüyorsunuz 😀
Dostum konunun eski sektör olması ile alakası yok.. olsaydı zaten tahmin edeceğin gibi başka firmalarda girerdi. Farkındaysan otomotiv ve elektronik var genelde. Neyse arkadaş başka birşeye dikkat çekmiş.
satıcı isen haklısın. bu işten para kazanıyorsun dimi
-
Hayır arkadaş başka bir şeye dikkat çekmemiş. 2025 yılında alkol duyarı kasıyor. ölçüsünde içildiği vakit sağlığımıza zarar değil. cebimize de zarar olmasının sebebini herkes biliyor.
Togg 180m usd bana gerçekçi gelmedi hadi diyelim gerçek o zaman neden daha erken yerli adı altında araç üretilmedi saçma siyasi olayda milyar dolarlar hiç ediliyor. Eğer internette yazan saray gideri doğruysa (yıllık usd bazında 400m ) o zaman saray kapatalım togg da indirim olsun havadan 400m usd gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Steve Jobs Reis -
Alkole karşısınız diye anlıyorum ama ihracat da yapıyorlar ya hocam...
Ama iş buraya gelene kadar, ihraç edilirken sınırdan dönen meyve sebzeleri, süt ürünlerini konuşmak lazım. İzin verilen ölçütün çok üzerinde pestisitli, hormonlu ürünler geri gönderilip duruyor. İhraç edilemiyorlar ama Türkiye pazarında aktif olarak satılıyorlar. Marketten, pazardan meyve sebze alıp analiz yaptırıp genç, yaşlı, çocuk nasıl paramızla zehirlendiğimizi kendiniz görün. Alkol bunlar yanında çok masum kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Mayıs 2025; 15:29:17 >
-
Togg markasının daha yüksek sıraya geçeceğine inanıyorum 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Bunlar Türkiye'de yalan yanlış anketlerle belirleniyor dünyada gösterecek markamız yok tamamen gaz alma listesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Haha, olcusunde icildiginde zararli olmadigi, bunu ilk defa sizden duyuyorum,
Alkolun bir suru zarari vardir. Bugun veya yarin, elbet ucu dokunur.
Kaldi ki alkolun temel sorunlarindan biri, olcuyu bilmememktir. Sudan daha fazla alkol tuketen toplumlarda, sirozun ne kadar bela oldugunu, hepimiz biliyoruz.
Kime nasil anlatirsin, allkol su olcude zararli degildir, senin olcun su dur, benim icin bu kadardir...
Verhasil alkol tuketini zararlidir. Faydasi varsa bile zararini karsilamaz. Tuketmeyin, tukettirmeyin.
Kullanana saygim, kullanmayana sevgim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
THY şu anda bildiğin necmettin erbakan'ın gümüş motor şirketinin görevini görüyor. muhtemelen büyük zararda ama kar gösteriyor :)
THY zirvede olması zaten yıllardır beklenen birşey.
Vestel'in ilk 4'de olması şaşırttı!
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
|
rakı mı gördüm o listede? |
|
Cilası da var altlarda 😅 |
|
LC Waikiki'ye helal olsun. Tekstil ile girmiş o listeye.
Togg da yeni olmasına rağmen 20. sıra bence gayet iyi. Bankaların üst sıralarda olması ne kadar iyi onu bilemedim. Keşke teknoloji firmalarımız üst sıralarda olsa. |
|
Alkole karşısınız diye anlıyorum ama ihracat da yapıyorlar ya hocam...
Ama iş buraya gelene kadar, ihraç edilirken sınırdan dönen meyve sebzeleri, süt ürünlerini konuşmak lazım. İzin verilen ölçütün çok üzerinde pestisitli, hormonlu ürünler geri gönderilip duruyor. İhraç edilemiyorlar ama Türkiye pazarında aktif olarak satılıyorlar. Marketten, pazardan meyve sebze alıp analiz yaptırıp genç, yaşlı, çocuk nasıl paramızla zehirlendiğimizi kendiniz görün. Alkol bunlar yanında çok masum kalıyor. |
|
Hayır arkadaş başka bir şeye dikkat çekmemiş. 2025 yılında alkol duyarı kasıyor. ölçüsünde içildiği vakit sağlığımıza zarar değil. cebimize de zarar olmasının sebebini herkes biliyor.
|
|
Yeni Rakı, Anadolu Efes, Tuborg listede, yazık hem paranıza hem sağlığınıza
|
|
Milattan önce 5000 li yılllardan beri içilen şey için bunu mu söylüyorsunuz 😀
|
|
Şirketlerin çoğunun kuruluşunun Cumhuriyetin ilk 2 çeyreğinde olduğu, sonra çeyrekte marka olarak ortaya bir şey konmaması ilginç değil mi. |
|
Daha dün çıkan tek modeli olan araba markası Türkiye'nin en değerli 20. markası ise biz hakiki fakiriz lan :) bu iyi bişey değil ki niye paylaştınız? Propaganda bu sefer yanlış oldu gibi admin |
Benzer içerikler
- instagram konum paylaşma
- whatsapp mesaj sabitleme
- snapchat hesap silme
- whatsapp aramaları kapatma
- ?? şu an için çalışan veb versiyon sitemiz ?? ? https:// web postegro art
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı