Şimdi Ara

DH EMANETEN OYUN TAKASI GRUBU/Üye Alımı: Son 10 Kişi! / Dışarıdan Takip İmkanı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hinolma merak etme takasın ayrıntıları ile buraya yazarız.Örnek takasımız da gerçekleşmiş olur.
  • Arkadaşlar, sayın akar bey () selamlar.

Grup güzel gidiyor sanırım, aynen devam. Hepinize kolay gelsin.

Arkadaşlar, daha önce de dediğim gibi, tüm oyunlarımı artık satıyorum ve hiçbirini bırakmak istemiyorum. Bu sene öss var çünkü. 1'den fazla oyun alana indirim de yapıyorum. Lütfen, eğer düşünürseniz bana mesaj atın. Siz oyun sahibi olun, beni de bu dertten kurtarın.
  • Michael Kenji ve barhonda1, profiteerin referansıyla gruba kabul edildiniz arkadaşlar. En kısa zamanda ilk mesajda anlatıldığı şekilde bilgilerinizi iletmenizi bekliyorum.

@naruron
    DH' nin spam kaynağı oldun kardeşim, her yerde ilanların var
  • Çok geziyorum bu aralar akar abi.(konu-konu)
  • Bende çalışmaktan ve okuldan boş vakit bulursam neden olmasın beni de ekleyin lütfen
  • Duyuru: Tabloya, Arkadaş Aranan Online Oyunlar sütunu eklendi.

Fifada bağlantı sıkıntısı yaşayanlar, burnoutta cops&robbers için arkadaş bulamayanlar (misal ben ) ortak oyunlarını görüp birbirlerini ekleyebilirler.

@Wratchet giriş şartları belli, profilin kapalı olduğundan göremiyorum ama eğer referans getirirsen girebilirsin tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 31 Ağustos 2009; 17:53:56 >
  • AssassinS Creed'i İzmir'li arkadaşlar için (kolay olacağını düşündüm) ekleyebiliriz. Diğer illerdeki arkadaşlarda oyun teklif edebilirler. RE5 MGS4 arıyorum.
  • Elimdeki jelatini henüz açılmamış Uncharted: Drake's Fortune Platinum oyununu Resistance 2 ile takaslamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huscav -- 10 Eylül 2009; 18:14:22 >
  • Arkadaşlar tablonun asıl amacı , bu başlıkta ilan curcunası yaşanmaması. Kurallarımızda da burada ilan vermenin yasak olduğu geçiyor.. Rica ediyorum bu başlık temiz kalsın.

@Michael Kenji, barhonda1
    profiteerin referansıyla gruba kabul edildiniz arkadaşlar. En kısa zamanda ilk mesajda anlatıldığı şekilde bilgilerinizi iletmenizi bekliyorum.
  • mehraba arkadaşlar. beni de alın guruba
    ne yapmam gerekyor?
  • üye olmak istiyorum ilginize ...
  • @pap, bigboss

İlk mesajı tamamen okursanız bilmeniz ve yapmanız gereken her şey mevcut.
  • hinolma bende gruba katilmak istiyorum ikimizinde ortak arkadasi ibrahim bana referans verir herhalde eger kabul edilirsem gerekli bilgileri pmden atarim paylasilacak cok oynum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

hinolma bende gruba katilmak istiyorum ikimizinde ortak arkadasi ibrahim bana referans verir herhalde eger kabul edilirsem gerekli bilgileri pmden atarim paylasilacak cok oynum var

Akar abi, osman'ı da eklerseniz sevinirim.

Kendisine referans olurum.
  • infamous u olupta emaneten fnr4 ile takaslamak isteyen olursa ulaşsın bana pm dengerekli bilgileri tabloyada yazdım ..
  • gruptan ayrılıyorum gerekçemi hinolma'ya pm den bildirdim ben beceremedim ama umarım siz bu işi becerip grup içinde takas yapacak birilerini bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Orijinalden alıntı: keos61

hinolma bende gruba katilmak istiyorum ikimizinde ortak arkadasi ibrahim bana referans verir herhalde eger kabul edilirsem gerekli bilgileri pmden atarim paylasilacak cok oynum var

Akar abi, osman'ı da eklerseniz sevinirim.

Kendisine referans olurum.

@keos61
    naruronun referansı ile gruba katıldın. Bilgilerini bekliyorum.

Öz... arkadaşımız, kendi isteği ile gruptan ayrılmıştır.
  • Slmlar yaklaşık 3 senedir bu forum u takip ediyorum ama foruma da çok yazıyazan bi tip diiilim açıkcası ....
    yaklaşık 1.5 sendirde ps3 üm var ve hakkikatten oyun takası bile zaman zammn bütçemi zorluyor....

bende bu gruba katılmak isterim ama hiç referans göstericek kimsem yok....
  • BENDE GURUBA ÜYE OLDUM HAYIRLISI BAKALIM.
  • Güncel...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.