Şimdi Ara

DH EMANETEN OYUN TAKASI GRUBU/Üye Alımı: Son 10 Kişi! / Dışarıdan Takip İmkanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Hinolmadan gelen maildeki listeyi 4 kişi doldurmuş.

1.Pm ile ilk mesajda yazan gerekli bilgileri hinolma ya atıyorsunuz.
    2.Hinolmadan verdiğiniz maile herkesin oyunları ekleyebildiği tablo için davet geliyor.
    3.Gerekli alanları doldurabiliyor ve herkesin aradığı veya takasa koymak istediği oyunu görebiliyorsunuz.
    4.Bu sayfaya sadece yaptığımız takası yazıyoruz.

Umarım yardımcı olmuşumdur.Bu mesajdan sonra liste dolar inş :)

Millet şehir dısında yada tatilde sanırsam.
  • akar ne zamandır yazacam yazamadım, baya güzel bir olaya el atmışsın kardeşim tebrik ederim..

uzun zaman beraber oynayan kişiler arasındaki güvene istinaden güzel paylaşımların olacağı kesin... ancak gene de aksaklıkların önüne geçilmesi açısından ilk takasların aynı şehir içinde ve tercihen elden olmasına özen gösterilse iyi olur bence hem bu sayede kişiler de yüz yüze tanışma imkanına sahip olurlar güzel olur...

hade rasgele...
  • Sağolasın Taylan abi, takas konusundaki tavsiyen de güzel, ilk sayfada konuşuldu da. Aslında şöyle bir yerlerde toplanıp fifaydı, coddu turnuvalar yapsak güzel olur.
    Bu arada klan sayfasında bir duyuru geçsen de üye sayımızı 30a tamamlasak çok minnetttar oluruz
  • Akar abi selmnalar. İlk sayfada yazmışsın "yeriniz hazır" diye. Kontenjan dolsa bile girebilir miyiz, onu merak ettim. Bir de, pm gönderdim, cevaplarsan sevinirim. Kendinize iuyi bakın.
  • Kontenjan öyle değişmez bir kural değil ibrahim, sadece geçici bir sınır koymak için var. İstediğin zaman katılabilirsin elbette.
    pmi cevapladım.
  • hinolma hocam , attığın maili açamıyorum başka bir mailden atabilir misin
  • @NoSt3am
    pm attım
  • maildeki linki açamıyorum " Bu URL'deki e-tablo bulunamadı. URL'nin doğru olduğundan ve e-tablo sahibinin bu URL'yi silmemiş olduğundan emin olun." mesajı veriyor.
  • @ guitarman

pm attım.
  • Öz...
    listeye sen 4 kisi hazır demissin psn oyunları almak için hangi 4 kişi?
  • Mesela ben ikna etti iki dk da
  • Hadi millet başlatalım artık şu takas işini.
    Sonradan gelenler katılırlar bize..

Mesela Engwashere nickli arkadaşım Fight Night 3 arıyormuş Bende mevcut. Elinizdeki RE2, MGS4 veya RESİ5 oyunlarından birisiyle takaslayarak siftahı yapabiliriz ne dersiniz?

Bu arada tabloda bir kayma mı meydana gelmiş Akar? Ylönen arkadaşın bilgileri menü yü kaplıyor...
  • slmlar,
    bende bu ekibe katılmak isterim ancak beni referans gösterecek kimse yok. siteyle şu ana kadar alışverişim olmadı ne yazık ki.zaten yaklaşık 1 aydır ps3 sahibiyim. ama guitarman 'ın de yaptığı gibi ev-cep telefon ve ev adres bilgilerini verebilirim.şu anlık 3 oyunum var motostorm 1 ,gta4 ve assassin's creed.
  • @tcantcan
    Evet dostum onu düzelttim şimdi, bir yanlışlık olmuş herhalde.

Gerekli tüm bilgileri (açık adres telefonlar ve mail) iletip Mail alamayan arkadaşlar varsa gereksiz postalarını kontrol etsinler, hala yok ise gmail.com uzantılı bir adres edinip bana iletsinler.
    @guiliano10
    Selam,

guitarmani o bilgileri verdiği için değil, forumda 5 yılı aşkındır bulunduğundan ve sertace adlı bir arkadaşımızın arkadaş listesinde olmasından dolayı kabul ettik. sertace ikinci elde bol bol ps3 oyunu satan biridir. Bahsedilen bilgileri vermek referanstan sonra gelen bir şart.

Zaman zaman tablonun gerekli sansürler yapılmış halini buraya koyacağım, multeci ve birkaç arkadaşın bir yöntemi var. Grup üyelerine önce oyunu gönderip ulaşınca karşı oyunu kargolamalarını kabul ettiği. Böylece referans da sağlamış oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 12 Ağustos 2009; 16:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

Öz...
    listeye sen 4 kisi hazır demissin psn oyunları almak için hangi 4 kişi?

5 kişi tamamlandı. duyuruyu bugün silmeyi unutmuşum.
  • arkadaşlar bnde orjinal ps2 oyunlarm war ve harry potter 6 yı oynamak istiyorum takas yapmak isteyen arkadaşlara kapım açık !!!
  • bende gruba katılmak istiyorum.. şuan elimde sadece motor storm oyunum var bu hafta aldım bende PS3 ümü...
    forumda da bir kaç kez alışverişim oldu..
    herşekilde takas ve görüşmeye açığım ev ortamlarınada gidilir aynı şekilde davetlimde olunabilir beraberce oyunlar oynanabilirde aynı ile ve ilçelerde yakınlarda olduğu sürece sorun olmaz.. oyun takaslarında diğer illere kargo benden yada indirimli olarak karşı ödeme yollanabilir

gerekli bilgileri vermem için ne lazımsa pmden alabilirmiyim..
  • Grup hayırlı olsun.Bende üye listesi kapanmadan şuraya üye olayım ancak ay sonu gibi ps3 alacağım bakalım hayırlısı kabul ederseniz o zaman takas yaparız emaneten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 13 Ağustos 2009; 16:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

multeci ve birkaç arkadaşın bir yöntemi var. Grup üyelerine önce oyunu gönderip ulaşınca karşı oyunu kargolamalarını kabul ettiği. Böylece referans da sağlamış oluyorsun.

hinolma hatırlarsan referansım olmadığı için ben de bu öneriyi sunmuştum,fakat ben kimin hangi oyunu istediğini veya benim istediğim oyunların takasta olup olmadığını nerden öğrencem?

o listeyi referanslılar ve referanssızlar diye ayırıp bizi de eklersen çok güzel olur böylelikle kimde ne oyun var görmüş oluruz..
  • @profiteer
    Profilin ve alışverişlerin yeterli görünüyor, ilk mesajı tamamen okursan gerekli her şey mevcut.

@Quantum-c
    Profilin ve alışverişlerin yeterli görünüyor, ilk mesajı tamamen okursan gerekli her şey mevcut.

@kucles
    grup temel olarak referans sistemine dayanıyor onun için referanssızlar diye bir başlık açmayı düşünmüyorum maalesef. Ama kimseyi de bu oluşumdan uzaklaştırmak istemiyorum. Aslında bu sitede yeni olmanız, alışverişinizin olmaması vs. çok önemli bir gösterge değil fakat benim takip edebileceğim tek şey de bu.

Bu sebeple ilk mesaja tablonun görüntüleme linkini ekledim, bu tablo sürekli güncel olacak, her değişikliği gösterecek fakat editlenemeyecek. Siz buradan takip ederek önce kargolamak şartıyla ya da nasıl anlaşırsanız takaslarınızı yaparsınız, takas yaptığınız arkadaşlar da referans olur ve gruba katılırsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.