Bildirim
DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (23. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Keyler gelince mail atacaklar o keyleri origine girerek oyunu tanımlayacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bursagb sitesi ziraat genckarta taksit yapiyor mu
Ve de anladigim kadariyla once siteye bakiye yukleyecegiz
Hocam bende size güvenip aldım patlarsa vay halinize
Şaka bir yana emekleriniz için teşekkür ederim.Başka oyunlardada bu tarz hamleler bekliyoruz sizden.
Bursagb'den havale yolu ile bir adet key aldım.
Emeği geçenlere teşekkürler
1 adet için sipariş verilmiştir. diğerini arkadaş alacakquote:
Orijinalden alıntı: yasinaslan
ekle hocam -
aldık bakalım keyimizi bursagb üzerinden teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: boogiee90
1 adet için sipariş verilmiştir. diğerini arkadaş alacak
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar sanal kart kullanın, internet alışverişlerimde ben hep sanal kart kullanıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende BursaGB üzerinden aldım...quote:
Orijinalden alıntı: EYUP88
Arkadaşlar sanal kart kullanın, internet alışverişlerimde ben hep sanal kart kullanıyorum. -
Bursagb üzerinden aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane9660 -- 17 Eylül 2016; 12:20:35 >
Ben bir key bursagb den bir key de gamesmonde den aldım. Biri benim biri arkadaşın. Hangisi önce gelirse onu kendime alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: efsane9660
Bursagb üzerinden aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.g2a pay yönetimini kullandım. toplamda 7 tl gibi bir harç parası ödedim ama ödeme güvenli oldu hiç değilse. Buradan Öğrenir arkadaşa da tekrar teşekkür ediyorum uğraştı emek verdi.
Artık beklemedeyiz
Karttan tek ödeme için 112.19 çekilmiş bu g2a tam çakal çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xreaLy -- 17 Eylül 2016; 12:42:45 >
-
gamesmonde inşallah güvenilirdir. 2sinide araştırdım googledan games monde bilen fazla yok yeni çıkmış galiba tek tük yorum var. Bursagb hakkında ise baya olumsuz yorum var nedense.quote:
Orijinalden alıntı: efsane9660
Bursagb üzerinden aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Bu linkten alımlar ne kadar daha duracak?
Bu arada gamesmonde havale/eft ile ödeme yapma ve mobil ile ödeme yapma avantajı ile bir adım önde şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 17 Eylül 2016; 12:45:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
gamesmonde inşallah güvenilirdir. 2sinide araştırdım googledan games monde bilen fazla yok yeni çıkmış galiba tek tük yorum var. Bursagb hakkında ise baya olumsuz yorum var nedense.
Bu linkten alımlar ne kadar daha duracak?
Bu arada gamesmonde havale/eft ile ödeme yapma ve mobil ile ödeme yapma avantajı ile bir adım önde şuan.
ilk mesajda yazıyor ne zamana kadar geçerli olduğu linklerin. -
Aynı avantajlar bursagb de de var ben de havale ile aldım dün gece 10 da -
Şu oyunu alanların yüzde 90'ı Fifa'da hile kullanıyor. Bazılarının nickleri oyundan tanıdık.
Ama bu yıl hele ki hileci denk gelsin bakın nasıl ifşa ediyorum. Sırf bunun için 30bin takipçili Retweet odaklı hesap kurdum.Video gönderilecek ve hileci yakalanacak.Ea Live chatten bilgi alınarak oluşturuldu. Tabii Facebook ve Instagram da var. Burdan yazayım da o hilecilere, haberleri olsun.
Key için emek verenlere de teşekkürler. İyi niyetli bir çalışma olmuş gibi görünüyor. Umarım herşey yolunda gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
HELAL OLSUN REİS! -
quote:
Orijinalden alıntı: Öğrenir
Kendi origin ID'mi paylaşıyorum isteyen ekleyebilir hızlı iletişim için de olabilir
ÖNEMLİ NOT : HİÇ BİR SİTE İLE TİCARİ VEYA MANEVİ BAĞIM YOKTUR. TAMAMEN İYİ NİYETLİ YAPILMIŞ BİR ÇALIŞMA OLUP HERHANGİ BİR SİTEYE KAR ETTİRMEK YA DA REKLAMINI YAPMAK GİBİ BİR AMACIM KESİNLİKLE YOKTUR. MUHTEMEL BİR ANLAŞMA İÇİN DE SİZLERDEN EN UFAK FARKIM YOKTUR. DOLAYISIYLA HİÇ BİR KONUDA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZ OLSUN.
ARKADAŞLAR BAZI SORU İŞARETLERİNE YER VERMEMEK İÇİN NOTLARIMA YENİSİNİ EKLİYORUM. BU ÇALIŞMALAR ESNASINDA 1 KURUŞ DAHİ KÂRIM MENFAATİM ÇIKARIM KESİNLİKLE YOKTUR. BEN DE 105 TL ÜZERİNDEN OYUN SATIN ALACAĞIM. O YÜZDEN MUHTEMEL YAŞAYACAĞINIZ PROBLEMLERDE BENİM SİZE BİR YARDIMIM DOKUNMAZ. DİREK OLARAK ALDIĞINIZ SİTE İLE MUHATTAPSINIZ. SIRF OKLAR BANA ÇEVRİLMESİN DİYE 2 SİTE İLE GÖRÜŞÜP OPSİYON OLARAK SUNDUM. KİMİNİN KEYİ GEÇ GELİR KİMİNİN GELMEZ KİMİNİN DUPLİCATE KEY OLUR BUNLARLA BENİM ZERRE ALAKAM YOK TEKRAR TEKRAR ÜZERİNE BASARAK SÖYLÜYORUM. LÜTFEN SORUMLULUĞUNUZUN BİLİNCİNDE OLUN VE EĞER ŞÜPHELERİNİZ VARSA BU LİNKLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. BU ALIŞVERİŞLERDEN DOĞACAK MUHTEMEL PROBLEMLERDEN ŞAHSIM, DONANIMHABER YA DA BİR BAŞKA ÜÇÜNCÜ ŞAHIS ASLA SORUMLU TUTULAMAZ. AŞAĞIDAKİ SS 'E BAKABİLİRSİNİZ.
https://img.donanimhaber.com/upfiles/70582/3a422747-8cfc-47f5-91ef-e46649630f0d.JPG
16.09.2016
20:20 güncellemesi
Arkadaşlar her alan bu başlığın altına beni haberdar ederek hangi siteden aldığını ve kaç key aldığını yazabilir mi lütfen. Özellikle rica ediyorum. Daha önce yazmış olanlar da beni haberdar ederek tekrar yazsınlar
14:14 güncellemesi
Opsiyon 1 :
Firma : Gamesmonde
Fiyat : 100 Tl
Taksit :Yok
Teslim tarihi : 26 - 27 Eylül
Key tipi : Global
Link : İLK MESAJIN TAMAMINI OKUDUM ANLADIM VE TÜM SORUMLULUĞUN BENDE OLDUĞUNU ONAYLADIM. OLASI AKSİ BİR DURUMDA FORUM YÖNETİMİNİ YA DA KONU SAHİBİNİ İTHAM ETMEYECEĞİM SUÇLAMAYACAĞIM. OLASI BİR AKSİLİKTE RESMİ SİTESİNDEN SATIN ALDIĞIM FİRMA İLE MUHATTAP OLUP SORUNUMU ÇÖZME YOLUNA GİDECEĞİM. YANDAKİ SPOILER TUŞUNA BASARAKTA BU SÖYLEDİKLERİMİ ONAYLIYORUM VE LİNKİ KENDİ İSTEĞİMLE KULLANIYORUM.
Opsiyon 2;
Firma : bursagb
Fiyat : 105 Tl
Taksit : Var kartlara göre değişiyor
Key tipi : Global
Teslim tarihi : 26-27 Eylül
Link : İLK MESAJIN TAMAMINI OKUDUM ANLADIM VE TÜM SORUMLULUĞUN BENDE OLDUĞUNU ONAYLADIM. OLASI AKSİ BİR DURUMDA FORUM YÖNETİMİNİ YA DA KONU SAHİBİNİ İTHAM ETMEYECEĞİM SUÇLAMAYACAĞIM. OLASI BİR AKSİLİKTE RESMİ SİTESİNDEN SATIN ALDIĞIM FİRMA İLE MUHATTAP OLUP SORUNUMU ÇÖZME YOLUNA GİDECEĞİM. YANDAKİ SPOILER TUŞUNA BASARAKTA BU SÖYLEDİKLERİMİ ONAYLIYORUM VE LİNKİ KENDİ İSTEĞİMLE KULLANIYORUM.
LİNKLER 21 EYLÜL 2016 17:00 A KADAR GEÇERLİ DAHA SONRA İPTAL EDİLECEKTİR. FORUM DIŞINDA KESİNLİKLE LİNK PAYLAŞMAYIN ARKADAŞLAR.
EN ÖNEMLİ NOT : HİÇ BİR SİTE İLE BAĞLANTIM YOKTUR. PAYLAŞACAĞIM LİNKLERDEN SATIN ALMANIZ TAMAMEN SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. DUPLICATE KEY GEC GELEN KEY GELMEYEN KEY VS GİBİ DURUMLARDAN KESİNLİKLE SORUMLU DEĞİLİM. HERHANGİ BİR PROBLEMDE MUHATTABİNİZ BEN DEĞİL SATIN ALDIĞINIZ FİRMADIR. ÇÜNKÜ SİZ NE KADAR BİLİYORSANİZ BEN DE O KADAR BİLİYORUM. VERDİĞİM LİNKLERDEN SATİN ALARAK BU ŞARTLARIMI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ EGER ETMİYORSANIZ LİNKLERE TIKLAMAYIN.
@ismailbbyigit kardeşime de emekleri için teşekkür ederim.
kardeş ateşledğin kıvılcım için çok teşekkürler aleve dönüştü ve 100 tl gibi bir fiyata 30 dk önce aldım sanada ayrıca teşekkürü borç bilirim 35 yaşında bir fifacı olarak tebrik ediyorum.
origin ay2telli
-
Bursagbden 1 adet key alındı.quote:
Orijinalden alıntı: karbonat eroll
HELAL OLSUN REİS!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X