Şimdi Ara

DH EMANETEN OYUN TAKASI GRUBU/Üye Alımı: Son 10 Kişi! / Dışarıdan Takip İmkanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tcantcan
    Herkes elindeki oyunun eş değerinde oyun arıyor sanırım. Fakat unutmayın ki bu grubun adı emaneten takas. yani oyununuzı geri alabileceksiniz...

Bunu kırmak için uncharteda karşı prototype gibi çılgın bir takas yapmak istiyorum aslında ama şu an elimde sadece fifa 09 ve gh 3 var, diğerlerini satmam gerekti. Takas yapmam mümkün değil maalesef.

@Emre
    Yöneticilik için zaten pc başında olman yeterli ps3 başında olmasan da olur, karar senin

@fearfactory
    Gruba hoşgeldin.ilk mesajı tamamen okumanı rica ediyorum. Bilmen ve uyman gereken her şey orada

@cakitay
    Forumda herhangi bir alışveriş geçmişin görünmüyor profilinden bakılınca. Grup üyelerinin içinin rahat etmesi açısından, ancak forum içi güvenilir kişilerden referans getirirsen gruba dahil edebilirim. Şimdilik ilk mesajdaki tablo linkinden takip edip, takas ve referans elde etmeni önerebilirim.

• Tamam hinolma sen bana pm den ilet gerekli bilgileri bakalım :)
  • Emre, yöneticiliğin hayırlı olsun. Gmail adresine tablonun yönetici kopyasını editleyeceğin linki gönderdim.
  • Üye sayımız kratos ve fearfactory ile 19 oldu. Üye olup da halen bilgi iletmeyen ya da tabloyu doldurmayan arkadaşlarımız var, biraz daha ilgi lütfen.

Dışarıdan Takip Tablosu pdf formatına çevrildi, bilginize.
  • Eğer Herkes Referansa Göre Alıncaksa Mantıklı Ve Güzel Bir Aktivite :)

Referans Varsa Bende Gelerim..
    Emanet Edebileceğim Oyunlarım
    KZ 2
    LBP
    Fifa 2009
  • Bende aranızda olmaktan mutluluk duyarım tabi takıma kabul ederseniz elimde 17 tane oyun var şimdilik bunlardan 4 tanesi psn den oyunlarım aşağıda listelenmiştir
    1-METAL GEAR SOLİD 4
    2-GTA
    3-KİLLZONE 2
    4-LİTTE BİG PLANET
    5-CONMANNED 2
    6-RESİSTANCE 1
    7-MOTOSTORM 1
    8-FİFA 08
    9-DARKNESS
    10-DARKSEKTÖR
    11-LAİR
    12-ASSASSINS CREED
    13-HAZE
    14-THE PUNISHER (PSN)
    15-CUBOID (PSN)
    16-FLOWER (PSN)
    17-RAG DOLL KUNGFU (PSN)
    PSN:HUSCAV_TR
    VE son olarak arkadaşlar resistance 2 ve uncharted le takas yapabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huscav -- 21 Ağustos 2009; 0:43:26 >
  • @kucuk , huscav

Profilleriniz yeterli görünüyor, gruba hoş geldiniz. İlk mesajı tamamen okursanız yapmanız ve bilmeniz gereken her şey mevcut.

Bu başlıkta herhangi bir ilan vermiyoruz (elimde şu var şunu arıyorum gibi) çünkü karmaşa yaratıyor. Bunun yerine çok daha faydalı bir tablomuz var herkes bilgilerini oraya bırakıyor. Bu sebeple mesajlarınızı editlerseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 21 Ağustos 2009; 16:18:58 >
  • ismim listede niye yok

bu arada oyunlarım arasına LBP de eklendi..
  • slm arkadaşlar ist avcılardayım referansım yok ama gruba girersem elimdeki oyunlrı bu yöntemle değerlendirmek istiyorum bu arada fikir harika
  • @profiteer
    asıl olan tablo ama listeye de ekledim

@barhonda1
    pm attım. Şimdilik dışarıdan takip tablosunu kullanman mümkün maalesef.
  • profiteer referansımdır
  • @barhonda1
    profiteer de burada onaylarsa tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar elimde Grid var. Emaneten takas içn açık

oynadım oyunu ve beğenmedim kardeşim ya.başka oyunlar arayalım olmassa.
  • Benim elimde oyun kalmadığından bir şey yapamıyorum ama hiç mi yok takas yapan? Tabloya biraz dikkatli bakarsanız elbet çıkar bir şeyler arkadaşlar.
  • Ben anlaştım engwashere nickli arkadaşımız ile oyunları yakında yollıcaz.Buradan detayları bildiririz.
  • İzmirli olarak benide ekleyebilirsiniz. Referanslarım zaten profilde mevcut.

Elimde inFamous mevcuttur, İzmir için değişim yapabiliriz emaneten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 29 Ağustos 2009; 19:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

İzmirli olarak benide ekleyebilirsiniz. Referanslarım zaten profilde mevcut.

kenji ye her türlü kefilim iyi bir arkadaş..
  • @Gs_Emre
    Dostum kurallara uygun örnek bir ilk takas bekliyorum sizden.
    quote:

Kurallar ve Prensipler

1. Yapılacak her takas bu sayfaya ayrıntılarıyla yazılacak. Her iki taraf da onaylayacak. (kim, hangi oyunları, ne kadar süre için, hangi şartlarla veriyor, kargo durumu nedir, elden mi olacak?) gibi ayrıntılar açıkça yazılacak.

@Michael Kenji
    hoşgeldin gruba, ilk mesajda yapman ve bilmen gerekenler mevcut. Bilgilerini pmden bana ya da Gs_Emre ye iletebilirsin.

@profiteer
    Dostum, az yukarıda barhonda1 referans olarak seni göstermiş, kabul ediyorsan onu da gruba dahil edelim.

Not: Halen bilgi iletmeyen veya tabloyu doldurmayan arkadaşlarımız var, son bir çağrıdır bu kendilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

@profiteer
    Dostum, az yukarıda barhonda1 referans olarak seni göstermiş, kabul ediyorsan onu da gruba dahil edelim.

hinolma tamamdır iyi bir kişilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

İzmirli olarak benide ekleyebilirsiniz. Referanslarım zaten profilde mevcut.

Hoşgeldin Kenji İzmir den sayımız senle 3 oldu grupta.İzmir den sayının artması iyi olur bizim için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.