Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayansame

Arkadaslar bursagb kac taksit yapabiliyor

Karta göre değişiyor girip bakabilirsiniz. Bonusa 3 6 9 yapıyor mesela.
  • Bana sorarsan canını hiç sıkma. Herkes zaten hür iradesiyle satin aliyor. Sen bizide düşünerek uygun fiyatı buldun ve sayende bizde ucuza almış olduk. Bundan sonrası zaten senden çıkmış oluyor. Senin şahsına laf edenler yanlış yapıyorlar. Tekrar emeğine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

bursagb den taksitle nasıl alıyoruz arkadaşlar ?

Tamamdır hallettim. Son teklif kredi kartı ve atm kartından giriyorsunuz. Orada 109,20 olarak gözüküyor. Benim bonusa 3 taksite 115 tl, 6 taksite 118 tl ve 9 taksite 121 tl olarak gösterdi. Haber edeyim :)

burada da garanti bonusa vade farksız 6 taksit olarak 120 lira diyor. 2 lira için son teklif falan uğraşmaya gerek yok sanıyorum. bilmem ne düşünürsünüz?

direkt olarak gittigidiyor linki üzerinden mi alsak hem gittigidiyor'u da muhattap olarak alırız karşımıza?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fifa-17-origin-global-cd-key-fifa-2017-multi-language-preorder-240717881#product-installments

• BURSAGB üzerinden aldım ben de bir tane. Umarım sorunsuz almış oluruz oyunları.
    Yardımcı olanlara teşekkürler. Hayırlı geceler
  • Beyler ilk mesajda bulamadim.ondan soruyorum multi language dedigimiz Turkce mi 2.si pre order dedigimiz kiralik oyuncu bonus vs ne var bu paketlerde

• horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    Oyundaki tüm diller var demek multi. Fut giriş tokeni paket vs veriyor origin sitesinden bakabilirsin
  • Bende 100 tllik olanı yarın almayı planlıyorum ismimi yazarsan sevinirim hocam :)
  • Bu gamesmonde pek güvenli bi siteye benzemiyor.Kredi kartı için 3d secure göremedim.G2A üzerinden nasıl oluyor ödeme.? Bir de BURSAGB de 105 tl diyor bazı arkadaşlar 109 tl demiş o neden oluyor ? 105 tl yatırırsak hesabımıza alamıyor muyuz?
  • Hayatinda hic dhye girmemis birileride 100tlyr fifa alabilir. Bence adini yazdiranlara mesaj yoluyla linkler gonderilseydi daha iyi olabilirdi ama yinede emeklerin icin cok saol.

• ottmn kullanıcısına yanıt
    taksit yapmak için sonteklif sitesine yönlendiriyor. eğer taksitle alırsan site de para kazanıyor.
    Havale ile aldım ben 105 tl tuttu. Vakıfbanktan vakıfbanka havale yaptım 10 dk içinde onaylandı. Hesaba tanımlanınca direk aldım
  • Cevaplar için sağolsun arkadaşlar.Ben taksitle değil tek çekim alacağım o halde 105 tl oluyor değil mi.Şİmdi 105 tl çektireyim karttan.

@Öğrenir hocam sana da ayrıca teşekkür ederim uğraştığın için.
    Ben teşekkür ederim hocam forum üyelerinin gücü sayesinde ben de ucuza almış oldum.
  • gamesmonde den 1 tane aldım.ödeme yapacağı zaman 3d ye yönlendirdi.bundan dolayı güvenli gibi.
  • gamesmonde'den alırsam 100 tl'ye origin key mi veriyor bana doğru mu anlamışım.Ayrıca battlefield 1 içinde kesinlikle böyle bir etkinlik yapılmalı
  • Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ancak PC de çok fazla hile var diyorlar oynayanlar o yüzden çekiniyorum almaya ama çok fena gaza geldim şu an

Ayrıca hocam sen içini ferah tut, ilk mesajda zaten sorumluluk kabul etmem yazmışsınız güvenmeyen 10-20 lira daha fazla varsa başka siteden alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 17 Eylül 2016; 1:17:51 >
  • bide müşteri temsilcisine sordum keylerin gönderilmesinde sıkıntı olur mu dedim.olmaz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

bursagb den taksitle nasıl alıyoruz arkadaşlar ?

Tamamdır hallettim. Son teklif kredi kartı ve atm kartından giriyorsunuz. Orada 109,20 olarak gözüküyor. Benim bonusa 3 taksite 115 tl, 6 taksite 118 tl ve 9 taksite 121 tl olarak gösterdi. Haber edeyim :)

burada da garanti bonusa vade farksız 6 taksit olarak 120 lira diyor. 2 lira için son teklif falan uğraşmaya gerek yok sanıyorum. bilmem ne düşünürsünüz?

direkt olarak gittigidiyor linki üzerinden mi alsak hem gittigidiyor'u da muhattap olarak alırız karşımıza?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fifa-17-origin-global-cd-key-fifa-2017-multi-language-preorder-240717881#product-installments

Bence gayet mantıklı iyi fikir gitti gidiyordakini bilmiyordum teşekkürler. Bu arada key verilmiyorsa nasıl oradan satıyorlar ? yani direk onay mı isteniyor key yollamadan ?

Taksit olayın içine girince normal fiyatlara geliyor yani indirimin pek bir anlamı kalmıyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 17 Eylül 2016; 1:26:01 >

• Gamesmonde den 1 adet key aldım. İlk sayfada beni haberdar ederek yazın demişsin ondan haberdar edeyim dedim hocam :)

• GAMESMONDE sitesinden 1 adet key an itibariyle alınmıştır herkese hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.