Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imsomnia

Konu ile ilgilenen arkadaşa teşekkürler alışverişimizi yaptık bekliyoruz
     [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

Alıntıları Göster
    Bende GamesMundo ya üyelik yaptım sepete ekledim fakat son bir hamle kaldı.
    Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım şimdi okeyler isem bu key bana mail yoluyla mı gelecek ?
    Ve bu key i origin'de mi kullanacağım ?
    Key ' in elimize gelme süresi 1 hafta sonra diye okudum bir sayfa da doğru mudur ?

Tüm ilgilenen bu olayı organize eden arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimle..

• Keyler gelince mail atacaklar o keyleri origine girerek oyunu tanımlayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursagb sitesi ziraat genckarta taksit yapiyor mu
    Ve de anladigim kadariyla once siteye bakiye yukleyecegiz

• Hocam bende size güvenip aldım patlarsa vay halinize

Şaka bir yana emekleriniz için teşekkür ederim.Başka oyunlardada bu tarz hamleler bekliyoruz sizden.

• Bursagb'den havale yolu ile bir adet key aldım.
    Emeği geçenlere teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

ekle hocam
    1 adet için sipariş verilmiştir. diğerini arkadaş alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: boogiee90

1 adet için sipariş verilmiştir. diğerini arkadaş alacak

Alıntıları Göster
    aldık bakalım keyimizi bursagb üzerinden teşekkürler
  • Arkadaşlar sanal kart kullanın, internet alışverişlerimde ben hep sanal kart kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYUP88

Arkadaşlar sanal kart kullanın, internet alışverişlerimde ben hep sanal kart kullanıyorum.
    Bende BursaGB üzerinden aldım...
  • Bursagb üzerinden aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane9660 -- 17 Eylül 2016; 12:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane9660

Bursagb üzerinden aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.
    Ben bir key bursagb den bir key de gamesmonde den aldım. Biri benim biri arkadaşın. Hangisi önce gelirse onu kendime alacağım. g2a pay yönetimini kullandım. toplamda 7 tl gibi bir harç parası ödedim ama ödeme güvenli oldu hiç değilse. Buradan Öğrenir arkadaşa da tekrar teşekkür ediyorum uğraştı emek verdi.
    Artık beklemedeyiz
    Karttan tek ödeme için 112.19 çekilmiş bu g2a tam çakal çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xreaLy -- 17 Eylül 2016; 12:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane9660

Bursagb üzerinden aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.
    gamesmonde inşallah güvenilirdir. 2sinide araştırdım googledan games monde bilen fazla yok yeni çıkmış galiba tek tük yorum var. Bursagb hakkında ise baya olumsuz yorum var nedense.

Bu linkten alımlar ne kadar daha duracak?

Bu arada gamesmonde havale/eft ile ödeme yapma ve mobil ile ödeme yapma avantajı ile bir adım önde şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 17 Eylül 2016; 12:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

gamesmonde inşallah güvenilirdir. 2sinide araştırdım googledan games monde bilen fazla yok yeni çıkmış galiba tek tük yorum var. Bursagb hakkında ise baya olumsuz yorum var nedense.

Bu linkten alımlar ne kadar daha duracak?

Bu arada gamesmonde havale/eft ile ödeme yapma ve mobil ile ödeme yapma avantajı ile bir adım önde şuan.

ilk mesajda yazıyor ne zamana kadar geçerli olduğu linklerin.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Aynı avantajlar bursagb de de var ben de havale ile aldım dün gece 10 da
  • Şu oyunu alanların yüzde 90'ı Fifa'da hile kullanıyor. Bazılarının nickleri oyundan tanıdık.

Ama bu yıl hele ki hileci denk gelsin bakın nasıl ifşa ediyorum. Sırf bunun için 30bin takipçili Retweet odaklı hesap kurdum.Video gönderilecek ve hileci yakalanacak.Ea Live chatten bilgi alınarak oluşturuldu. Tabii Facebook ve Instagram da var. Burdan yazayım da o hilecilere, haberleri olsun.

Key için emek verenlere de teşekkürler. İyi niyetli bir çalışma olmuş gibi görünüyor. Umarım herşey yolunda gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

ekle hocam
    bende hemen aldım tek odeme 100 tl tesekkurler origin ay2telli [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B634CBB0 -- 17 Eylül 2016; 13:31:07 >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    HELAL OLSUN REİS!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Kendi origin ID'mi paylaşıyorum isteyen ekleyebilir hızlı iletişim için de olabilir
    origin id : togrenir

ÖNEMLİ NOT : HİÇ BİR SİTE İLE TİCARİ VEYA MANEVİ BAĞIM YOKTUR. TAMAMEN İYİ NİYETLİ YAPILMIŞ BİR ÇALIŞMA OLUP HERHANGİ BİR SİTEYE KAR ETTİRMEK YA DA REKLAMINI YAPMAK GİBİ BİR AMACIM KESİNLİKLE YOKTUR. MUHTEMEL BİR ANLAŞMA İÇİN DE SİZLERDEN EN UFAK FARKIM YOKTUR. DOLAYISIYLA HİÇ BİR KONUDA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZ OLSUN.

ARKADAŞLAR BAZI SORU İŞARETLERİNE YER VERMEMEK İÇİN NOTLARIMA YENİSİNİ EKLİYORUM. BU ÇALIŞMALAR ESNASINDA 1 KURUŞ DAHİ KÂRIM MENFAATİM ÇIKARIM KESİNLİKLE YOKTUR. BEN DE 105 TL ÜZERİNDEN OYUN SATIN ALACAĞIM. O YÜZDEN MUHTEMEL YAŞAYACAĞINIZ PROBLEMLERDE BENİM SİZE BİR YARDIMIM DOKUNMAZ. DİREK OLARAK ALDIĞINIZ SİTE İLE MUHATTAPSINIZ. SIRF OKLAR BANA ÇEVRİLMESİN DİYE 2 SİTE İLE GÖRÜŞÜP OPSİYON OLARAK SUNDUM. KİMİNİN KEYİ GEÇ GELİR KİMİNİN GELMEZ KİMİNİN DUPLİCATE KEY OLUR BUNLARLA BENİM ZERRE ALAKAM YOK TEKRAR TEKRAR ÜZERİNE BASARAK SÖYLÜYORUM. LÜTFEN SORUMLULUĞUNUZUN BİLİNCİNDE OLUN VE EĞER ŞÜPHELERİNİZ VARSA BU LİNKLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. BU ALIŞVERİŞLERDEN DOĞACAK MUHTEMEL PROBLEMLERDEN ŞAHSIM, DONANIMHABER YA DA BİR BAŞKA ÜÇÜNCÜ ŞAHIS ASLA SORUMLU TUTULAMAZ. AŞAĞIDAKİ SS 'E BAKABİLİRSİNİZ.

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

https://img.donanimhaber.com/upfiles/70582/3a422747-8cfc-47f5-91ef-e46649630f0d.JPG

16.09.2016
    20:20 güncellemesi

Arkadaşlar her alan bu başlığın altına beni haberdar ederek hangi siteden aldığını ve kaç key aldığını yazabilir mi lütfen. Özellikle rica ediyorum. Daha önce yazmış olanlar da beni haberdar ederek tekrar yazsınlar

14:14 güncellemesi

Opsiyon 1 :

Firma : Gamesmonde

Fiyat : 100 Tl

Taksit :Yok

Teslim tarihi : 26 - 27 Eylül

Key tipi : Global

Link : İLK MESAJIN TAMAMINI OKUDUM ANLADIM VE TÜM SORUMLULUĞUN BENDE OLDUĞUNU ONAYLADIM. OLASI AKSİ BİR DURUMDA FORUM YÖNETİMİNİ YA DA KONU SAHİBİNİ İTHAM ETMEYECEĞİM SUÇLAMAYACAĞIM. OLASI BİR AKSİLİKTE RESMİ SİTESİNDEN SATIN ALDIĞIM FİRMA İLE MUHATTAP OLUP SORUNUMU ÇÖZME YOLUNA GİDECEĞİM. YANDAKİ SPOILER TUŞUNA BASARAKTA BU SÖYLEDİKLERİMİ ONAYLIYORUM VE LİNKİ KENDİ İSTEĞİMLE KULLANIYORUM.

https://www.gamesmonde.com/fifa-17-donanim-haber-ozel

Opsiyon 2;

Firma : bursagb

Fiyat : 105 Tl

Taksit : Var kartlara göre değişiyor

Key tipi : Global

Teslim tarihi : 26-27 Eylül

Link : İLK MESAJIN TAMAMINI OKUDUM ANLADIM VE TÜM SORUMLULUĞUN BENDE OLDUĞUNU ONAYLADIM. OLASI AKSİ BİR DURUMDA FORUM YÖNETİMİNİ YA DA KONU SAHİBİNİ İTHAM ETMEYECEĞİM SUÇLAMAYACAĞIM. OLASI BİR AKSİLİKTE RESMİ SİTESİNDEN SATIN ALDIĞIM FİRMA İLE MUHATTAP OLUP SORUNUMU ÇÖZME YOLUNA GİDECEĞİM. YANDAKİ SPOILER TUŞUNA BASARAKTA BU SÖYLEDİKLERİMİ ONAYLIYORUM VE LİNKİ KENDİ İSTEĞİMLE KULLANIYORUM.

http://www.bursagb.com/donanimhaber/

LİNKLER 21 EYLÜL 2016 17:00 A KADAR GEÇERLİ DAHA SONRA İPTAL EDİLECEKTİR. FORUM DIŞINDA KESİNLİKLE LİNK PAYLAŞMAYIN ARKADAŞLAR.

EN ÖNEMLİ NOT : HİÇ BİR SİTE İLE BAĞLANTIM YOKTUR. PAYLAŞACAĞIM LİNKLERDEN SATIN ALMANIZ TAMAMEN SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. DUPLICATE KEY GEC GELEN KEY GELMEYEN KEY VS GİBİ DURUMLARDAN KESİNLİKLE SORUMLU DEĞİLİM. HERHANGİ BİR PROBLEMDE MUHATTABİNİZ BEN DEĞİL SATIN ALDIĞINIZ FİRMADIR. ÇÜNKÜ SİZ NE KADAR BİLİYORSANİZ BEN DE O KADAR BİLİYORUM. VERDİĞİM LİNKLERDEN SATİN ALARAK BU ŞARTLARIMI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ EGER ETMİYORSANIZ LİNKLERE TIKLAMAYIN.

@ismailbbyigit kardeşime de emekleri için teşekkür ederim.

İNDİRİM HALİNDE KESİN OLARAK ALACAK ÜYELERİMİZ [ SÜREKLİ GÜNCELLENECEK ]

1.Öğrenir
    2.PEGASUSS...
    3.mertburak312
    4.altairstar
    5.karbonat eroll
    6.*Lazrail*
    7. relling ( 3 adet key )
    8. Mediatic
    9. ThreePeatLAL
    10. horizont1905
    11. ahmtdzdr
    12. Shely
    13. Ludosh
    14. Vandrad
    15. Ozily
    16. garrett46
    17. Cudgel
    18. dgkn99
    19. Pozitron
    20. C.enk345
    21. thehadeshq
    22. egecano
    23. karaoglan_61 (2 adet key)
    24. mustimixfb55
    25. DarkGathering
    26. TheM (2 adet key)
    27. colovic90
    28. pclab123 ( 2 adet key )
    29 .whitemountain44
    30. S@HMeRDaN
    31. trojan_ix
    32. yasinaslan
    33. bybucalı35
    34. tolga.cn
    35. cigano
    36. sessizkral8312
    37. federalagentmulder
    38. freqX
    39. oguz707
    40. DcNeuS
    41. akabe1903
    42. ntldr
    43. LuckySlevin
    44. KenJoy
    45. ismailbbyigit
    46. raiholy
    47. DidyeDirogba11
    48. boogiee90 (2 adet key )
    49. Burkina Faso
    50. devulations
    51. e.aslan
    52. matias28
    53. theJuDGe_41
    54. Brandler
    55. 505.
    56. C Vitamine
    57. Guhong01
    58. Karpuz*
    59. Stranger Things
    60. SwedishMade
    61. Verdampfer
    62. crespo1992
    63. MrSAVIOR
    64. abivos
    65. buyukaptan
    66. M0NKEY-BUSİNESS
    67. Radyasyon Yılanı
    68. Vict0ry
    69. oss2
    70. Jedi Mind Tricks
    71. v3nom
    72. Evoo
    73. jumong_87
    74. kiwi21
    75. Minus40
    76. MrSAVIOR
    77. seliin2
    78. erdenyavuz
    79. SofistikAdam
    80. linkinpark_k
    81. ForBlack
    82. Relinquished06
    83. bozcaadalı
    84. catlaude
    85. Vict0ry
    86. ottmn
    87. Xemmes
    88.MBerkO
    89.dorukhanilhan
    90.ozturkpeker ( 2 adet key )
    91. efsane9660
    92.Candance
    93. KNIGHT OF XBOX
    94. cqkn61
    95. ahmet gökgöz
    96. adler1
    97. BR9
    98. energyfg
    .
    .
    .

kardeş ateşledğin kıvılcım için çok teşekkürler aleve dönüştü ve 100 tl gibi bir fiyata 30 dk önce aldım sanada ayrıca teşekkürü borç bilirim 35 yaşında bir fifacı olarak tebrik ediyorum.
    origin ay2telli [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

HELAL OLSUN REİS!
    Bursagbden 1 adet key alındı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.